×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 20: Ik moet liegen, zodat mijn vriendin vreemd kan gaan

Vriendin 20: Ik moet liegen, zodat mijn vriendin vreemd kan gaan
13.05.2014 - Redactie Vriendin

Patricia’s hartsvriendin heeft een minnaar en gebruikt haar als alibi.


Patricia (40) en Marieke (40) zijn al 25 jaar vriendinnen. Maar nu Marieke vreemdgaat en ze Patricia betrekt bij haar leugens, weet Patricia zich geen raad meer. “Ze moet er echt mee stoppen, maar dat kan ze niet: ze is smoorverliefd.”

Patricia: “Vorige week zaterdag was ik op een verjaardag bij mijn vriendin Marieke en haar man Hans thuis. Hun dochter Carly werd 16 en dat vierden ze groots. Natuurlijk waren wij, mijn man Barry, onze dochter Nathalie en ik er ook, zoals we al jaren onze verjaardagen samen vieren. Maar dit jaar voelde het toch anders. Het was op zich wel gezellig, maar ik kon me nauwelijks ontspannen. Ik probeerde uit alle macht Hans te ontwijken, doodsbang dat hij me moeilijke vragen zou gaan stellen. Of me zou confronteren met bepaalde dineetjes of zogenaamde bioscoopbezoekjes waar ik geen weet van heb, maar waarvan Marieke haar man heeft wijsgemaakt dat wij die avonden samen hebben doorgebracht. Ongewild dien ik namelijk als haar alibi.”

Lees het hele verhaal van Patricia in Vriendin 20 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Doet jouw vriendin ook iets waar je niet achter staat?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 di 20 mei '14 20:48

  Reactie: Nee
  Niet dat ik weet, ik ben juist blij als ze ook gelukkig is. Dat ben ik ook.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!