×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 36: Presentatrice Quinty Trustfull is weer helemaal in balans

Vriendin 36: Presentatrice Quinty Trustfull is weer helemaal in balans
02.09.2014 -

‘Mijn ziekte heeft mij veel geleerd’


Altijd maar druk druk druk zijn, is ook niet goed, weet presentatrice Quinty Trustfull (41) nu. Na haar dubbele longontsteking vorig jaar doet ze het nu rustiger aan. “Ik verzin geen smoesjes meer. Iedereen begrijpt dat je af en toe moe bent als je zestig uur per week werkt en een gezin hebt.”

Tot vorig jaar had je energie voor tien en rende je maar door. Totdat je geveld werd door een longontsteking die je maanden uitschakelde. Hoe zorg je dat je jezelf niet opnieuw voorbijloopt? “Door goed mijn grenzen aan te geven en vaker ‘nee’ te zeggen. Mijn longontsteking was wat dat betreft een wake-upcall. Ik bleef amper een week thuis uitzieken en ging daarna weer vol aan de bak, met als gevolg dat ik prompt een dúbbele longontsteking opliep. Ik kon echt niets meer: autorijden, mijn armen optillen – het was te veel moeite. Ook kampte ik met evenwichtsproblemen, en proefde ik niks meer, omdat ik er een voorhoofdsholteontsteking bijkreeg.

Ik viel kilo’s af. Mijn lijf gaf aan: tot hier en niet verder. Datzelfde zei mijn huisarts: ‘Het is nu klaar, anders stuur ik je door naar het ziekenhuis.’ Dat was het moment waarop ik schrok en besefte dat ik moest accepteren dat ik ziek was.”

Lees het hele interview met Quinty in Vriendin 36.

Plaats een reactie

Waar ken jij Quinty Trustfull van?

    •  
    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!