×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 32: Ik had een engeltje op mijn schouder!

Vriendin 32: Ik had een engeltje op mijn schouder!
06.08.2014 -

Soms gebeurt er iets in je leven, waarvan je achteraf denkt: wat heb ik een geluk gehad! Acht lezeressen die door het oog van de naald kropen, vertellen over het engeltje op hun schouder.


‘Na twintig minuten reanimeren, wilden ze het opgeven’

Anita (44): “Mijn man is mijn engeltje. Als hij niet zo had aangedrongen dat de artsen verder gingen met reanimeren, was ik er nu niet meer geweest... Ik was 34 toen ik voor het eerst een hartinfarct kreeg. Domme pech leek het. Ik was nog hartstikke jong en een hartkwaal konden de artsen niet vinden. Twee jaar terug was het weer raak. Binnen vijf dagen twee keer zelfs. Maar iedere keer herstelde ik redelijk goed. Toch leek mijn geluk dit voorjaar op. Op een zaterdag- ochtend werd ik ontzettend beroerd wakker. Nee hè, niet weer, dacht ik. Ik voelde me zo naar, ik wist dat het niet goed was. De ambulance kwam en daar ben ik nog zelf ingestapt, maar wat er daarna is gebeurd, weet ik niet meer. Het lichtje ging uit.”

Lees alle verhalen in Vriendin 32 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

Heb jij wel eens een engeltje op je schouder gehad?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 6 aug '14 17:23

  Reactie: Nee
  Ik ben meer het 'engeltje' voor anderen. Ik voel feilloos aan als er wat aan zit te komen qua gevaar e.d.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 6 aug '14 17:58

  Reactie: Nee
  had ik dat maar ik zie en voel wel dingen maar altijd gevaar nooit goede dingen en het gekke is het komd uit
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  starbird13 wo 6 aug '14 20:00

  Reactie: Ja
  Ik ben ooit eens geslipt op een rotonde, ging recht op een betonnen blok af die ik op een haartje na miste en vervolgens tolde ik 2x in het rond om weer recht op de snelweg te eindigen, net voor het aanrazende verkeer!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wilma schoenmakers za 9 aug '14 12:52

  Reactie: Ja
  keek naar rechts en link,wilde oversteken,en net toen ik op de weg sta,komt er een in een rot gang aan...,,,kon nog net langs hem,dus mijn engel was bij me
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |