×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 30: ‘Het kon echt geen kanker zijn, zei de dokter nog’

Vriendin 30: ‘Het kon echt geen kanker zijn, zei de dokter nog’
24.07.2014 - Redactie Vriendin

Miranda’s arts signaleerde niet dat ze kanker had.


Ze trok keer op keer aan de bel, maar haar huisarts stelde Miranda (40) steeds gerust: het bultje in haar linkerborst was onschuldig. Zijn medische misser bleek pas na een half jaar en ettelijke onderzoeken. “Gelukkig was het geen agressieve tumor, anders waren we te laat geweest.”

Miranda: “Het was net een rijstkorreltje, het rare plekje aan de zijkant van mijn linkerborst. Het had ook die grootte, het was langwerpig en het voelde hard.” Op een herfstige avond, 7 jaar geleden, ontdekte Miranda’s vriend het plekje terwijl ze onder de douche stonden. “Roel vroeg of ik ook iets voelde. En inderdaad, ik voelde het ook. Ik dacht meteen: dat is niet goed.’’

Lees het hele verhaal van Miranda in Vriendin 30 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Ken jij ook iemand die niet serieus werd genomen?

  •  
  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 24 jul '14 14:19

  Reactie: Ja, namelijk...
  ikzelf helaas. zit nog flink in de ziekenhuismolen. ben al 3 maanden bezig.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anjaheesbeen do 24 jul '14 15:42

  Reactie: Nee, (gelukkig) niet
  Er zal vast wel iemand zijn, maar ik kom er niet op nu vandaar dit antwoord. Ik vind die huisarts toen der tijd van jou had zijn verstand weleens mogen gebruiken. Dan had je het al eerder geweten en hadden ze er eerder iets aan kunnen doen. Heel knap dat je het verhaal verteld hebt.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 24 jul '14 16:35

  Reactie: Ja, namelijk...
  mijn beste vriendin, als een dokter een diagnose heeft gesteld wijkt hij er niet van af en wordt er niet meer naar de patiënt geluisterd
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 do 24 jul '14 16:36

  Reactie: Nee, (gelukkig) niet
  Dat een huisarts zo laks is, is schrijnend. Kanker kijkt niet naar leeftijd, wanneer zijn mensen zich daar nou eens van doordrongen ? Het lijkt me vreselijk als je niet serieus genomen wordt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy do 24 jul '14 16:53

  Reactie: Ja, namelijk...
  ...mijn dochter. Er was niets aan de hand met haar..Buikpijn..ach gaat wel weer over. Ik vertrouwde het niet en ben naar de eerste hulp gesjeesd. Acute blindedarm ontsteking. Ze werd meteen geopereerd..Geen seconde te vroeg dus
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  rina.vanderham vr 1 aug '14 19:09

  Reactie: Ja, namelijk...
  mijn zuzter
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!