×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Presentatrice Dione de Graaff over haar leven, haar werk en de liefde

Presentatrice Dione de Graaff over haar leven, haar werk en de liefde
08.07.2014 -

Met mannen werken is lekker makkelijk’


Ze presenteert al bijna 20 jaar Studio sport en is tijdens het WK voetbal dagelijks op tv in Studio Brasil. Sport is Dione de Graaff (45) met de paplepel ingegoten, maar zelf topsporter worden, dat leek haar maar niks. “Ik hoefde niet per se te winnen. En ja, met zo’n mentaliteit kom je natuurlijk niet ver.”

Wanneer ontstond bij jou de liefde voor sport?
“Al vroeg. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit níet met sport bezig was. Ik was altijd dol op competitie. Niet voor mezelf, maar om naar te kijken. Uitslagen schreef ik op in een boekje en ik maakte zelf klassementen van de Tour de France en bij het schaatsen. Tenniswedstrijden keek ik allemaal, van het begin tot het einde. Mijn ouders keken veel sport en vonden Formule-1-racen leuk, dus dat kreeg ik van huis uit mee. Mijn oma van vaderskant was heel sportief en ik lijk veel op haar. Ze is al heel lang geleden overleden, maar ik denk nog vaak aan haar. Het is ontzettend jammer dat ze nooit heeft meegemaakt dat ik bij Studio sport terechtkwam.”

Lees het hele interview met Dione de Graaff in Vriendin 28.

Plaats een reactie

Kijk jij graag naar Studio sport?

    •  
    •  
    •  
    •  

1Reacties

Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |