×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 12: ‘’Dit vertel ik mijn kind niet…’’

Vriendin 12: ‘’Dit vertel ik mijn kind niet…’’
19.03.2014 - Redactie Vriendin

Om ze te beschermen. Omdat de waarheid te hard is. Of omdat we het gewoon niet durven te vertellen. We houden allemaal wel iets verborgen voor ons kind. Vriendin vroeg: ‘Wat houd jij geheim voor je kind?’


Patricia (41): “Ik draag een groot geheim met me mee. Niet alleen voor mijn kind, ook voor mijn man. Ik weet bijna zeker dat mijn man niet de vader is van mijn achttienjarige zoon. Vlak voordat ik zwanger werd, heb ik een paar weken een affaire gehad met een collega. Omdat ik al snel spijt kreeg als haren op mijn hoofd, heb ik dat afgekapt. Ik wist zeker dat ik met mijn man oud wilde worden. Vlak na die beslissing bleek ik zwanger. Mijn collega moet haast wel de vader van mijn zoon zijn, want in die tijd heb ik amper met mijn man gevreeën, omdat ik zo met mijn hoofd in de wolken was vanwege die collega! Helemaal zeker weten doe ik het niet. Onze zoon lijkt best op mijn man dus misschien ben ik voor niets zo vreselijk bang. Hoe dan ook, ik wil het absoluut niet uitzoeken. Mijn huwelijk is goed, de relatie tussen mijn man en onze zoon ook. Dat zou ik nooit allemaal op het spel zetten.”

Lees de rest van de geheimen in de bekentenissen-special in Vriendin 12 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Draag jij ook een groot geheim met je mee?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |