×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Gijs Staverman over zijn nieuwe baan, zijn moeder en de liefde

Gijs Staverman over zijn nieuwe baan, zijn moeder en de liefde
27.05.2014 -

‘Op de radio ben ik altijd vrolijk’


DJ Gijs Staverman (48) maakte vorig jaar een heftige periode mee toen zijn moeder overleed. Daarnaast veranderde hij van baan, verbrak zijn relatie en stopte met roken. ‘Mijn leven is flink veranderd, maar ik heb geleerd dat iets nieuws niet per se eng hoeft te zijn.’

Je bent overgestapt van Q-music naar Radio 2. Hoe bevalt je nieuwe baan?
“Beter dan ik ooit had kunnen denken. Het was niet zo dat ik weg moest bij Q-music. Ik kreeg een prachtig nieuw contract aangeboden en zat daar nog steeds prima op mijn plek. Maar ik werd gevraagd door Radio 2, door de KRO, voor het tijdslot van 12 tot 2. Ik heb er heel lang over nagedacht en ontzettend getwijfeld. De belangrijkste reden om het niet te doen, was de angst voor het onbekende.’’

Lees het hele interview met Gijs Staverman in Vriendin 22.

Plaats een reactie

Waar ken jij Gijs Staverman van?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  ine.stoop.7 di 27 mei '14 13:03

  Reactie: Van de radio
  Vind hem een echte radio stem hebben, goede humor.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 27 mei '14 23:54

  Reactie: Van de radio
  Ken hem van radio en tv (vond Boobytrap altijd heel leuk !), hij komt op mij altijd opgewekt over en heeft een prima radiostem.
  Reageer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |