×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 23: Slapend slank worden

Vriendin 23: Slapend slank worden
04.06.2014 - Redactie Vriendin

Slapend slank worden, wie wil dat nou niet? Vriendin-journaliste Joan wil deze zomer graag weer strak in haar bikini en probeert het Slaap je Slank-programma uit.


Joan: ''Naast slapend rijk worden is slapend slank worden al bijna mijn hele leven een droomwens. Ik heb geen overgewicht, maar zeul op mijn heupen en buik toch al jaren een paar kilootjes te veel mee. Het lukt me niet deze kwijt te raken. Ook omdat ik er niet te veel moeite voor wil doen. Ik heb een hekel aan de sportschool en ben een mooi-weer-hardloopster. Bij een beetje bewolking of het vermoeden van een regenbui geef ik mijn goede voornemen alweer op. Als ik hoor dat ik van de redactie van Vriendin het honderddagenprogramma genaamd Slaap je Slank mag uitproberen, ben ik meteen enthousiast. Vooral omdat je er bijna niets voor hoeft te doen. Je hoeft niet op dieet, pillen te slikken of wat dan ook. Het enige wat je doet, is luisteren naar meerdere audiosessies. In je slaap.''

Lees het hele verhaal van Joan in Vriendin 23 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    Beer11 wo 4 jun '14 21:37

    Ik na een ernstig auto ongeluk (blijvende hersenletsel) veel ben aangekomen door dat ik alleen maar slapen en eten kon. Ik zou nu graag weer willen afvallen. En wat is er mooier dan het op dezelfde manier kwijtraken als dat ik de kilo's gekregen heb. Hiermee buig ik een negatief aspect dan om naar het positieve.
    Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |