×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 24: Charmaines man raakte vermist op zee

Vriendin 24: Charmaines man raakte vermist op zee
11.06.2014 - Redactie Vriendin

‘Niet weten waar iemand is, is zenuwslopend’


Twaalf jaar geleden vertrok de man van Charmaine (49) met een viskotter naar Duitsland. Daar kwam hij nooit aan. Charmaine schreef een roman over de jarenlange zoektocht. “Je wilt dat ze je man vinden. Ook al is hij dood. Dat is beter dan die onzekerheid.”

Charmaine: “Als ik de ouders van de in Panama verdwenen Kris en Lisanne op tv zie, denk ik terug aan de tijd dat mijn man Sjak werd vermist. De drive van die ouders om hun dochters te vinden, hun verdriet, de onzekerheid... Het is hartverscheurend. En zo herkenbaar. Niet weten waar iemand is, wat er met hem of haar is gebeurd, is zenuwslopend. Vergelijk het met de paniek die je voelt als je je kind kwijtraakt in het winkelcentrum. Het is dat knagende gevoel, die paniekerige onrust. En dan niet voor eventjes, maar constant.”

Lees het hele verhaal van Charmaine in Vriendin 24 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij net als Charmaine, ook lang in onzekerheid geleefd?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 11 jun '14 23:41

  Reactie: Ja, namelijk...
  toekomst
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 12 jun '14 09:13

  Reactie: Ja, namelijk...
  Het volk stemde op de VVD. En dan is ineens je toekomst bijzonder onzeker als student...
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 12 jun '14 16:55

  Reactie: Ja, namelijk...
  Mijn vader is 4 september 2011 gaan fietsen!En hij kwam s'avonds niet thuis en mijn moeder belde dat mijn vader al terug moest zijn.Wij meteen gaan kijken langs de route waar mijn vader zou fietsen maar vonden hem niet!Naar politie toe maar konden nog niet meteen iets doen!En vroeg of,ze via telefoon konden kijken maar dat gaat niet zo gemakkelijk want,je moet 24 uurmvermist zijn voor ze,iets konden doen.Op maandag verder gezocht maar helaas!Op dinsdag zijn ze gaan zoeken met helicopter!En ook niets!En op woensdag vonden ze een lichaam in het kanaal en konden ze niet met zekerheid zeggen wie of wat.Op de donderdag moest ik dna afstaan of dat gelijk was!En dan duurt dat even voordat ze daar uitslag van hadden.En op de zaterdag vonden ze een arm in het water met trouwring aan en wisten ze dat het om het lichaam van mijn vader ging.Mijn vader is niet goed geworden en in het water terecht gekomen en toen tussen de scheepschroeven van een schip gekomen!Gelukkig heeft hij dit niet meer gevoeld!Maar mochten hem ook niet meer zien!En bij de uitvaart moet je dan maar geloven dat daar je eigen vader in een kist ligt!Ik ben zeker heel blij dat ze hem gevonden hebben want,als je zolang in onzekerheid leeft daar ga je kapot aan!Maar het is zo 'n verschrikkelijk gemis en heb ook geen afscheid kunnen nemen!Maar gelukkig heb ik hem vaak genoeg gezegd dat hij een super vader is!Voor mij is nog steeds heel moeilijk waar hij te water is geraakt en wat precies gebeurd is!Denk dan ook heel,vaak of een paragnost mij precies kan zeggen waar hij te water is geraakt zodat,ik daarnaar toe kan gaan!
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |