×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 35: Dit vertel ik mijn man écht niet!

Vriendin 35: Dit vertel ik mijn man écht niet!
26.08.2014 - Redactie Vriendin

Sommige Vriendin-lezeressen zijn thuis niet helemaal eerlijk. Ze liegen tegen hun mannen over stiekem contact met familie, geld, seks en gewicht. Niet omdat ze niet van hun mannen houden, maar zoals ze zelf zeggen ‘voor hun eigen bestwil’.


Hamsteraar
Simone (33): “Mijn man Ben heeft een enorm gat in zijn hand. Hij is zelfstandig glazenwasser en veel klanten betalen hem cash. Hij stort wel regelmatig bedragen op zijn zakelijke rekening, maar een deel is zwart en dat houdt hij als zakgeld en voor onvoorziene uitgaven. Maar het geld brandt in zijn zak en Ben kan niet naar de bouwmarkt zonder met een of ander stuk gereedschap thuis te komen. En als hij boodschappen doet, heb ik een voorraadkast vol met aanbiedingen en hamstervoorraden chips en koek. Ook komen de kinderen om in het speelgoed, doordat papa elke keer iets leuks koopt. En dat terwijl we eigenlijk rustig aan moeten doen met de financiën. Vandaar dat ik mijn man af en toe ‘besteel’. Ik pik een paar tientjes uit zijn zakken, pak wat van het stapeltje flappen dat hij her en der laat rondslingeren. Dat geld bewaar ik en spaar ik stiekem. Tot nu toe heeft hij niks door. Hij is zo’n sloddervos en totaal niet zakelijk ingesteld. Ik weet ook wel dat hij er niet boos om zou worden – alleen al als hij hoort dat ik in één jaar tijd 2500 euro bij elkaar heb geritseld. Daar wil hij vast wel van op vakantie!”

Lees alle geheimen in Vriendin 35 en praat mee op ons forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Lieg jij wel eens tegen je man?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 26 aug '14 15:04

  Reactie: Nee, ik ben altijd eerlijk
  Eerlijkheid duurt langer dan stiekem gedoe want ik zou dat ook niet kunnen . Vroeg of laat speelt het toch door je hoofd . Het is bij ons ook van 2 kanten dus mijn man dito dan hou je het langst vol om een goed huwelijk te hebben en te houden ..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  els.veenhof di 26 aug '14 22:19

  Reactie: Nee, ik ben altijd eerlijk
  Ik ben altijd eerlijk, want al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel.
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!