×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De favoriete vakantie van actrice Peggy Vrijens

De favoriete vakantie van actrice Peggy Vrijens
05.08.2014 -

'Ik wil de hort op, met een bootje de rivier over!'


Vakantie, de leukste tijd van het jaar. En welke vakantie zul je nooit vergeten? We vroegen het vier bekende Nederlanders. Deze week: de favoriete vakantie van... actrice Peggy Vrijens (37).

In eerste instantie zie je niets bijzonders aan Peggy, die lekker op het terras zit. Totdat ze opstaat en er een prachtige toeter van een buik boven tafel verschijnt. Peggy is ruim 33 weken zwanger, blakend van gezondheid en vol energie. Gelukkig maar, want thuis zit de actrice nog midden in de dozen, losse planken en verfkwasten. “Ik voorzie een stevig eindsprintje”, lacht Peggy als een boer met kiespijn. Maar ach, zo’n eindsprint is haar niet vreemd. “Ik kan het vergelijken met mijn vakantiegedrag; ik kan wel dóen alsof ik alles plan, maar uiteindelijk regel ik veel op het laatste moment. Shit, ik moet mijn koffer nog inpakken, of nog erger: heb ik mijn injecties wel? Dat had ik vorig jaar toen ik – lekker impulsief – een ticket naar Ecuador boekte en een week later al vertrok. Pas toen ik al vrolijk met mijn voeten in de Ecuadoraanse klei stond, sloeg de paniek toe: waren mijn inentingen nog wel geldig? Uiteindelijk bleek het, als zo vaak, paniek om niets, maar het illustreert wel mijn chaotische karakter. Zo sta ik uit angst om op het laatste moment tóch een vlucht te missen altijd drie uur te vroeg op het vliegveld, altijd!”

Drie Bali-tips van Peggy:

1) Kunst- en cultuur snuiven in Ubud. Daar is een overdekte markt waar kunstenaars schilderijen en houtsnijwerken verkopen. Ook zijn veel ceremonies in de lokale tempels en 's avonds traditionele dans in een van de openluchttheaters.

2) Duiken in Amed. Prachtig koraal en een zeer kleurrijk onderwaterleven. Ook kun je naar een scheepswrak duiken, dat door de jaren heen bijna onherkenbaar is geworden.

3) Verse vis eten op het strand van Jimbaran. Tegen het einde van de middag worden de tafels en stoelen op het strand gezet; je kiest je je eigen vis uit die vervolgens wordt gegrild op kokosnootschillen. De muzikanten en een prachtige zonsondergang maken het geheel compleet. 

Lees het hele interview met Peggy in Vriendin 32.

Plaats een reactie

Ken jij actrice Peggy Vrijens?

    •  
    •  

1Reacties

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |