×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Cas Jansen over zijn nieuwe film, pestgedrag en het vaderschap

Cas Jansen over zijn nieuwe film, pestgedrag en het vaderschap
17.06.2014 -

‘Ik wil zo veel mogelijk bij mijn kinderen zijn’


Acteur Cas Jansen (36) speelt een leraar in de nieuwe film Stuk! die over pesten gaat. Zelf is de acteur zijn schooltijd ver voorbij. Als vader zoekt hij naar een balans tussen zijn werk en zijn gezin. “Door de C1000-spotjes hoef ik niet avonden van huis te zijn.”

Je nieuwe film Stuk! gaat over een meisje dat erg wordt gepest. Waarom wilde je graag in deze film spelen?
“Het is een rauwe film waar je niet blij van wordt. Maar dat is ook niet de bedoeling. Ik vind het belangrijk om het verhaal van Stuk! te vertellen. Mensen zeggen nu: ‘O, actueel onderwerp.’ Maar dat kinderen, en ook volwassenen, elkaar pesten, is natuurlijk van alle tijden, alleen de aandacht ervoor is actueel. Denk aan het veelbesproken RTL-programma Project P, wat voor heel veel ophef heeft gezorgd natuurlijk. Het probleem ligt vaak bij kinderen en jongeren, maar degenen die er echt iets aan kunnen doen, zijn de ouders en de docenten.”

Lees het hele interview met Cas Jansen in Vriendin 25.

Plaats een reactie

Zou jij de nieuwe film Stuk! willen zien?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 17 jun '14 17:13

  Reactie: Nee
  Lijkt me echt drie keer niks...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Gerda W wo 18 jun '14 21:30

  Reactie: Anders, namelijk...
  Ik heb hem al gezien. Ik ben bij de première geweest en heb de gehele cast en crew gezien, inclusief Cas, van 2 meter afstand. De film was best heftig! Maar wel goed gespeeld.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |