×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 34: Conny, Sonja, Anneke en Miranda werken in de spirituele wereld

Vriendin 34: Conny, Sonja, Anneke en Miranda werken in de spirituele wereld
20.08.2014 - Redactie Vriendin

‘Wij helpen mensen met onze gave’


Met hun gave helpen ze mensen om in contact te komen met overleden dierbaren of hun eigen intuïtie. ‘Ik word ontzettend blij als ik zie dat de kaarten mensen echt kunnen helpen.’

Sonja (50), tarotist: “Mensen zijn pijn- vermijdend. Als je pijn niet toelaat, ga je gedrag vertonen om het verdriet of het ongemak niet te voelen. De clown uithangen, alles weglachen, te veel eten, vluchten in alcohol en drugs, te veel werken, er zijn talloze verdedigingsmechanismen. Het gedrag wat je vertoont, is nooit wie je in werkelijkheid bent. Je werkelijke staat van zijn, is dat wat je ervaart als er geen blokkades zijn.
Dit klinkt ingewikkeld, maar veel mensen ervaren het als hun intuïtie. Het is het stemmetje dat altijd en feilloos weet wat goed voor jou is. Iedereen heeft dit stemmetje, alleen kan het ondergesneeuwd raken door de hectiek van alle dag. Door tarotkaarten te leggen, krijg je als het ware een kijkje in jezelf.

Lees het verhaal van Conny, Sonja, Anneke en Miranda in Vriendin 34 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Heb jij wel eens hulp gehad van de spirituele wereld?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 20 aug '14 19:37

  Reactie: Nee, ik geloof er niet in
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 21 aug '14 09:37

  Reactie: Nee, maar ik geloof er wel in
  Ik geloof wel dat er meer is tussen hemel en aarde
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Ansielovejoy do 21 aug '14 22:59

  Reactie: Ja, ik heb tarotkaarten laten leggen
  Het is leuk en soms zoek je gewoon even bevestiging "Of je nog op t juiste pad wandelt".
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Marjolein111 zo 24 aug '14 20:16

  Reactie: Anders, namelijk...
  Wat leuk om Sonja in de Vriendin te zien staan!! Nog niet al te lange tijd geleden heb ik Sonja meerdere keren bezocht in haar fijne praktijk in Alkmaar (www.spiritueelcoach.nl). Tarotkaarten leggen is slechts één van de kwaliteiten van Sonja. Ze is ook nog eens een heel goede coach. En niet geheel onbelangrijk; een liefdevol betrouwbaar mens, niet zweverig maar met beide benen op de grond. Ik zou haar van harte aanbevelen als je op enige manier vastloopt in het leven!
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |