×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 24: Charmaines man raakte vermist op zee

Vriendin 24: Charmaines man raakte vermist op zee
11.06.2014 - Redactie Vriendin

‘Niet weten waar iemand is, is zenuwslopend’


Twaalf jaar geleden vertrok de man van Charmaine (49) met een viskotter naar Duitsland. Daar kwam hij nooit aan. Charmaine schreef een roman over de jarenlange zoektocht. “Je wilt dat ze je man vinden. Ook al is hij dood. Dat is beter dan die onzekerheid.”

Charmaine: “Als ik de ouders van de in Panama verdwenen Kris en Lisanne op tv zie, denk ik terug aan de tijd dat mijn man Sjak werd vermist. De drive van die ouders om hun dochters te vinden, hun verdriet, de onzekerheid... Het is hartverscheurend. En zo herkenbaar. Niet weten waar iemand is, wat er met hem of haar is gebeurd, is zenuwslopend. Vergelijk het met de paniek die je voelt als je je kind kwijtraakt in het winkelcentrum. Het is dat knagende gevoel, die paniekerige onrust. En dan niet voor eventjes, maar constant.”

Lees het hele verhaal van Charmaine in Vriendin 24 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij net als Charmaine, ook lang in onzekerheid geleefd?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 11 jun '14 23:41

  Reactie: Ja, namelijk...
  toekomst
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 12 jun '14 09:13

  Reactie: Ja, namelijk...
  Het volk stemde op de VVD. En dan is ineens je toekomst bijzonder onzeker als student...
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 12 jun '14 16:55

  Reactie: Ja, namelijk...
  Mijn vader is 4 september 2011 gaan fietsen!En hij kwam s'avonds niet thuis en mijn moeder belde dat mijn vader al terug moest zijn.Wij meteen gaan kijken langs de route waar mijn vader zou fietsen maar vonden hem niet!Naar politie toe maar konden nog niet meteen iets doen!En vroeg of,ze via telefoon konden kijken maar dat gaat niet zo gemakkelijk want,je moet 24 uurmvermist zijn voor ze,iets konden doen.Op maandag verder gezocht maar helaas!Op dinsdag zijn ze gaan zoeken met helicopter!En ook niets!En op woensdag vonden ze een lichaam in het kanaal en konden ze niet met zekerheid zeggen wie of wat.Op de donderdag moest ik dna afstaan of dat gelijk was!En dan duurt dat even voordat ze daar uitslag van hadden.En op de zaterdag vonden ze een arm in het water met trouwring aan en wisten ze dat het om het lichaam van mijn vader ging.Mijn vader is niet goed geworden en in het water terecht gekomen en toen tussen de scheepschroeven van een schip gekomen!Gelukkig heeft hij dit niet meer gevoeld!Maar mochten hem ook niet meer zien!En bij de uitvaart moet je dan maar geloven dat daar je eigen vader in een kist ligt!Ik ben zeker heel blij dat ze hem gevonden hebben want,als je zolang in onzekerheid leeft daar ga je kapot aan!Maar het is zo 'n verschrikkelijk gemis en heb ook geen afscheid kunnen nemen!Maar gelukkig heb ik hem vaak genoeg gezegd dat hij een super vader is!Voor mij is nog steeds heel moeilijk waar hij te water is geraakt en wat precies gebeurd is!Denk dan ook heel,vaak of een paragnost mij precies kan zeggen waar hij te water is geraakt zodat,ik daarnaar toe kan gaan!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!