×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 20: Ik moet liegen, zodat mijn vriendin vreemd kan gaan

Vriendin 20: Ik moet liegen, zodat mijn vriendin vreemd kan gaan
13.05.2014 - Redactie Vriendin

Patricia’s hartsvriendin heeft een minnaar en gebruikt haar als alibi.


Patricia (40) en Marieke (40) zijn al 25 jaar vriendinnen. Maar nu Marieke vreemdgaat en ze Patricia betrekt bij haar leugens, weet Patricia zich geen raad meer. “Ze moet er echt mee stoppen, maar dat kan ze niet: ze is smoorverliefd.”

Patricia: “Vorige week zaterdag was ik op een verjaardag bij mijn vriendin Marieke en haar man Hans thuis. Hun dochter Carly werd 16 en dat vierden ze groots. Natuurlijk waren wij, mijn man Barry, onze dochter Nathalie en ik er ook, zoals we al jaren onze verjaardagen samen vieren. Maar dit jaar voelde het toch anders. Het was op zich wel gezellig, maar ik kon me nauwelijks ontspannen. Ik probeerde uit alle macht Hans te ontwijken, doodsbang dat hij me moeilijke vragen zou gaan stellen. Of me zou confronteren met bepaalde dineetjes of zogenaamde bioscoopbezoekjes waar ik geen weet van heb, maar waarvan Marieke haar man heeft wijsgemaakt dat wij die avonden samen hebben doorgebracht. Ongewild dien ik namelijk als haar alibi.”

Lees het hele verhaal van Patricia in Vriendin 20 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Doet jouw vriendin ook iets waar je niet achter staat?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 di 20 mei '14 20:48

  Reactie: Nee
  Niet dat ik weet, ik ben juist blij als ze ook gelukkig is. Dat ben ik ook.
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |