×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 18: Twee vriendinnen over Surti, die in het vermiste vliegtuig zat

Vriendin 18: Twee vriendinnen over Surti, die in het vermiste vliegtuig zat
30.04.2014 - Redactie Vriendin

‘Zolang ze niet gevonden is, houden we hoop’


De Amsterdamse Surti (50) was de enige Nederlandse passagier aan boord van Malaysia Airlines-vlucht MH370, die op 8 maart van de radar verdween. Zolang ze niet gevonden is, kunnen haar vriendinnen Judith (39) en Ati (57) niet geloven dat ze dood is. “We weigeren gewoon dat te accepteren.”

Ati: “Mijn hart keert om als ik eraan denk hoe Surti de laatste uren in het vliegtuig alleen heeft doorstaan, hoe bang ze moet zijn geweest.” Ati zegt het met tranen in haar ogen. “Veel mensen zeggen nu al dat ze dood is, maar wij weigeren dat te geloven zolang ze niet gevonden is”, vult Judith aan. Ze missen hun dierbare vriendin verschrikkelijk.

Lees het hele verhaal van Ati en Judith in Vriendin 18 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij een vriend of vriendin die vermist is?

  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Bintje Woetekeet za 3 mei '14 14:24

  Reactie: Nee, (gelukkig) niet
  Judith en Ati,Heel veel sterkte met dit grote gemis van jullie lieve vriendin!Het blijft een ongelofelijk verhaal,wat me maar niet los laat!HarteGroet
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   judith.oudtdierick di 6 mei '14 08:27

   Bintje, dankjewel voor je medeleven. Gr. Judith

 • Dit is niet ok!

  Bintje Woetekeet za 3 mei '14 14:24

  Reactie: Nee, (gelukkig) niet
  Judith en Ati,Heel veel sterkte met dit grote gemis van jullie lieve vriendin!Het blijft een ongelofelijk verhaal,wat me maar niet los laat!HarteGroet
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |