×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Gijs Staverman over zijn nieuwe baan, zijn moeder en de liefde

Gijs Staverman over zijn nieuwe baan, zijn moeder en de liefde
27.05.2014 -

‘Op de radio ben ik altijd vrolijk’


DJ Gijs Staverman (48) maakte vorig jaar een heftige periode mee toen zijn moeder overleed. Daarnaast veranderde hij van baan, verbrak zijn relatie en stopte met roken. ‘Mijn leven is flink veranderd, maar ik heb geleerd dat iets nieuws niet per se eng hoeft te zijn.’

Je bent overgestapt van Q-music naar Radio 2. Hoe bevalt je nieuwe baan?
“Beter dan ik ooit had kunnen denken. Het was niet zo dat ik weg moest bij Q-music. Ik kreeg een prachtig nieuw contract aangeboden en zat daar nog steeds prima op mijn plek. Maar ik werd gevraagd door Radio 2, door de KRO, voor het tijdslot van 12 tot 2. Ik heb er heel lang over nagedacht en ontzettend getwijfeld. De belangrijkste reden om het niet te doen, was de angst voor het onbekende.’’

Lees het hele interview met Gijs Staverman in Vriendin 22.

Plaats een reactie

Waar ken jij Gijs Staverman van?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  ine.stoop.7 di 27 mei '14 13:03

  Reactie: Van de radio
  Vind hem een echte radio stem hebben, goede humor.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 27 mei '14 23:54

  Reactie: Van de radio
  Ken hem van radio en tv (vond Boobytrap altijd heel leuk !), hij komt op mij altijd opgewekt over en heeft een prima radiostem.
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!