×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 19: Ciska’s vriend werd op klaarlichte dag doodgeschoten

Vriendin 19: Ciska’s vriend werd op klaarlichte dag doodgeschoten
06.05.2014 - Redactie Vriendin

‘Mijn vriend was op de verkeerde plek op de verkeerde tijd’


Ciska (57) en haar vriend Berend (55) hadden eind 2012 net een zware periode achter de rug. Toen werd Berend doodgeschoten tijdens een boswandeling met zijn hondjes. “Ik hoop dat ik bij de rechtszaak hoor waarom hij is vermoord. Pas dan heb ik rust.”

Op zondag 4 november 2012 zouden Ciska en Berend ’s ochtends lekker uitslapen, brunchen bij de open haard en samen de honden uitlaten. De avond ervoor waren ze met Ciska’s zus naar het casino in Leeuwarden geweest. “Het was de perfecte avond. We hadden ontzettend veel lol en wonnen zelfs nog een paar tientjes, al ging het ons vooral om de gezelligheid. De volgende dag was ik wel erg moe, omdat ik nog herstellende was van mijn hersenbloeding. Dus om 3 uur ’s middags wilde ik nog even gaan slapen. Berend zou de honden alleen uitlaten. Hij ging die dag voor het eerst weer eens naar het bos.‘’

Lees het hele verhaal van Ciska in Vriendin 19 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij gehoord van deze moordzaak?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 8 mei '14 15:46

  Reactie: Ja, van het journaal
  Ik kan me het niet meer herinneren, maar ik kijk elke avond naar Hart van Nederland, en daar zal het wel te zien zijn geweest, denk ik. Afschuwelijk!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!