×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 30: ‘Het kon echt geen kanker zijn, zei de dokter nog’

Vriendin 30: ‘Het kon echt geen kanker zijn, zei de dokter nog’
24.07.2014 - Redactie Vriendin

Miranda’s arts signaleerde niet dat ze kanker had.


Ze trok keer op keer aan de bel, maar haar huisarts stelde Miranda (40) steeds gerust: het bultje in haar linkerborst was onschuldig. Zijn medische misser bleek pas na een half jaar en ettelijke onderzoeken. “Gelukkig was het geen agressieve tumor, anders waren we te laat geweest.”

Miranda: “Het was net een rijstkorreltje, het rare plekje aan de zijkant van mijn linkerborst. Het had ook die grootte, het was langwerpig en het voelde hard.” Op een herfstige avond, 7 jaar geleden, ontdekte Miranda’s vriend het plekje terwijl ze onder de douche stonden. “Roel vroeg of ik ook iets voelde. En inderdaad, ik voelde het ook. Ik dacht meteen: dat is niet goed.’’

Lees het hele verhaal van Miranda in Vriendin 30 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Ken jij ook iemand die niet serieus werd genomen?

  •  
  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 24 jul '14 14:19

  Reactie: Ja, namelijk...
  ikzelf helaas. zit nog flink in de ziekenhuismolen. ben al 3 maanden bezig.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anjaheesbeen do 24 jul '14 15:42

  Reactie: Nee, (gelukkig) niet
  Er zal vast wel iemand zijn, maar ik kom er niet op nu vandaar dit antwoord. Ik vind die huisarts toen der tijd van jou had zijn verstand weleens mogen gebruiken. Dan had je het al eerder geweten en hadden ze er eerder iets aan kunnen doen. Heel knap dat je het verhaal verteld hebt.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 24 jul '14 16:35

  Reactie: Ja, namelijk...
  mijn beste vriendin, als een dokter een diagnose heeft gesteld wijkt hij er niet van af en wordt er niet meer naar de patiënt geluisterd
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 do 24 jul '14 16:36

  Reactie: Nee, (gelukkig) niet
  Dat een huisarts zo laks is, is schrijnend. Kanker kijkt niet naar leeftijd, wanneer zijn mensen zich daar nou eens van doordrongen ? Het lijkt me vreselijk als je niet serieus genomen wordt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy do 24 jul '14 16:53

  Reactie: Ja, namelijk...
  ...mijn dochter. Er was niets aan de hand met haar..Buikpijn..ach gaat wel weer over. Ik vertrouwde het niet en ben naar de eerste hulp gesjeesd. Acute blindedarm ontsteking. Ze werd meteen geopereerd..Geen seconde te vroeg dus
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  rina.vanderham vr 1 aug '14 19:09

  Reactie: Ja, namelijk...
  mijn zuzter
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |