×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 32: ‘Een tatoeage ordinair? Nee hoor!’

Vriendin 32: ‘Een tatoeage ordinair? Nee hoor!’
06.08.2014 - Redactie Vriendin

Dat tatoeages ordinair zijn, is een vooroordeel. Vaak hebben ze juist een bijzondere betekenis. Margot, Miriam, Marjan en Monica vertellen hun verhaal. “Ik heb mijn gevoel letterlijk een plek gegeven.”


Margot (30): “Een leven zonder mijn broer Bart kan ik me niet voorstellen. Wat hij voor me betekent, is niet in woorden uit te drukken. Op een dag schetste ik een vlindertje met een hartje erin. Als je de linkervleugel afdekt, verschijnt de letter B, die natuurlijk voor Bart staat. Met mijn tekening ging ik naar de tattooshop. Als ik Barts horloge niet draag, zie ik nu zijn vlindertje. Bart reageerde blij, verrast en trots op de tattoo. Onze ouders waren fel tegen tatoeages, mijn vader zei zelfs dat hij een tatoeage zou weghalen met een kaasschaaf. Ik stond dan ook versteld toen ze zeiden dat ze het prachtig vinden dat ik altijd een aandenken aan Bart bij me draag.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 32 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Hoe sta jij tegenover tatoeages?

  •  
  •  
  •  
  •  

9Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 6 aug '14 17:25

  Reactie: Ik vind ze ordinair
  Vreselijk ordinair.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 6 aug '14 19:03

  Reactie: Anders, namelijk...
  Als ze klein zijn vindt ik het best mooi maar als je te veel van op je lijf laat zetten dan is het niet echt mooi meer .
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 6 aug '14 20:49

  Reactie: Ik vind ze prachtig
  Niet altijd, maar het kan een mooie versiering van het lichaam zijn. En ik vind het stoer om het aan te durven iets permanents te laten zetten. Echter, ordi kan ook, maar dat zit 'em dab meestal niet in de tatoe...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dvannoppen wo 6 aug '14 21:43

  Reactie: Ik vind ze mooi als er een betekenis achter zit
  Ik heb er zelf ook 3 stuks. 1 op mn schouder met wat as van mn vader. 1 op mn voet met de naam van mn man en mn zoontje en een boeddhateken op mn pols. Ik vind het mooi en speciaal.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  maureen.derks.56 do 7 aug '14 08:57

  Reactie: Ik vind ze mooi als er een betekenis achter zit
  ik heb er twee en allebei hebben ze een betekenins
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  linda.beunder do 7 aug '14 18:16

  Reactie: Anders, namelijk...
  dat ze vaak een speciale betekenis hebben heeft denk ik niets te maken met ordinair. Ik hou er ook niet van, sorry. Bij jonge mensen vind ik het soms nog wel apart, maar vaak overdreven en veels te veel. Maar als je ouder wordt dan ziet het er afschuwelijk uit. Maar ieder zijn ding toch?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jip zo 10 aug '14 19:55

  Reactie: Ik vind ze mooi als er een betekenis achter zit
  Mijn man staat helemaal vol kei mooi
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anjaheesbeen di 12 aug '14 07:47

  Reactie: Ik vind ze mooi als er een betekenis achter zit
  mijn zus heeft een tatoe op haar rug. Dat is een plaatje van haar overleden hond die haar uit de ellende heeft getrokken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Saarrrr di 12 aug '14 11:54

  Reactie: Ik vind ze mooi als er een betekenis achter zit
  Ik ben absoluut geen ordinair type maar heb wel 2 tattoos met betekenis! Een herinnering aan mijn doodgeboren zoontje wat tegelijkertijd ook een verwerking en afsluiting is. Hij siert mijn onderarm en ik krijg er alleen maar leuke reacties op,zelfs van vreemde mensen als ik in de rij bij de kassa sta! Ben er trots op!
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |