×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 36: Sylvana besloot haar man zijn slippertje te vergeven

Vriendin 36: Sylvana besloot haar man zijn slippertje te vergeven
02.09.2014 - Redactie Vriendin

‘Ik ben blij dat ik mijn man een tweede kans heb gegeven’


Dat haar man Rene (46) gevoelens heeft voor een ander, slaat bij Sylvana (42) in als een bom. Ze probeert hem nog terug te winnen, maar tevergeefs. Totdat ze zelf opnieuw verliefd wordt. “Dat ik een ander had, kon hij niet verkroppen. Hij smeekte me om terug te komen.”

Sylvana: “Op Hemelvaartsdag 2012 verging mijn wereld. Uit het niets vertelde mijn man Rene dat hij gevoelens had voor zijn oude jeugdliefde. Hij wilde zelfs meteen scheiden. Ik wist niet wat ik hoorde! Jarenlang hadden wij samen de overtuiging dat we bij elkaar hoorden, en nu had hij opeens een ander? Ik barstte in huilen uit en riep: ‘Hoe kún je me dit aandoen?’ Ik was volledig in shock en ging ermee akkoord dat hij diezelfde avond nog zou vertrekken. Want hoe verdrietig ik ook was, dat was onze afspraak als een van ons zou vreemdgaan.”

Lees het hele verhaal van Sylvana in Vriendin 36 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Zou jij zijn slippertje kunnen vergeven?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 2 sep '14 14:29

  Reactie: Nee, omdat...
  ik geen vertrouwen meer zou hebben in de ander. En vertrouwen is de basis van elke relatie. Vergeven zou ik niet kunnen, zou er bitter van worden. Uit elkaar gaan is de enige optie voor mij.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 3 sep '14 16:16

  Reactie: Nee, omdat...
  Vertrouwen vind ik het allerbelangrijkste in een relatie. Intimiteit hoort deel je met je partner, niet met een vreemde.
  Reageer!
Ester (44): 'Eindelijk vond ik twee halfzussen'

18.10.2017 - In januari vertelde Ester (44) in Vriendin over de zoektocht naar haar biologische vader, een anonieme zaaddonor. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor, maar ze vond binnen twee maanden wel twee halfzussen. “Misschien zijn we zelfs met honderd.”

Lees meer!
Juf Kiet geeft les aan vluchtelingkinderen

18.10.2017 - Misschien heb je ’m wel gezien: de hartverwarmende documentaire over juf Kiet, die kinderen uit oorlogsgebieden en migranten wegwijs maakt in Nederland. Wie is Kiet en wat drijft haar? “Mijn hart maakt een sprongetje als ik merk dat de taalknop omgaat bij een leerling.”

Lees meer!
Roos (47): ‘Op salsales werd mijn man verliefd op een ander’

18.10.2017 - Roos (47) vond het heerlijk om met haar man naar salsales te gaan. Maar toen hij verliefd werd op zijn danspartner verliet hij haar. "Heel verdrietig dat het zo gelopen is"

Lees meer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |