×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 23: Slapend slank worden

Vriendin 23: Slapend slank worden
04.06.2014 - Redactie Vriendin

Slapend slank worden, wie wil dat nou niet? Vriendin-journaliste Joan wil deze zomer graag weer strak in haar bikini en probeert het Slaap je Slank-programma uit.


Joan: ''Naast slapend rijk worden is slapend slank worden al bijna mijn hele leven een droomwens. Ik heb geen overgewicht, maar zeul op mijn heupen en buik toch al jaren een paar kilootjes te veel mee. Het lukt me niet deze kwijt te raken. Ook omdat ik er niet te veel moeite voor wil doen. Ik heb een hekel aan de sportschool en ben een mooi-weer-hardloopster. Bij een beetje bewolking of het vermoeden van een regenbui geef ik mijn goede voornemen alweer op. Als ik hoor dat ik van de redactie van Vriendin het honderddagenprogramma genaamd Slaap je Slank mag uitproberen, ben ik meteen enthousiast. Vooral omdat je er bijna niets voor hoeft te doen. Je hoeft niet op dieet, pillen te slikken of wat dan ook. Het enige wat je doet, is luisteren naar meerdere audiosessies. In je slaap.''

Lees het hele verhaal van Joan in Vriendin 23 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    Beer11 wo 4 jun '14 21:37

    Ik na een ernstig auto ongeluk (blijvende hersenletsel) veel ben aangekomen door dat ik alleen maar slapen en eten kon. Ik zou nu graag weer willen afvallen. En wat is er mooier dan het op dezelfde manier kwijtraken als dat ik de kilo's gekregen heb. Hiermee buig ik een negatief aspect dan om naar het positieve.
    Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |