×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 19: Ciska’s vriend werd op klaarlichte dag doodgeschoten

Vriendin 19: Ciska’s vriend werd op klaarlichte dag doodgeschoten
06.05.2014 - Redactie Vriendin

‘Mijn vriend was op de verkeerde plek op de verkeerde tijd’


Ciska (57) en haar vriend Berend (55) hadden eind 2012 net een zware periode achter de rug. Toen werd Berend doodgeschoten tijdens een boswandeling met zijn hondjes. “Ik hoop dat ik bij de rechtszaak hoor waarom hij is vermoord. Pas dan heb ik rust.”

Op zondag 4 november 2012 zouden Ciska en Berend ’s ochtends lekker uitslapen, brunchen bij de open haard en samen de honden uitlaten. De avond ervoor waren ze met Ciska’s zus naar het casino in Leeuwarden geweest. “Het was de perfecte avond. We hadden ontzettend veel lol en wonnen zelfs nog een paar tientjes, al ging het ons vooral om de gezelligheid. De volgende dag was ik wel erg moe, omdat ik nog herstellende was van mijn hersenbloeding. Dus om 3 uur ’s middags wilde ik nog even gaan slapen. Berend zou de honden alleen uitlaten. Hij ging die dag voor het eerst weer eens naar het bos.‘’

Lees het hele verhaal van Ciska in Vriendin 19 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij gehoord van deze moordzaak?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 8 mei '14 15:46

  Reactie: Ja, van het journaal
  Ik kan me het niet meer herinneren, maar ik kijk elke avond naar Hart van Nederland, en daar zal het wel te zien zijn geweest, denk ik. Afschuwelijk!
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |