×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 12: ‘Mijn man en ik gaan allebei vreemd, maar ik wil dat niet meer’

Vriendin 12: ‘Mijn man en ik gaan allebei vreemd, maar ik wil dat niet meer’
18.03.2014 - Redactie Vriendin

Haar eigen man spoorde Emily aan ook een affaire te beginnen.


Al jaren had Emily’s man Sander (beiden 40) affaires met andere vrouwen. Omdat Emily hier niet mee kon leven, stelde hij voor dat zij hetzelfde zou doen. “Legaal vreemdgaan: het idee sprak me eerst aan. Maar nu twijfel ik over onze open relatie.”

Emily: “Ik leerde Sander 23 jaar geleden kennen in de bus naar de middelbare school. Sander gaf me aandacht, hij vond me leuk en daarmee raakte hij bij mij een gevoelige snaar. Ik ben vrij fors en kreeg daardoor niet al te makkelijk contact met leuke mannen. Dat er nu wel iemand naar me omkeek en me oprecht leuk leek te vinden, vond ik geweldig. Na mijn studie gingen we samenwonen. Sander is mijn eerste echte vriendje. In onze verlovingstijd ging Sander voor het eerst vreemd met een meisje uit het dorp waar hij vandaan komt.

Lees het hele verhaal van Emily in Vriendin 12 en praat mee op het forum.

Foto: Istockphoto

Plaats een reactie

Ken jij ook iemand die met toestemming van haar man vreemdgaat?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 di 18 mrt '14 22:51

  Reactie: Nee
  Gelukkig niet, en dan ben ik misschien wat ouderwets, maar ik ben nog mening eerlijk duurt het langst.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |