×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 23: Slapend slank worden

Vriendin 23: Slapend slank worden
04.06.2014 - Redactie Vriendin

Slapend slank worden, wie wil dat nou niet? Vriendin-journaliste Joan wil deze zomer graag weer strak in haar bikini en probeert het Slaap je Slank-programma uit.


Joan: ''Naast slapend rijk worden is slapend slank worden al bijna mijn hele leven een droomwens. Ik heb geen overgewicht, maar zeul op mijn heupen en buik toch al jaren een paar kilootjes te veel mee. Het lukt me niet deze kwijt te raken. Ook omdat ik er niet te veel moeite voor wil doen. Ik heb een hekel aan de sportschool en ben een mooi-weer-hardloopster. Bij een beetje bewolking of het vermoeden van een regenbui geef ik mijn goede voornemen alweer op. Als ik hoor dat ik van de redactie van Vriendin het honderddagenprogramma genaamd Slaap je Slank mag uitproberen, ben ik meteen enthousiast. Vooral omdat je er bijna niets voor hoeft te doen. Je hoeft niet op dieet, pillen te slikken of wat dan ook. Het enige wat je doet, is luisteren naar meerdere audiosessies. In je slaap.''

Lees het hele verhaal van Joan in Vriendin 23 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    Beer11 wo 4 jun '14 21:37

    Ik na een ernstig auto ongeluk (blijvende hersenletsel) veel ben aangekomen door dat ik alleen maar slapen en eten kon. Ik zou nu graag weer willen afvallen. En wat is er mooier dan het op dezelfde manier kwijtraken als dat ik de kilo's gekregen heb. Hiermee buig ik een negatief aspect dan om naar het positieve.
    Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!