×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 29: ‘Niemand had het verwacht: wij zijn nog steeds samen’

Vriendin 29: ‘Niemand had het verwacht: wij zijn nog steeds samen’
15.07.2014 - Redactie Vriendin

Chantal en Fabian overwonnen alle tegenslagen.


Chantal (25) raakte op haar zeventiende stiekem zwanger en stopte met school. Dat kan nooit goed gaan, dacht iedereen. Maar Fabian (32) bleek haar grote liefde, en ondanks allerlei obstakels vormen ze nu eindelijk een hecht gezin. “We hebben nooit de moed opgegeven.”

Chantal: “Nog maar net 14 was ik, toen ik uit mijn veilige leven werd getrokken. Mijn ouders gingen scheiden en mijn vader nam mij en mijn broertje mee naar Suriname, zijn geboorteland. De eerste maanden kon ik er moeilijk wennen. Ik vond het te heet en te primitief en ik miste mijn moeder en mijn vrienden in Heerhugowaard. We woonden er in een eenvoudig boerendorp. De meeste van mijn klasgenoten waren op hun vijftiende al verloofd, 3 woonden er zelfs al samen. Heel raar vond ik dat.''

Lees het hele verhaal van Chantal in Vriendin 29 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heeft jouw relatie ook allerlei tegenslagen doorstaan?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 15 jul '14 13:58

  Reactie: Ja, namelijk...
  Perikelen met exen, overlijdenm werloosheid, verhuizingen, gebroken enkel etc.....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 15 jul '14 17:28

  Reactie: Anders, namelijk...
  ....jazeker maar wie kent er geen tegenslagen in zijn of haar relatie? Iedereen toch?
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!