×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 35: Dit vertel ik mijn man écht niet!

Vriendin 35: Dit vertel ik mijn man écht niet!
26.08.2014 - Redactie Vriendin

Sommige Vriendin-lezeressen zijn thuis niet helemaal eerlijk. Ze liegen tegen hun mannen over stiekem contact met familie, geld, seks en gewicht. Niet omdat ze niet van hun mannen houden, maar zoals ze zelf zeggen ‘voor hun eigen bestwil’.


Hamsteraar
Simone (33): “Mijn man Ben heeft een enorm gat in zijn hand. Hij is zelfstandig glazenwasser en veel klanten betalen hem cash. Hij stort wel regelmatig bedragen op zijn zakelijke rekening, maar een deel is zwart en dat houdt hij als zakgeld en voor onvoorziene uitgaven. Maar het geld brandt in zijn zak en Ben kan niet naar de bouwmarkt zonder met een of ander stuk gereedschap thuis te komen. En als hij boodschappen doet, heb ik een voorraadkast vol met aanbiedingen en hamstervoorraden chips en koek. Ook komen de kinderen om in het speelgoed, doordat papa elke keer iets leuks koopt. En dat terwijl we eigenlijk rustig aan moeten doen met de financiën. Vandaar dat ik mijn man af en toe ‘besteel’. Ik pik een paar tientjes uit zijn zakken, pak wat van het stapeltje flappen dat hij her en der laat rondslingeren. Dat geld bewaar ik en spaar ik stiekem. Tot nu toe heeft hij niks door. Hij is zo’n sloddervos en totaal niet zakelijk ingesteld. Ik weet ook wel dat hij er niet boos om zou worden – alleen al als hij hoort dat ik in één jaar tijd 2500 euro bij elkaar heb geritseld. Daar wil hij vast wel van op vakantie!”

Lees alle geheimen in Vriendin 35 en praat mee op ons forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Lieg jij wel eens tegen je man?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 26 aug '14 15:04

  Reactie: Nee, ik ben altijd eerlijk
  Eerlijkheid duurt langer dan stiekem gedoe want ik zou dat ook niet kunnen . Vroeg of laat speelt het toch door je hoofd . Het is bij ons ook van 2 kanten dus mijn man dito dan hou je het langst vol om een goed huwelijk te hebben en te houden ..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  els.veenhof di 26 aug '14 22:19

  Reactie: Nee, ik ben altijd eerlijk
  Ik ben altijd eerlijk, want al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel.
  Reageer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |