×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De favoriete vakantie van actrice Peggy Vrijens

De favoriete vakantie van actrice Peggy Vrijens
05.08.2014 -

'Ik wil de hort op, met een bootje de rivier over!'


Vakantie, de leukste tijd van het jaar. En welke vakantie zul je nooit vergeten? We vroegen het vier bekende Nederlanders. Deze week: de favoriete vakantie van... actrice Peggy Vrijens (37).

In eerste instantie zie je niets bijzonders aan Peggy, die lekker op het terras zit. Totdat ze opstaat en er een prachtige toeter van een buik boven tafel verschijnt. Peggy is ruim 33 weken zwanger, blakend van gezondheid en vol energie. Gelukkig maar, want thuis zit de actrice nog midden in de dozen, losse planken en verfkwasten. “Ik voorzie een stevig eindsprintje”, lacht Peggy als een boer met kiespijn. Maar ach, zo’n eindsprint is haar niet vreemd. “Ik kan het vergelijken met mijn vakantiegedrag; ik kan wel dóen alsof ik alles plan, maar uiteindelijk regel ik veel op het laatste moment. Shit, ik moet mijn koffer nog inpakken, of nog erger: heb ik mijn injecties wel? Dat had ik vorig jaar toen ik – lekker impulsief – een ticket naar Ecuador boekte en een week later al vertrok. Pas toen ik al vrolijk met mijn voeten in de Ecuadoraanse klei stond, sloeg de paniek toe: waren mijn inentingen nog wel geldig? Uiteindelijk bleek het, als zo vaak, paniek om niets, maar het illustreert wel mijn chaotische karakter. Zo sta ik uit angst om op het laatste moment tóch een vlucht te missen altijd drie uur te vroeg op het vliegveld, altijd!”

Drie Bali-tips van Peggy:

1) Kunst- en cultuur snuiven in Ubud. Daar is een overdekte markt waar kunstenaars schilderijen en houtsnijwerken verkopen. Ook zijn veel ceremonies in de lokale tempels en 's avonds traditionele dans in een van de openluchttheaters.

2) Duiken in Amed. Prachtig koraal en een zeer kleurrijk onderwaterleven. Ook kun je naar een scheepswrak duiken, dat door de jaren heen bijna onherkenbaar is geworden.

3) Verse vis eten op het strand van Jimbaran. Tegen het einde van de middag worden de tafels en stoelen op het strand gezet; je kiest je je eigen vis uit die vervolgens wordt gegrild op kokosnootschillen. De muzikanten en een prachtige zonsondergang maken het geheel compleet. 

Lees het hele interview met Peggy in Vriendin 32.

Plaats een reactie

Ken jij actrice Peggy Vrijens?

    •  
    •  

1Reacties

Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |