×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 22: Shirley’s zoontje overleed bij zijn oppas Amber

Vriendin 22: Shirley’s zoontje overleed bij zijn oppas Amber
27.05.2014 - Redactie Vriendin

‘Ik dacht alleen maar: dit is niet echt, dit is een nachtmerrie’


Vijf jaar geleden overleed Nick, het 5 maanden oude zoontje van Shirley (30) aan wiegedood. Hij was toen bij zijn oppas Amber (32). Shirley en Amber hebben nog steeds contact. Shirley: “Ik was kapot, het was gruwelijk. Maar dankzij Amber heb ik toch nog afscheid van Nick kunnen nemen.”

Shirley: “Twee weken na de eerste werkdag na mijn zwangerschapsverlof stonden er opeens 2 politieagenten op mijn werk bij de balie. Ik hoorde mijn naam. Het eerste wat door me heen schoot, was of ik mijn auto wel goed had geparkeerd. Ik moest direct meekomen: er was iets met Nick, mijn zoontje van 5 maanden oud, zeiden ze. Ik ben teruggerend, heb mijn telefoon gepakt en zei tegen mijn collega’s dat ik nú weg moest. Met gillende sirenes reden we naar Amber, de gastouder van mijn zoontje. We hadden elkaar via een online gastouderbureau leren kennen en bleken schuin achter elkaar te wonen. Toen we bij Ambers huis kwamen, stonden er een politiebusje en 2 ambulances voor de deur. Verderop stond ook een traumahelikopter en er stonden allemaal mensen buiten. Nog steeds had ik geen idee wat er gebeurd was.’’

Lees het hele verhaal van Shirley in Vriendin 22 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij ook een kindje verloren aan wiegedood?

  •  
  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 27 mei '14 17:36

  Reactie: Nee, (gelukkig) niet
 • Dit is niet ok!

  Roeline wo 28 mei '14 10:24

  Reactie: Nee, (gelukkig) niet
  Kan me goed indenken hoe dat moet voelen! Heb zelf een dochtertje en 2 keer bij haar bedje gestaan waarbij de angst me naar de keel greep omdat ik er van overtuigt wat dat ze niet meer leefde, zo stil lag ze erbij. Je zult je kindje maar dood in bed vinden........Vreselijk!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen wo 28 mei '14 16:29

  Reactie: Nee, maar ik ken wel iemand
  vreselijk om dat mee te maken
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 28 mei '14 17:04

  Reactie: Nee, (gelukkig) niet
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 28 mei '14 17:16

  Reactie: Nee, (gelukkig) niet
  Heb geen kindje verloren aan wiegendood, heb mijn kindje verloren aan wat artsen toen een inschatting fout noemde, ze dachten dat bevalling nog uren zou duren omdat het mijn eerste was alleen bleek dat niet zo te zijn eenmaal op weg naar het zieken huis met eigen vervoer en daar aangekomen kwam binnen 5 minuten mijn zoontje al ter wereld, onderzoek wees uit dat hij door te laat ingrijpen in het geboorte kanaal was gestikt
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   glencora.middag do 29 mei '14 23:08

   Jeetje, heel veel sterkte!

  • Anonymous

   Dit is niet ok!

   Anoniem vr 30 mei '14 19:52

   Dankje, het is al 12 jaar geleden maar verlies van je kind tekent je voor je leven

Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |