×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 36: Presentatrice Quinty Trustfull is weer helemaal in balans

Vriendin 36: Presentatrice Quinty Trustfull is weer helemaal in balans
02.09.2014 -

‘Mijn ziekte heeft mij veel geleerd’


Altijd maar druk druk druk zijn, is ook niet goed, weet presentatrice Quinty Trustfull (41) nu. Na haar dubbele longontsteking vorig jaar doet ze het nu rustiger aan. “Ik verzin geen smoesjes meer. Iedereen begrijpt dat je af en toe moe bent als je zestig uur per week werkt en een gezin hebt.”

Tot vorig jaar had je energie voor tien en rende je maar door. Totdat je geveld werd door een longontsteking die je maanden uitschakelde. Hoe zorg je dat je jezelf niet opnieuw voorbijloopt? “Door goed mijn grenzen aan te geven en vaker ‘nee’ te zeggen. Mijn longontsteking was wat dat betreft een wake-upcall. Ik bleef amper een week thuis uitzieken en ging daarna weer vol aan de bak, met als gevolg dat ik prompt een dúbbele longontsteking opliep. Ik kon echt niets meer: autorijden, mijn armen optillen – het was te veel moeite. Ook kampte ik met evenwichtsproblemen, en proefde ik niks meer, omdat ik er een voorhoofdsholteontsteking bijkreeg.

Ik viel kilo’s af. Mijn lijf gaf aan: tot hier en niet verder. Datzelfde zei mijn huisarts: ‘Het is nu klaar, anders stuur ik je door naar het ziekenhuis.’ Dat was het moment waarop ik schrok en besefte dat ik moest accepteren dat ik ziek was.”

Lees het hele interview met Quinty in Vriendin 36.

Plaats een reactie

Waar ken jij Quinty Trustfull van?

    •  
    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |