×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 32: ‘Een tatoeage ordinair? Nee hoor!’

Vriendin 32: ‘Een tatoeage ordinair? Nee hoor!’
06.08.2014 - Redactie Vriendin

Dat tatoeages ordinair zijn, is een vooroordeel. Vaak hebben ze juist een bijzondere betekenis. Margot, Miriam, Marjan en Monica vertellen hun verhaal. “Ik heb mijn gevoel letterlijk een plek gegeven.”


Margot (30): “Een leven zonder mijn broer Bart kan ik me niet voorstellen. Wat hij voor me betekent, is niet in woorden uit te drukken. Op een dag schetste ik een vlindertje met een hartje erin. Als je de linkervleugel afdekt, verschijnt de letter B, die natuurlijk voor Bart staat. Met mijn tekening ging ik naar de tattooshop. Als ik Barts horloge niet draag, zie ik nu zijn vlindertje. Bart reageerde blij, verrast en trots op de tattoo. Onze ouders waren fel tegen tatoeages, mijn vader zei zelfs dat hij een tatoeage zou weghalen met een kaasschaaf. Ik stond dan ook versteld toen ze zeiden dat ze het prachtig vinden dat ik altijd een aandenken aan Bart bij me draag.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 32 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Hoe sta jij tegenover tatoeages?

  •  
  •  
  •  
  •  

9Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 6 aug '14 17:25

  Reactie: Ik vind ze ordinair
  Vreselijk ordinair.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 6 aug '14 19:03

  Reactie: Anders, namelijk...
  Als ze klein zijn vindt ik het best mooi maar als je te veel van op je lijf laat zetten dan is het niet echt mooi meer .
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 6 aug '14 20:49

  Reactie: Ik vind ze prachtig
  Niet altijd, maar het kan een mooie versiering van het lichaam zijn. En ik vind het stoer om het aan te durven iets permanents te laten zetten. Echter, ordi kan ook, maar dat zit 'em dab meestal niet in de tatoe...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dvannoppen wo 6 aug '14 21:43

  Reactie: Ik vind ze mooi als er een betekenis achter zit
  Ik heb er zelf ook 3 stuks. 1 op mn schouder met wat as van mn vader. 1 op mn voet met de naam van mn man en mn zoontje en een boeddhateken op mn pols. Ik vind het mooi en speciaal.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  maureen.derks.56 do 7 aug '14 08:57

  Reactie: Ik vind ze mooi als er een betekenis achter zit
  ik heb er twee en allebei hebben ze een betekenins
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  linda.beunder do 7 aug '14 18:16

  Reactie: Anders, namelijk...
  dat ze vaak een speciale betekenis hebben heeft denk ik niets te maken met ordinair. Ik hou er ook niet van, sorry. Bij jonge mensen vind ik het soms nog wel apart, maar vaak overdreven en veels te veel. Maar als je ouder wordt dan ziet het er afschuwelijk uit. Maar ieder zijn ding toch?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jip zo 10 aug '14 19:55

  Reactie: Ik vind ze mooi als er een betekenis achter zit
  Mijn man staat helemaal vol kei mooi
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anjaheesbeen di 12 aug '14 07:47

  Reactie: Ik vind ze mooi als er een betekenis achter zit
  mijn zus heeft een tatoe op haar rug. Dat is een plaatje van haar overleden hond die haar uit de ellende heeft getrokken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Saarrrr di 12 aug '14 11:54

  Reactie: Ik vind ze mooi als er een betekenis achter zit
  Ik ben absoluut geen ordinair type maar heb wel 2 tattoos met betekenis! Een herinnering aan mijn doodgeboren zoontje wat tegelijkertijd ook een verwerking en afsluiting is. Hij siert mijn onderarm en ik krijg er alleen maar leuke reacties op,zelfs van vreemde mensen als ik in de rij bij de kassa sta! Ben er trots op!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!