×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 36: Nicoles zoon Kevin overleed op 15-jarige leeftijd aan een ernstige ziekte

Vriendin 36: Nicoles zoon Kevin overleed op 15-jarige leeftijd aan een ernstige ziekte
02.09.2014 - Redactie Vriendin

‘Kevin heeft ons leven zo veel mooier gemaakt’


Nicole (47) en haar man Erik (48) wisten dat hun zoon Kevin niet oud zou worden. Toch kwam zijn dood nog onverwacht. Vorig jaar overleed hij, 15 jaar oud. Nicole: “Ik ben zo verdrietig, dat kan ik niet in woorden uitdrukken. Maar ik ben ook dankbaar, dat hij bij ons was.”

"Onze zoon Kevin is 15 jaar geworden. Kevin was een bijzondere jongen met een bijzondere missie: de wereld een beetje mooier maken. Ook voelde hij dat hij op aarde was om plezier te maken met zijn vrienden en familie en om zo veel mogelijk lief te hebben. Bang voor de dood was hij niet. Kevin was ervan overtuigd dat er een hemel is, een plek waar alles mooi en goed is en waar geen pijn en verdriet bestaan. Ik weet dat het misschien vreemd klinkt, deze overtuiging van iemand die zo jong is. Zelf stond ik er ook van te kijken dat hij dit zo zeker wist, maar sinds zijn overlijden put ik kracht uit zijn geloof en zijn sterke karakter.”

Lees het hele verhaal van Nicole in Vriendin 36 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Ken jij iemand die een kind heeft verloren aan een ernstige ziekte?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 3 sep '14 13:04

  Reactie: Anders, namelijk...
  Een collega van mij heeft een dochter verloren.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  astrid.kaagpols wo 3 sep '14 15:55

  Reactie: Ja, iemand uit de familie
  Een kind verliezen is heel pijnlijk ikzelf heb dat ook ondervonden,en ook twee zussen van mij
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  ElineM22 di 16 sep '14 15:09

  Reactie: Anders, namelijk...
  Hallo Nicole, ik heb je verhaal gelezen, Dit heeft mij erg gegrepen. Ik wil je heel erg veel sterkte wensen. Helaas heb ik ook de ziekte FAP en weet dus wat het is om deze ziekte te hebben. Groeten
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |