×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 28: ‘’Door een seksexperiment belandden we bij de EHBO’’

Vriendin 28: ‘’Door een seksexperiment belandden we bij de EHBO’’
09.07.2014 - Redactie Vriendin

Een romantisch weekend van Daphne en haar man eindigt in het ziekenhuis.


Een heerlijk romantisch weekend hebben Daphne (36) en haar man Victor (31) samen. Totdat ze Daphnes aankopen uit de seksshop gaan gebruiken... “Terwijl ik mezelf op hem probeerde te positioneren, verloor ik mijn evenwicht door de glibberende olie. Het ging mis, vreselijk mis.”

Daphne: “Toen we onlangs 5 jaar getrouwd waren, had ik als verrassing voor mijn man Victor een weekendje weg geboekt. Niet al te ver van huis, omdat ik in de buurt wilde blijven voor de kinderen. Die waren toen tweeënhalf en 4 jaar oud. Ik huurde een huisje in Duitsland, voor ons zo’n twee uur rijden. De kinderen gingen drie dagen logeren bij opa en oma. Victor wist van niets, en dat maakte de voorpret voor mij alleen maar groter. In het geniep kocht ik nieuwe, sexy lingerie en een grote zak waxinelichtjes. Ook ging ik voor het eerst van mijn leven naar een sekswinkel. Dat was voor mij wel een grote stap, maar voor ons vijfjarig huwelijksfeest vond ik het de moeite waard. In de erotiekshop kocht ik een fles massageolie met sinaasappelgeur en een vibrerend ringetje.’’

Lees het hele verhaal van Daphne in Vriendin 28 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Heb jij net als Daphne ook iets gênants meegemaakt?

    •  
    •  
    •  

1Reacties

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |