×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De favoriete vakantie van actrice Peggy Vrijens

De favoriete vakantie van actrice Peggy Vrijens
05.08.2014 -

'Ik wil de hort op, met een bootje de rivier over!'


Vakantie, de leukste tijd van het jaar. En welke vakantie zul je nooit vergeten? We vroegen het vier bekende Nederlanders. Deze week: de favoriete vakantie van... actrice Peggy Vrijens (37).

In eerste instantie zie je niets bijzonders aan Peggy, die lekker op het terras zit. Totdat ze opstaat en er een prachtige toeter van een buik boven tafel verschijnt. Peggy is ruim 33 weken zwanger, blakend van gezondheid en vol energie. Gelukkig maar, want thuis zit de actrice nog midden in de dozen, losse planken en verfkwasten. “Ik voorzie een stevig eindsprintje”, lacht Peggy als een boer met kiespijn. Maar ach, zo’n eindsprint is haar niet vreemd. “Ik kan het vergelijken met mijn vakantiegedrag; ik kan wel dóen alsof ik alles plan, maar uiteindelijk regel ik veel op het laatste moment. Shit, ik moet mijn koffer nog inpakken, of nog erger: heb ik mijn injecties wel? Dat had ik vorig jaar toen ik – lekker impulsief – een ticket naar Ecuador boekte en een week later al vertrok. Pas toen ik al vrolijk met mijn voeten in de Ecuadoraanse klei stond, sloeg de paniek toe: waren mijn inentingen nog wel geldig? Uiteindelijk bleek het, als zo vaak, paniek om niets, maar het illustreert wel mijn chaotische karakter. Zo sta ik uit angst om op het laatste moment tóch een vlucht te missen altijd drie uur te vroeg op het vliegveld, altijd!”

Drie Bali-tips van Peggy:

1) Kunst- en cultuur snuiven in Ubud. Daar is een overdekte markt waar kunstenaars schilderijen en houtsnijwerken verkopen. Ook zijn veel ceremonies in de lokale tempels en 's avonds traditionele dans in een van de openluchttheaters.

2) Duiken in Amed. Prachtig koraal en een zeer kleurrijk onderwaterleven. Ook kun je naar een scheepswrak duiken, dat door de jaren heen bijna onherkenbaar is geworden.

3) Verse vis eten op het strand van Jimbaran. Tegen het einde van de middag worden de tafels en stoelen op het strand gezet; je kiest je je eigen vis uit die vervolgens wordt gegrild op kokosnootschillen. De muzikanten en een prachtige zonsondergang maken het geheel compleet. 

Lees het hele interview met Peggy in Vriendin 32.

Plaats een reactie

Ken jij actrice Peggy Vrijens?

    •  
    •  

1Reacties

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!