×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 17: Ik prikte gaatjes in het condoom om tóch zwanger te raken

Vriendin 17: Ik prikte gaatjes in het condoom om tóch zwanger te raken
22.04.2014 - Redactie Vriendin

Esther luisde haar vriend erin en is nu zwanger van haar tweede kind.


Esther (37) wilde maar één ding: een leuk gezinnetje met kinderen. Terwijl ze wist dat haar vriend Jack (39) absoluut geen vader wilde worden. “Mijn kinderwens was zo groot, dat ik een achterbaks besluit nam: ik zou ‘per ongeluk’ zwanger van hem raken.”

Esther: “Wie ons drietjes op straat ziet lopen of ons de eendjes ziet voeren bij de vijver, denkt vast dat wij een ideaal gezin zijn. Een schattig blond meisje van bijna twee jaar met paardenstaartjes, een liefhebbende papa die haar voortduwt in de buggy en een stralende moeder, hoogzwanger bovendien. Het ultieme kneuterige Centerparcs-gezin. Maar schijn bedriegt. Want niemand ziet aan ons dat we helemaal niet zo happy zijn als we lijken. En dat mijn vriend Jack zich in zijn vaderrol gedwongen voelt omdat hij nooit kinderen heeft gewild, maar slechts zijn verantwoordelijkheid neemt. En het is zeker niet aan ons af te zien dat hij er gewoon door mij is ingeluisd.”

Lees het hele verhaal van Esther in Vriendin 17 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Ken jij iemand die ook expres zwanger is geraakt?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 wo 23 apr '14 10:21

  Reactie: Nee
  Erg achterbaks, ik hoop dat dat soort vrouwen zichzelf in de spiegel kunnen aankijken. Een kind nemen is een besluit dat je samen neemt, maar sommige vrouwen zijn nu eenmaal erg egoistisch. Kan me niet voorstellen dat dit soort relaties lang duren. En dan is het janken omdat de man zich zo bedrogen voelt dat hij zo'n vrouw verlaat. Geen medelijden met dat soort vrouwen !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Nickenjoel do 24 apr '14 08:39

  Reactie: Nee
  Blijkbaar kunnen vrouwen zich zo wanhopig voelen dit te doen, maar het klopt natuurlijk niet! Ik neem aan dat je in een goede relatie praat over dit soort dingen en als blijkt dat er bij de één een duidelijke kinderwens is en bij de ander niet dan respecteer je dat, of je komt tot de conclusie dat je misschien niet hetzelfde toekomstperspectief hebt en dit elder moet zoeken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  poppiewollie do 24 apr '14 13:50

  Reactie: Nee
  Erg achterbaks ! En gewoon totaal respectloos! Hoe kan je met jezelf leven en alles goed praten?! Ik snap best dat je een kinderwens heb en dat je als vrouw niet wilt wachten maar om zo sneaky te doen gaat gewoon te ver. Het was niet alsof hij geen kinderen wilde omdat hij gewoon lekker door wilde feesten en single wilde zijn maar hij had ook nog eens een hele goede reden om t niet te doen. Om te zeggen dat hij t zo goed doet en dat t met de kids nu op dit moment goed gaat vind ik erg naïef want dat kan zich altijd nog manifesteren. En was t dan allemaal waard? .... Genoeg websites en forums waar je mannen kan vinden die gratis hun zaad doneren of ook vader willen worden zonder per se relatie te hebben. Had gewoon meer research gedaan dan alleen de bekende weg te zoeken. Dit soort acties geven vrouwen gewoon een slechte naam. bah !!!!!!!! En dan noem jij jezelf een moeder. Goede voorbeeld benje voor je kids. Not !
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 24 apr '14 18:58

  Reactie: Ja, ik ken iemand, namelijk...
  ex schoonzusje. Mijn broer wilde eigenlijk geen kids aar zij slikte af en toe expres de pil niet... resultaat een dochtertje...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_996464987091681 vr 16 okt '15 14:27

  Reactie: Ja, ik ken iemand, namelijk...
  Ja ik had een relatie met een vrouw en we hadden regelmatig seks zij gaf aan dat ze de pil slikte na 2 maanden stopte de relatie en heel raar na 9maanden had ze een kind ik ging terug tellen en gaf aan kind is van mij ze werd erg boos en bedreigingen na verloop van tijd kwam ik haar op meerdere datingsites en prompt elke keer verwijderde ze al haar profielen toen wilde ze vrienden worden op Facebook stelde weer de vraag voor dna test weer verwijderd word er moedeloos van dit heeft ze bewust gedaan en mensen in men omgeving vinden het ook verdacht weet dat ze nu in Amsterdam woont maar verder weet ik het ook niet Kom er gewoon eerlijk voor uit als vrouw dit brengt alleen spanning mee voor mij het idee dat je ergens een kind hebt Als iemand suggesties heeft graag
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |