×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 17: Ik prikte gaatjes in het condoom om tóch zwanger te raken

Vriendin 17: Ik prikte gaatjes in het condoom om tóch zwanger te raken
22.04.2014 - Redactie Vriendin

Esther luisde haar vriend erin en is nu zwanger van haar tweede kind.


Esther (37) wilde maar één ding: een leuk gezinnetje met kinderen. Terwijl ze wist dat haar vriend Jack (39) absoluut geen vader wilde worden. “Mijn kinderwens was zo groot, dat ik een achterbaks besluit nam: ik zou ‘per ongeluk’ zwanger van hem raken.”

Esther: “Wie ons drietjes op straat ziet lopen of ons de eendjes ziet voeren bij de vijver, denkt vast dat wij een ideaal gezin zijn. Een schattig blond meisje van bijna twee jaar met paardenstaartjes, een liefhebbende papa die haar voortduwt in de buggy en een stralende moeder, hoogzwanger bovendien. Het ultieme kneuterige Centerparcs-gezin. Maar schijn bedriegt. Want niemand ziet aan ons dat we helemaal niet zo happy zijn als we lijken. En dat mijn vriend Jack zich in zijn vaderrol gedwongen voelt omdat hij nooit kinderen heeft gewild, maar slechts zijn verantwoordelijkheid neemt. En het is zeker niet aan ons af te zien dat hij er gewoon door mij is ingeluisd.”

Lees het hele verhaal van Esther in Vriendin 17 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Ken jij iemand die ook expres zwanger is geraakt?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 wo 23 apr '14 10:21

  Reactie: Nee
  Erg achterbaks, ik hoop dat dat soort vrouwen zichzelf in de spiegel kunnen aankijken. Een kind nemen is een besluit dat je samen neemt, maar sommige vrouwen zijn nu eenmaal erg egoistisch. Kan me niet voorstellen dat dit soort relaties lang duren. En dan is het janken omdat de man zich zo bedrogen voelt dat hij zo'n vrouw verlaat. Geen medelijden met dat soort vrouwen !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Nickenjoel do 24 apr '14 08:39

  Reactie: Nee
  Blijkbaar kunnen vrouwen zich zo wanhopig voelen dit te doen, maar het klopt natuurlijk niet! Ik neem aan dat je in een goede relatie praat over dit soort dingen en als blijkt dat er bij de één een duidelijke kinderwens is en bij de ander niet dan respecteer je dat, of je komt tot de conclusie dat je misschien niet hetzelfde toekomstperspectief hebt en dit elder moet zoeken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  poppiewollie do 24 apr '14 13:50

  Reactie: Nee
  Erg achterbaks ! En gewoon totaal respectloos! Hoe kan je met jezelf leven en alles goed praten?! Ik snap best dat je een kinderwens heb en dat je als vrouw niet wilt wachten maar om zo sneaky te doen gaat gewoon te ver. Het was niet alsof hij geen kinderen wilde omdat hij gewoon lekker door wilde feesten en single wilde zijn maar hij had ook nog eens een hele goede reden om t niet te doen. Om te zeggen dat hij t zo goed doet en dat t met de kids nu op dit moment goed gaat vind ik erg naïef want dat kan zich altijd nog manifesteren. En was t dan allemaal waard? .... Genoeg websites en forums waar je mannen kan vinden die gratis hun zaad doneren of ook vader willen worden zonder per se relatie te hebben. Had gewoon meer research gedaan dan alleen de bekende weg te zoeken. Dit soort acties geven vrouwen gewoon een slechte naam. bah !!!!!!!! En dan noem jij jezelf een moeder. Goede voorbeeld benje voor je kids. Not !
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 24 apr '14 18:58

  Reactie: Ja, ik ken iemand, namelijk...
  ex schoonzusje. Mijn broer wilde eigenlijk geen kids aar zij slikte af en toe expres de pil niet... resultaat een dochtertje...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_996464987091681 vr 16 okt '15 14:27

  Reactie: Ja, ik ken iemand, namelijk...
  Ja ik had een relatie met een vrouw en we hadden regelmatig seks zij gaf aan dat ze de pil slikte na 2 maanden stopte de relatie en heel raar na 9maanden had ze een kind ik ging terug tellen en gaf aan kind is van mij ze werd erg boos en bedreigingen na verloop van tijd kwam ik haar op meerdere datingsites en prompt elke keer verwijderde ze al haar profielen toen wilde ze vrienden worden op Facebook stelde weer de vraag voor dna test weer verwijderd word er moedeloos van dit heeft ze bewust gedaan en mensen in men omgeving vinden het ook verdacht weet dat ze nu in Amsterdam woont maar verder weet ik het ook niet Kom er gewoon eerlijk voor uit als vrouw dit brengt alleen spanning mee voor mij het idee dat je ergens een kind hebt Als iemand suggesties heeft graag
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |