×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 18: Twee vriendinnen over Surti, die in het vermiste vliegtuig zat

Vriendin 18: Twee vriendinnen over Surti, die in het vermiste vliegtuig zat
30.04.2014 - Redactie Vriendin

‘Zolang ze niet gevonden is, houden we hoop’


De Amsterdamse Surti (50) was de enige Nederlandse passagier aan boord van Malaysia Airlines-vlucht MH370, die op 8 maart van de radar verdween. Zolang ze niet gevonden is, kunnen haar vriendinnen Judith (39) en Ati (57) niet geloven dat ze dood is. “We weigeren gewoon dat te accepteren.”

Ati: “Mijn hart keert om als ik eraan denk hoe Surti de laatste uren in het vliegtuig alleen heeft doorstaan, hoe bang ze moet zijn geweest.” Ati zegt het met tranen in haar ogen. “Veel mensen zeggen nu al dat ze dood is, maar wij weigeren dat te geloven zolang ze niet gevonden is”, vult Judith aan. Ze missen hun dierbare vriendin verschrikkelijk.

Lees het hele verhaal van Ati en Judith in Vriendin 18 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij een vriend of vriendin die vermist is?

  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Bintje Woetekeet za 3 mei '14 14:24

  Reactie: Nee, (gelukkig) niet
  Judith en Ati,Heel veel sterkte met dit grote gemis van jullie lieve vriendin!Het blijft een ongelofelijk verhaal,wat me maar niet los laat!HarteGroet
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   judith.oudtdierick di 6 mei '14 08:27

   Bintje, dankjewel voor je medeleven. Gr. Judith

 • Dit is niet ok!

  Bintje Woetekeet za 3 mei '14 14:24

  Reactie: Nee, (gelukkig) niet
  Judith en Ati,Heel veel sterkte met dit grote gemis van jullie lieve vriendin!Het blijft een ongelofelijk verhaal,wat me maar niet los laat!HarteGroet
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |