×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 11: ‘’Mijn man en ik hebben al 10 jaar geen seks meer’’

Vriendin 11: ‘’Mijn man en ik hebben al 10 jaar geen seks meer’’
12.03.2014 - Redactie Vriendin

Monique vindt haar man een slechte minnaar.


Monique (42) is 18 jaar samen met haar man Rob. Ze hebben 2 lieve dochters, een mooi huis, genoeg geld. Maar geen seks. Al 10 jaar niet. “Als ik erover begin, wordt hij boos. Ik vraag me af of het ooit goedkomt.”

Monique: “Op BNN was vorig jaar een tv-programma te zien dat De allerslechtste echtgenoot van Nederland heette. Nou, daar had ik mijn man Rob ook makkelijk voor kunnen opgeven. Niet dat hij niet attent is, niet wil meehelpen in het huishouden, geen lieve papa of een workaholic is, maar omdat hij niet presteert tussen de lakens. Hij kan het kunstje niet, zeg maar.

Seks interesseert hem ook weinig. Ik vind hem een lauwe en slechte minnaar. Daarom heb ik hem gezegd dat ik pas weer met hem wil vrijen als hij iets doet aan zijn ‘vakmanschap’, of eens een bezoek brengt aan een seksuoloog. Dat ik dat zei, is nu bijna tien jaar geleden.’’

Lees het hele verhaal van Monique in Vriendin 11 en praat mee op het forum.
 

Foto: iStock

Plaats een reactie

Hoe heb jij je ingedutte seks leven weer opgepept?

  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  joss vr 22 aug '14 12:15

  Reactie: Ik heb dat gedaan door...
  nou mijn vrouw heeft hetzelfde als ik haar aanraak hoor je het donderen in keulen brrr ik mag niks al minimaal tien jaar niet denk dat ze vreselijk lebisch is maar hoe ontdek ik dat heb er geen moeite mee als het zo zou zijn maar zeg het dan gewoon ik wil graag en alles is neeeeeee
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 19 dec '15 22:22

  Reactie: Ik heb dat gedaan door...
  deze dame is niet alleen 9 jaar geleden had ik plots geen zin meer in losse relaties en had bewust geen sex met een vrouw,nu 2015 verlang ik terug naar een partner,maar ik ben kieskeurig geworden
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |