×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 34: Conny, Sonja, Anneke en Miranda werken in de spirituele wereld

Vriendin 34: Conny, Sonja, Anneke en Miranda werken in de spirituele wereld
20.08.2014 - Redactie Vriendin

‘Wij helpen mensen met onze gave’


Met hun gave helpen ze mensen om in contact te komen met overleden dierbaren of hun eigen intuïtie. ‘Ik word ontzettend blij als ik zie dat de kaarten mensen echt kunnen helpen.’

Sonja (50), tarotist: “Mensen zijn pijn- vermijdend. Als je pijn niet toelaat, ga je gedrag vertonen om het verdriet of het ongemak niet te voelen. De clown uithangen, alles weglachen, te veel eten, vluchten in alcohol en drugs, te veel werken, er zijn talloze verdedigingsmechanismen. Het gedrag wat je vertoont, is nooit wie je in werkelijkheid bent. Je werkelijke staat van zijn, is dat wat je ervaart als er geen blokkades zijn.
Dit klinkt ingewikkeld, maar veel mensen ervaren het als hun intuïtie. Het is het stemmetje dat altijd en feilloos weet wat goed voor jou is. Iedereen heeft dit stemmetje, alleen kan het ondergesneeuwd raken door de hectiek van alle dag. Door tarotkaarten te leggen, krijg je als het ware een kijkje in jezelf.

Lees het verhaal van Conny, Sonja, Anneke en Miranda in Vriendin 34 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Heb jij wel eens hulp gehad van de spirituele wereld?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 20 aug '14 19:37

  Reactie: Nee, ik geloof er niet in
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 21 aug '14 09:37

  Reactie: Nee, maar ik geloof er wel in
  Ik geloof wel dat er meer is tussen hemel en aarde
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Ansielovejoy do 21 aug '14 22:59

  Reactie: Ja, ik heb tarotkaarten laten leggen
  Het is leuk en soms zoek je gewoon even bevestiging "Of je nog op t juiste pad wandelt".
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Marjolein111 zo 24 aug '14 20:16

  Reactie: Anders, namelijk...
  Wat leuk om Sonja in de Vriendin te zien staan!! Nog niet al te lange tijd geleden heb ik Sonja meerdere keren bezocht in haar fijne praktijk in Alkmaar (www.spiritueelcoach.nl). Tarotkaarten leggen is slechts één van de kwaliteiten van Sonja. Ze is ook nog eens een heel goede coach. En niet geheel onbelangrijk; een liefdevol betrouwbaar mens, niet zweverig maar met beide benen op de grond. Ik zou haar van harte aanbevelen als je op enige manier vastloopt in het leven!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!