×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 11: ‘’Mijn man en ik hebben al 10 jaar geen seks meer’’

Vriendin 11: ‘’Mijn man en ik hebben al 10 jaar geen seks meer’’
12.03.2014 - Redactie Vriendin

Monique vindt haar man een slechte minnaar.


Monique (42) is 18 jaar samen met haar man Rob. Ze hebben 2 lieve dochters, een mooi huis, genoeg geld. Maar geen seks. Al 10 jaar niet. “Als ik erover begin, wordt hij boos. Ik vraag me af of het ooit goedkomt.”

Monique: “Op BNN was vorig jaar een tv-programma te zien dat De allerslechtste echtgenoot van Nederland heette. Nou, daar had ik mijn man Rob ook makkelijk voor kunnen opgeven. Niet dat hij niet attent is, niet wil meehelpen in het huishouden, geen lieve papa of een workaholic is, maar omdat hij niet presteert tussen de lakens. Hij kan het kunstje niet, zeg maar.

Seks interesseert hem ook weinig. Ik vind hem een lauwe en slechte minnaar. Daarom heb ik hem gezegd dat ik pas weer met hem wil vrijen als hij iets doet aan zijn ‘vakmanschap’, of eens een bezoek brengt aan een seksuoloog. Dat ik dat zei, is nu bijna tien jaar geleden.’’

Lees het hele verhaal van Monique in Vriendin 11 en praat mee op het forum.
 

Foto: iStock

Plaats een reactie

Hoe heb jij je ingedutte seks leven weer opgepept?

  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  joss vr 22 aug '14 12:15

  Reactie: Ik heb dat gedaan door...
  nou mijn vrouw heeft hetzelfde als ik haar aanraak hoor je het donderen in keulen brrr ik mag niks al minimaal tien jaar niet denk dat ze vreselijk lebisch is maar hoe ontdek ik dat heb er geen moeite mee als het zo zou zijn maar zeg het dan gewoon ik wil graag en alles is neeeeeee
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 19 dec '15 22:22

  Reactie: Ik heb dat gedaan door...
  deze dame is niet alleen 9 jaar geleden had ik plots geen zin meer in losse relaties en had bewust geen sex met een vrouw,nu 2015 verlang ik terug naar een partner,maar ik ben kieskeurig geworden
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |