×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 24: Charmaines man raakte vermist op zee

Vriendin 24: Charmaines man raakte vermist op zee
11.06.2014 - Redactie Vriendin

‘Niet weten waar iemand is, is zenuwslopend’


Twaalf jaar geleden vertrok de man van Charmaine (49) met een viskotter naar Duitsland. Daar kwam hij nooit aan. Charmaine schreef een roman over de jarenlange zoektocht. “Je wilt dat ze je man vinden. Ook al is hij dood. Dat is beter dan die onzekerheid.”

Charmaine: “Als ik de ouders van de in Panama verdwenen Kris en Lisanne op tv zie, denk ik terug aan de tijd dat mijn man Sjak werd vermist. De drive van die ouders om hun dochters te vinden, hun verdriet, de onzekerheid... Het is hartverscheurend. En zo herkenbaar. Niet weten waar iemand is, wat er met hem of haar is gebeurd, is zenuwslopend. Vergelijk het met de paniek die je voelt als je je kind kwijtraakt in het winkelcentrum. Het is dat knagende gevoel, die paniekerige onrust. En dan niet voor eventjes, maar constant.”

Lees het hele verhaal van Charmaine in Vriendin 24 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij net als Charmaine, ook lang in onzekerheid geleefd?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 11 jun '14 23:41

  Reactie: Ja, namelijk...
  toekomst
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 12 jun '14 09:13

  Reactie: Ja, namelijk...
  Het volk stemde op de VVD. En dan is ineens je toekomst bijzonder onzeker als student...
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 12 jun '14 16:55

  Reactie: Ja, namelijk...
  Mijn vader is 4 september 2011 gaan fietsen!En hij kwam s'avonds niet thuis en mijn moeder belde dat mijn vader al terug moest zijn.Wij meteen gaan kijken langs de route waar mijn vader zou fietsen maar vonden hem niet!Naar politie toe maar konden nog niet meteen iets doen!En vroeg of,ze via telefoon konden kijken maar dat gaat niet zo gemakkelijk want,je moet 24 uurmvermist zijn voor ze,iets konden doen.Op maandag verder gezocht maar helaas!Op dinsdag zijn ze gaan zoeken met helicopter!En ook niets!En op woensdag vonden ze een lichaam in het kanaal en konden ze niet met zekerheid zeggen wie of wat.Op de donderdag moest ik dna afstaan of dat gelijk was!En dan duurt dat even voordat ze daar uitslag van hadden.En op de zaterdag vonden ze een arm in het water met trouwring aan en wisten ze dat het om het lichaam van mijn vader ging.Mijn vader is niet goed geworden en in het water terecht gekomen en toen tussen de scheepschroeven van een schip gekomen!Gelukkig heeft hij dit niet meer gevoeld!Maar mochten hem ook niet meer zien!En bij de uitvaart moet je dan maar geloven dat daar je eigen vader in een kist ligt!Ik ben zeker heel blij dat ze hem gevonden hebben want,als je zolang in onzekerheid leeft daar ga je kapot aan!Maar het is zo 'n verschrikkelijk gemis en heb ook geen afscheid kunnen nemen!Maar gelukkig heb ik hem vaak genoeg gezegd dat hij een super vader is!Voor mij is nog steeds heel moeilijk waar hij te water is geraakt en wat precies gebeurd is!Denk dan ook heel,vaak of een paragnost mij precies kan zeggen waar hij te water is geraakt zodat,ik daarnaar toe kan gaan!
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |