×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 32: Ik had een engeltje op mijn schouder!

Vriendin 32: Ik had een engeltje op mijn schouder!
06.08.2014 -

Soms gebeurt er iets in je leven, waarvan je achteraf denkt: wat heb ik een geluk gehad! Acht lezeressen die door het oog van de naald kropen, vertellen over het engeltje op hun schouder.


‘Na twintig minuten reanimeren, wilden ze het opgeven’

Anita (44): “Mijn man is mijn engeltje. Als hij niet zo had aangedrongen dat de artsen verder gingen met reanimeren, was ik er nu niet meer geweest... Ik was 34 toen ik voor het eerst een hartinfarct kreeg. Domme pech leek het. Ik was nog hartstikke jong en een hartkwaal konden de artsen niet vinden. Twee jaar terug was het weer raak. Binnen vijf dagen twee keer zelfs. Maar iedere keer herstelde ik redelijk goed. Toch leek mijn geluk dit voorjaar op. Op een zaterdag- ochtend werd ik ontzettend beroerd wakker. Nee hè, niet weer, dacht ik. Ik voelde me zo naar, ik wist dat het niet goed was. De ambulance kwam en daar ben ik nog zelf ingestapt, maar wat er daarna is gebeurd, weet ik niet meer. Het lichtje ging uit.”

Lees alle verhalen in Vriendin 32 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

Heb jij wel eens een engeltje op je schouder gehad?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 6 aug '14 17:23

  Reactie: Nee
  Ik ben meer het 'engeltje' voor anderen. Ik voel feilloos aan als er wat aan zit te komen qua gevaar e.d.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 6 aug '14 17:58

  Reactie: Nee
  had ik dat maar ik zie en voel wel dingen maar altijd gevaar nooit goede dingen en het gekke is het komd uit
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  starbird13 wo 6 aug '14 20:00

  Reactie: Ja
  Ik ben ooit eens geslipt op een rotonde, ging recht op een betonnen blok af die ik op een haartje na miste en vervolgens tolde ik 2x in het rond om weer recht op de snelweg te eindigen, net voor het aanrazende verkeer!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wilma schoenmakers za 9 aug '14 12:52

  Reactie: Ja
  keek naar rechts en link,wilde oversteken,en net toen ik op de weg sta,komt er een in een rot gang aan...,,,kon nog net langs hem,dus mijn engel was bij me
  Reageer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |