×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 35: Dit vertel ik mijn man écht niet!

Vriendin 35: Dit vertel ik mijn man écht niet!
26.08.2014 - Redactie Vriendin

Sommige Vriendin-lezeressen zijn thuis niet helemaal eerlijk. Ze liegen tegen hun mannen over stiekem contact met familie, geld, seks en gewicht. Niet omdat ze niet van hun mannen houden, maar zoals ze zelf zeggen ‘voor hun eigen bestwil’.


Hamsteraar
Simone (33): “Mijn man Ben heeft een enorm gat in zijn hand. Hij is zelfstandig glazenwasser en veel klanten betalen hem cash. Hij stort wel regelmatig bedragen op zijn zakelijke rekening, maar een deel is zwart en dat houdt hij als zakgeld en voor onvoorziene uitgaven. Maar het geld brandt in zijn zak en Ben kan niet naar de bouwmarkt zonder met een of ander stuk gereedschap thuis te komen. En als hij boodschappen doet, heb ik een voorraadkast vol met aanbiedingen en hamstervoorraden chips en koek. Ook komen de kinderen om in het speelgoed, doordat papa elke keer iets leuks koopt. En dat terwijl we eigenlijk rustig aan moeten doen met de financiën. Vandaar dat ik mijn man af en toe ‘besteel’. Ik pik een paar tientjes uit zijn zakken, pak wat van het stapeltje flappen dat hij her en der laat rondslingeren. Dat geld bewaar ik en spaar ik stiekem. Tot nu toe heeft hij niks door. Hij is zo’n sloddervos en totaal niet zakelijk ingesteld. Ik weet ook wel dat hij er niet boos om zou worden – alleen al als hij hoort dat ik in één jaar tijd 2500 euro bij elkaar heb geritseld. Daar wil hij vast wel van op vakantie!”

Lees alle geheimen in Vriendin 35 en praat mee op ons forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Lieg jij wel eens tegen je man?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 26 aug '14 15:04

  Reactie: Nee, ik ben altijd eerlijk
  Eerlijkheid duurt langer dan stiekem gedoe want ik zou dat ook niet kunnen . Vroeg of laat speelt het toch door je hoofd . Het is bij ons ook van 2 kanten dus mijn man dito dan hou je het langst vol om een goed huwelijk te hebben en te houden ..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  els.veenhof di 26 aug '14 22:19

  Reactie: Nee, ik ben altijd eerlijk
  Ik ben altijd eerlijk, want al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |