×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Cas Jansen over zijn nieuwe film, pestgedrag en het vaderschap

Cas Jansen over zijn nieuwe film, pestgedrag en het vaderschap
17.06.2014 -

‘Ik wil zo veel mogelijk bij mijn kinderen zijn’


Acteur Cas Jansen (36) speelt een leraar in de nieuwe film Stuk! die over pesten gaat. Zelf is de acteur zijn schooltijd ver voorbij. Als vader zoekt hij naar een balans tussen zijn werk en zijn gezin. “Door de C1000-spotjes hoef ik niet avonden van huis te zijn.”

Je nieuwe film Stuk! gaat over een meisje dat erg wordt gepest. Waarom wilde je graag in deze film spelen?
“Het is een rauwe film waar je niet blij van wordt. Maar dat is ook niet de bedoeling. Ik vind het belangrijk om het verhaal van Stuk! te vertellen. Mensen zeggen nu: ‘O, actueel onderwerp.’ Maar dat kinderen, en ook volwassenen, elkaar pesten, is natuurlijk van alle tijden, alleen de aandacht ervoor is actueel. Denk aan het veelbesproken RTL-programma Project P, wat voor heel veel ophef heeft gezorgd natuurlijk. Het probleem ligt vaak bij kinderen en jongeren, maar degenen die er echt iets aan kunnen doen, zijn de ouders en de docenten.”

Lees het hele interview met Cas Jansen in Vriendin 25.

Plaats een reactie

Zou jij de nieuwe film Stuk! willen zien?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 17 jun '14 17:13

  Reactie: Nee
  Lijkt me echt drie keer niks...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Gerda W wo 18 jun '14 21:30

  Reactie: Anders, namelijk...
  Ik heb hem al gezien. Ik ben bij de première geweest en heb de gehele cast en crew gezien, inclusief Cas, van 2 meter afstand. De film was best heftig! Maar wel goed gespeeld.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |