×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Cas Jansen over zijn nieuwe film, pestgedrag en het vaderschap

Cas Jansen over zijn nieuwe film, pestgedrag en het vaderschap
17.06.2014 -

‘Ik wil zo veel mogelijk bij mijn kinderen zijn’


Acteur Cas Jansen (36) speelt een leraar in de nieuwe film Stuk! die over pesten gaat. Zelf is de acteur zijn schooltijd ver voorbij. Als vader zoekt hij naar een balans tussen zijn werk en zijn gezin. “Door de C1000-spotjes hoef ik niet avonden van huis te zijn.”

Je nieuwe film Stuk! gaat over een meisje dat erg wordt gepest. Waarom wilde je graag in deze film spelen?
“Het is een rauwe film waar je niet blij van wordt. Maar dat is ook niet de bedoeling. Ik vind het belangrijk om het verhaal van Stuk! te vertellen. Mensen zeggen nu: ‘O, actueel onderwerp.’ Maar dat kinderen, en ook volwassenen, elkaar pesten, is natuurlijk van alle tijden, alleen de aandacht ervoor is actueel. Denk aan het veelbesproken RTL-programma Project P, wat voor heel veel ophef heeft gezorgd natuurlijk. Het probleem ligt vaak bij kinderen en jongeren, maar degenen die er echt iets aan kunnen doen, zijn de ouders en de docenten.”

Lees het hele interview met Cas Jansen in Vriendin 25.

Plaats een reactie

Zou jij de nieuwe film Stuk! willen zien?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 17 jun '14 17:13

  Reactie: Nee
  Lijkt me echt drie keer niks...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Gerda W wo 18 jun '14 21:30

  Reactie: Anders, namelijk...
  Ik heb hem al gezien. Ik ben bij de première geweest en heb de gehele cast en crew gezien, inclusief Cas, van 2 meter afstand. De film was best heftig! Maar wel goed gespeeld.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!