×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 36: Sylvana besloot haar man zijn slippertje te vergeven

Vriendin 36: Sylvana besloot haar man zijn slippertje te vergeven
02.09.2014 - Redactie Vriendin

‘Ik ben blij dat ik mijn man een tweede kans heb gegeven’


Dat haar man Rene (46) gevoelens heeft voor een ander, slaat bij Sylvana (42) in als een bom. Ze probeert hem nog terug te winnen, maar tevergeefs. Totdat ze zelf opnieuw verliefd wordt. “Dat ik een ander had, kon hij niet verkroppen. Hij smeekte me om terug te komen.”

Sylvana: “Op Hemelvaartsdag 2012 verging mijn wereld. Uit het niets vertelde mijn man Rene dat hij gevoelens had voor zijn oude jeugdliefde. Hij wilde zelfs meteen scheiden. Ik wist niet wat ik hoorde! Jarenlang hadden wij samen de overtuiging dat we bij elkaar hoorden, en nu had hij opeens een ander? Ik barstte in huilen uit en riep: ‘Hoe kún je me dit aandoen?’ Ik was volledig in shock en ging ermee akkoord dat hij diezelfde avond nog zou vertrekken. Want hoe verdrietig ik ook was, dat was onze afspraak als een van ons zou vreemdgaan.”

Lees het hele verhaal van Sylvana in Vriendin 36 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Zou jij zijn slippertje kunnen vergeven?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 2 sep '14 14:29

  Reactie: Nee, omdat...
  ik geen vertrouwen meer zou hebben in de ander. En vertrouwen is de basis van elke relatie. Vergeven zou ik niet kunnen, zou er bitter van worden. Uit elkaar gaan is de enige optie voor mij.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 3 sep '14 16:16

  Reactie: Nee, omdat...
  Vertrouwen vind ik het allerbelangrijkste in een relatie. Intimiteit hoort deel je met je partner, niet met een vreemde.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |