×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 31: Wendy helpt vrouwen aan een hartsvriendin

Vriendin 31: Wendy helpt vrouwen aan een hartsvriendin
30.07.2014 - Redactie Vriendin

‘Leuke dingen worden nog leuker met een vriendin’


Toen Wendy (40) single was en al haar vriendinnen niet, zocht ze online een nieuw maatje. Dat bleek lastig, want er bestond helemaal geen site voor vrouwen die vriendschap zoeken. En dus maakte ze die zelf. “Want vriendinnen maken het leven mooier.”

Heel wat vrije uurtjes brengt Wendy achter haar laptop door. Naast haar fulltimebaan als manager bij een softwarebedrijf is ze namelijk druk met Wannabefriends, een site waarop vrouwen in Nederland en België op zoek kunnen naar vriendinnen. Lastig vindt ze het niet om altijd aan het werk te zijn. Wendy: “Met mijn site kan ik écht iets voor andere vrouwen betekenen. Vriendinnen hebben is ontzettend belangrijk. Ze maken je leven zo veel leuker en interessanter.’’Lees het hele verhaal van Wendy in Vriendin 31 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij je hartsvriendin ook via internet ontmoet?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 30 jul '14 15:45

  Reactie: Nee, nog nooit
  ........
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 31 jul '14 10:59

  Reactie: Ja, namelijk...
  zomaar eens gereageerd ......op een stukje op internet en heb daar een geweldige vriendschap aan over gehouden. Een vriendschap alsof we gewoon zussen zijn. Begrijp het soms nog niet hoe dit kan maar het is echt waar!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Calico vr 8 aug '14 08:06

  Reactie: Nee, nog nooit
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |