×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 36: Sylvana besloot haar man zijn slippertje te vergeven

Vriendin 36: Sylvana besloot haar man zijn slippertje te vergeven
02.09.2014 - Redactie Vriendin

‘Ik ben blij dat ik mijn man een tweede kans heb gegeven’


Dat haar man Rene (46) gevoelens heeft voor een ander, slaat bij Sylvana (42) in als een bom. Ze probeert hem nog terug te winnen, maar tevergeefs. Totdat ze zelf opnieuw verliefd wordt. “Dat ik een ander had, kon hij niet verkroppen. Hij smeekte me om terug te komen.”

Sylvana: “Op Hemelvaartsdag 2012 verging mijn wereld. Uit het niets vertelde mijn man Rene dat hij gevoelens had voor zijn oude jeugdliefde. Hij wilde zelfs meteen scheiden. Ik wist niet wat ik hoorde! Jarenlang hadden wij samen de overtuiging dat we bij elkaar hoorden, en nu had hij opeens een ander? Ik barstte in huilen uit en riep: ‘Hoe kún je me dit aandoen?’ Ik was volledig in shock en ging ermee akkoord dat hij diezelfde avond nog zou vertrekken. Want hoe verdrietig ik ook was, dat was onze afspraak als een van ons zou vreemdgaan.”

Lees het hele verhaal van Sylvana in Vriendin 36 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Zou jij zijn slippertje kunnen vergeven?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 2 sep '14 14:29

  Reactie: Nee, omdat...
  ik geen vertrouwen meer zou hebben in de ander. En vertrouwen is de basis van elke relatie. Vergeven zou ik niet kunnen, zou er bitter van worden. Uit elkaar gaan is de enige optie voor mij.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 3 sep '14 16:16

  Reactie: Nee, omdat...
  Vertrouwen vind ik het allerbelangrijkste in een relatie. Intimiteit hoort deel je met je partner, niet met een vreemde.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is mijn grootste vakantiegeheim'

17.08.2017 - Zon, zee, zwijgen... Deze vrouwen deden in hun vakantie iets wat ze liever met niemand delen. "Door mijn leugen kon ik zelfs geen foto's van m'n reis op Facebook zetten."

Lees meer
Nadia: 'Zonder Laura's hulp was me de opvoeding niet gelukt'

17.08.2017 - Nadia (41) was nog maar net bevallen van haar zoontje, toen haar man omkwam bij een auto-ongeluk. Buurvrouw Laura (64) ving Nadia op. “Dankzij haar heb ik er nooit alleen voor gestaan.”

Lees meer
Ida: 'De moordenaar van mijn dochter woont nu om de hoek'

16.08.2017 - Ida’s negentienjarige dochter Célesta werd in 2012 om het leven gebracht door haar vriend. Ida was kapot van verdriet. Nu, vijf jaar later, blijkt de moordenaar van haar dochter bij haar in de buurt te wonen. “Ik ben bang. Niet voor hem, maar voor mezelf. Omdat ik zó boos ben.”

Lees meer
Corina: 'Tegen alle verwachtingen in kregen we deze twee wondertjes'

16.08.2017 - De arts vertelde Corina (39) en haar man Marko (42) dat ze waarschijnlijk nooit ouders zouden worden. Toch hielden ze hoop. Corina: “Ik ben zo blij dat we niet opgaven en twee prachtige gezonde zonen hebben mogen krijgen.”

Lees meer
Julia: 'Mijn trouwjurk werd nooit gedragen'

15.08.2017 - De trouwjurk van Julia (32) staat op Marktplaats. Ongedragen, want haar huwelijk werd last minute afgeblazen. "Diep van binnen wist ik dat het niet goed zat."

Lees meer
De zomer van... styliste Patty Zomer

15.08.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van styliste Patty Zomer (56): “Als er niemand is om mee te reizen, ga ik gerust in mijn eentje.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit mag mijn beste vriendin écht niet weten'

10.08.2017 - Je beste vriendin is die ene persoon in je leven met wie je echt álles bespreekt… of toch niet? Deze lezeressen vertellen over het geheim dat zij hebben voor hun hartsvriendin.

Lees meer
Hiermee is mijn kind beroemd op het internet

10.08.2017 - Het begon met een filmpje in hun kamer en nu hebben de kinderen van Ellen, Erna, Louis en Rita honderdduizenden fans. Deze week vertellen de moeders in Vriendin over hun beroemde dochters. Maar wat doen zij nou precies?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 189 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

 • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
 • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
 • Een gevulde goodiebag
 • Leuke extra’s!