×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 32: Ik had een engeltje op mijn schouder!

Vriendin 32: Ik had een engeltje op mijn schouder!
06.08.2014 -

Soms gebeurt er iets in je leven, waarvan je achteraf denkt: wat heb ik een geluk gehad! Acht lezeressen die door het oog van de naald kropen, vertellen over het engeltje op hun schouder.


‘Na twintig minuten reanimeren, wilden ze het opgeven’

Anita (44): “Mijn man is mijn engeltje. Als hij niet zo had aangedrongen dat de artsen verder gingen met reanimeren, was ik er nu niet meer geweest... Ik was 34 toen ik voor het eerst een hartinfarct kreeg. Domme pech leek het. Ik was nog hartstikke jong en een hartkwaal konden de artsen niet vinden. Twee jaar terug was het weer raak. Binnen vijf dagen twee keer zelfs. Maar iedere keer herstelde ik redelijk goed. Toch leek mijn geluk dit voorjaar op. Op een zaterdag- ochtend werd ik ontzettend beroerd wakker. Nee hè, niet weer, dacht ik. Ik voelde me zo naar, ik wist dat het niet goed was. De ambulance kwam en daar ben ik nog zelf ingestapt, maar wat er daarna is gebeurd, weet ik niet meer. Het lichtje ging uit.”

Lees alle verhalen in Vriendin 32 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

Heb jij wel eens een engeltje op je schouder gehad?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 6 aug '14 17:23

  Reactie: Nee
  Ik ben meer het 'engeltje' voor anderen. Ik voel feilloos aan als er wat aan zit te komen qua gevaar e.d.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 6 aug '14 17:58

  Reactie: Nee
  had ik dat maar ik zie en voel wel dingen maar altijd gevaar nooit goede dingen en het gekke is het komd uit
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  starbird13 wo 6 aug '14 20:00

  Reactie: Ja
  Ik ben ooit eens geslipt op een rotonde, ging recht op een betonnen blok af die ik op een haartje na miste en vervolgens tolde ik 2x in het rond om weer recht op de snelweg te eindigen, net voor het aanrazende verkeer!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wilma schoenmakers za 9 aug '14 12:52

  Reactie: Ja
  keek naar rechts en link,wilde oversteken,en net toen ik op de weg sta,komt er een in een rot gang aan...,,,kon nog net langs hem,dus mijn engel was bij me
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!