×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 30: ‘Het kon echt geen kanker zijn, zei de dokter nog’

Vriendin 30: ‘Het kon echt geen kanker zijn, zei de dokter nog’
24.07.2014 - Redactie Vriendin

Miranda’s arts signaleerde niet dat ze kanker had.


Ze trok keer op keer aan de bel, maar haar huisarts stelde Miranda (40) steeds gerust: het bultje in haar linkerborst was onschuldig. Zijn medische misser bleek pas na een half jaar en ettelijke onderzoeken. “Gelukkig was het geen agressieve tumor, anders waren we te laat geweest.”

Miranda: “Het was net een rijstkorreltje, het rare plekje aan de zijkant van mijn linkerborst. Het had ook die grootte, het was langwerpig en het voelde hard.” Op een herfstige avond, 7 jaar geleden, ontdekte Miranda’s vriend het plekje terwijl ze onder de douche stonden. “Roel vroeg of ik ook iets voelde. En inderdaad, ik voelde het ook. Ik dacht meteen: dat is niet goed.’’

Lees het hele verhaal van Miranda in Vriendin 30 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Ken jij ook iemand die niet serieus werd genomen?

  •  
  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 24 jul '14 14:19

  Reactie: Ja, namelijk...
  ikzelf helaas. zit nog flink in de ziekenhuismolen. ben al 3 maanden bezig.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anjaheesbeen do 24 jul '14 15:42

  Reactie: Nee, (gelukkig) niet
  Er zal vast wel iemand zijn, maar ik kom er niet op nu vandaar dit antwoord. Ik vind die huisarts toen der tijd van jou had zijn verstand weleens mogen gebruiken. Dan had je het al eerder geweten en hadden ze er eerder iets aan kunnen doen. Heel knap dat je het verhaal verteld hebt.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 24 jul '14 16:35

  Reactie: Ja, namelijk...
  mijn beste vriendin, als een dokter een diagnose heeft gesteld wijkt hij er niet van af en wordt er niet meer naar de patiënt geluisterd
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 do 24 jul '14 16:36

  Reactie: Nee, (gelukkig) niet
  Dat een huisarts zo laks is, is schrijnend. Kanker kijkt niet naar leeftijd, wanneer zijn mensen zich daar nou eens van doordrongen ? Het lijkt me vreselijk als je niet serieus genomen wordt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy do 24 jul '14 16:53

  Reactie: Ja, namelijk...
  ...mijn dochter. Er was niets aan de hand met haar..Buikpijn..ach gaat wel weer over. Ik vertrouwde het niet en ben naar de eerste hulp gesjeesd. Acute blindedarm ontsteking. Ze werd meteen geopereerd..Geen seconde te vroeg dus
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  rina.vanderham vr 1 aug '14 19:09

  Reactie: Ja, namelijk...
  mijn zuzter
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |