×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 23: Evelien meldde haar gepeste zoon aan bij Project P

Vriendin 23: Evelien meldde haar gepeste zoon aan bij Project P
03.06.2014 - Redactie Vriendin

‘Wij hebben geen spijt dat we hebben meegedaan’


Dagenlang is het voorpaginanieuws: Project P. Evelien (42) meldt haar zoon Patrick (13) aan voor dit tv-programma, maar zijn school stapt met succes naar de rechter om uitzending van de verborgencamerabeelden tegen te houden. Spijt heeft Evelien niet: “Patrick werd geslagen en met de dood bedreigd, dat kón gewoon niet.”

Evelien doet de deur open voor Vriendin, terwijl net huisvriend Maarten weggaat. Hij heeft Patrick bijles wiskunde gegeven. Iemand anders uit de buurt geeft Patrick Engels zodat hij niet zo achter raakt, want hij zit al zes weken thuis. Hij heeft weinig zin in de bijlessen, maar zijn moeder Evelien zegt dat deze gewoon doorgaan. Dan krijgt Patrick een bericht op zijn mobiel. “Mam, mijn school is vannacht beklad. Ik kreeg deze foto op Facebook.” Hij laat een paar leuzen zien: ‘Fuck Einstein’ en ‘NSB’ers’. Evelien bekijkt de foto met afgrijzen. “Dit gaat wel erg ver. Er lopen nog meer kinderen rond op die school, die moeten zich daar ook veilig voelen.’’

Lees het hele verhaal van Evelien in Vriendin 23 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Wat vind jij van de actie van deze school?

  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Roeline di 3 jun '14 16:26

  Reactie: Ik vind het...
  Pesten is iets verschrikkelijks en ik vind dat pesters geconfronteerd mogen worden met hun daden en als dat dmv een programma moet dat is dat zo. Dat de school dan de medeleerlingen in bescherming neemt omdat het voor hun ook een onveilige situatie zou zijn.......Wat is nou erger en belangrijker! Pesters komen al te vaak weg met hun gedrag en leven vrolijk hun leventje verder terwijl gepesten levenslang hebben.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!