×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 31: Wendy helpt vrouwen aan een hartsvriendin

Vriendin 31: Wendy helpt vrouwen aan een hartsvriendin
30.07.2014 - Redactie Vriendin

‘Leuke dingen worden nog leuker met een vriendin’


Toen Wendy (40) single was en al haar vriendinnen niet, zocht ze online een nieuw maatje. Dat bleek lastig, want er bestond helemaal geen site voor vrouwen die vriendschap zoeken. En dus maakte ze die zelf. “Want vriendinnen maken het leven mooier.”

Heel wat vrije uurtjes brengt Wendy achter haar laptop door. Naast haar fulltimebaan als manager bij een softwarebedrijf is ze namelijk druk met Wannabefriends, een site waarop vrouwen in Nederland en België op zoek kunnen naar vriendinnen. Lastig vindt ze het niet om altijd aan het werk te zijn. Wendy: “Met mijn site kan ik écht iets voor andere vrouwen betekenen. Vriendinnen hebben is ontzettend belangrijk. Ze maken je leven zo veel leuker en interessanter.’’Lees het hele verhaal van Wendy in Vriendin 31 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij je hartsvriendin ook via internet ontmoet?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 30 jul '14 15:45

  Reactie: Nee, nog nooit
  ........
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 31 jul '14 10:59

  Reactie: Ja, namelijk...
  zomaar eens gereageerd ......op een stukje op internet en heb daar een geweldige vriendschap aan over gehouden. Een vriendschap alsof we gewoon zussen zijn. Begrijp het soms nog niet hoe dit kan maar het is echt waar!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Calico vr 8 aug '14 08:06

  Reactie: Nee, nog nooit
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |