×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 15: Annette viel 55 kilo af door een maagverkleining

Vriendin 15: Annette viel 55 kilo af door een maagverkleining
09.04.2014 - Redactie Vriendin

‘Ik heb mijn leven weer terug’


Als je alle mogelijke diëten al hebt geprobeerd, maar het lukt maar niet om blijvend af te vallen, kun je daar behoorlijk van in de put raken. Annette (42) koos uiteindelijk voor een drastische maatregel: een maagverkleining. “Het was mijn redding. Want op deze manier wilde ik niet verder.”

Annette: “Als een dikke baby van 9 pond kwam ik ter wereld. Mijn jongere broertjes waren graatmager toen ze werden geboren en dat zijn ze altijd gebleven. Sterker nog, mijn ouders moesten alles uit de kast halen om hen aan het eten te krijgen. Waar ik het liefst 10 snoepjes wilde, waren zij tevreden met 1. Ik kon me bijna niet voorstellen dat we echt familie waren! De liefde voor lekker eten zat er bij mij dus al jong in. Ik heb veel zakgeld uitgegeven aan het bakkertje en de snoepwinkel tegenover de basisschool. Ik was best stevig als kind, maar pas op de middelbare school kreeg ik daar moeite mee.''

Lees het hele verhaal van Annette in Vriendin 15 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Ben jij net als Annette ook veel kilo afgevallen?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Gerda W do 10 apr '14 15:32

  Reactie: Ja, namelijk:
  Niet zoveel als Annette maar nadat ik ontdekte dat k suikerziekte heb, ben ik ook flink afgevallen, en weeg nu nog maar 54 kilo, terwijl ik ruim 63 was. En dat is voor mijn lengte van 1.61 toch te weinig.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  bianca.kuypers.522 zo 13 apr '14 07:57

  Reactie: Anders, namelijk...
  Ja ik ben een hoop afgevallen maar ook weer aangekomen. vorig jaar bandje eruit gehaals en daarna weer aangekomen. nu 16 mei een gastric bypass ik wil graag het boek winnen zodat ik er veel motivatie uit kan halen. ik hoop dat ik hem win.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!