×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 36: Presentatrice Quinty Trustfull is weer helemaal in balans

Vriendin 36: Presentatrice Quinty Trustfull is weer helemaal in balans
02.09.2014 -

‘Mijn ziekte heeft mij veel geleerd’


Altijd maar druk druk druk zijn, is ook niet goed, weet presentatrice Quinty Trustfull (41) nu. Na haar dubbele longontsteking vorig jaar doet ze het nu rustiger aan. “Ik verzin geen smoesjes meer. Iedereen begrijpt dat je af en toe moe bent als je zestig uur per week werkt en een gezin hebt.”

Tot vorig jaar had je energie voor tien en rende je maar door. Totdat je geveld werd door een longontsteking die je maanden uitschakelde. Hoe zorg je dat je jezelf niet opnieuw voorbijloopt? “Door goed mijn grenzen aan te geven en vaker ‘nee’ te zeggen. Mijn longontsteking was wat dat betreft een wake-upcall. Ik bleef amper een week thuis uitzieken en ging daarna weer vol aan de bak, met als gevolg dat ik prompt een dúbbele longontsteking opliep. Ik kon echt niets meer: autorijden, mijn armen optillen – het was te veel moeite. Ook kampte ik met evenwichtsproblemen, en proefde ik niks meer, omdat ik er een voorhoofdsholteontsteking bijkreeg.

Ik viel kilo’s af. Mijn lijf gaf aan: tot hier en niet verder. Datzelfde zei mijn huisarts: ‘Het is nu klaar, anders stuur ik je door naar het ziekenhuis.’ Dat was het moment waarop ik schrok en besefte dat ik moest accepteren dat ik ziek was.”

Lees het hele interview met Quinty in Vriendin 36.

Plaats een reactie

Waar ken jij Quinty Trustfull van?

    •  
    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |