×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 11: Vivians beste vriendin overleed aan een tumor in haar rug

Vriendin 11: Vivians beste vriendin overleed aan een tumor in haar rug
11.03.2014 - Redactie Vriendin

‘Soms lijkt het of Kelly op reis is maar niet terugkomt’


Vivian (27) en Kelly (27) waren hartsvriendinnen. Alles deden ze samen, totdat Kelly plotseling erg ziek werd. Het bleek kanker te zijn en nog geen jaar later overleed ze. Vivian mist haar elke dag en wil iedereen duidelijk maken: “Koester de mooie momenten met je vrienden, ik weet hoe waardevol ze zijn.”

2 jaar geleden had Kelly last van een ondraaglijke pijn in haar rug. Toch ging ze elke dag naar de basisschool waar ze stage liep. Vivian: “Ik vond het heel moeilijk om te zien dat Kelly zo veel pijn leed. Ik wilde haar helpen, maar wist niet hoe. Ook de fysiotherapeut naar wie haar huisarts haar had doorverwezen, had geen idee wat haar mankeerde. Pas toen Kelly onderzocht werd in het ziekenhuis, zagen de artsen wat er aan de hand was: Kelly had een tumor in haar onderrug. Omdat deze dicht bij een kransslagader lag, bleek opereren geen optie.’’

Lees het hele verhaal van Vivian in Vriendin 11 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Heb jij ook een goede vriendin verloren?

  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  elsingham wo 12 mrt '14 09:39

  Reactie: Ja, helaas wel
  Mijn goede vriendin Monique is 10 jaar geleden op 29-jarige leeftijd plotseling overleden aan een hartstilstand. Denk nog vaak aan haar.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  BettyB wo 12 mrt '14 17:22

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  maar wel mn allerbeste vriend, denk dat het net zo erg is.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jookie54 wo 12 mrt '14 18:35

  Reactie: Ja, helaas wel
  Het is inmiddels al bijna 10 jaar geleden maar ik mis haar nog dagelijks.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jookie54 wo 12 mrt '14 18:38

  Reactie: Ja, helaas wel
  Mijn allerbeste vriendin overleed aan uitzaaiingen in haar lever. Ze was een jaar ziek en in mei 2004 hebben we haar begraven. Al bijna 10 jaar geleden dus, maar ik mis haar nog elke dag.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  renate45 wo 12 mrt '14 19:42

  Reactie: Ja, helaas wel
  Pff ja mijn hartsvriendin al 28 jaar samen , S'smorgens beginnen met een kopje koffie als de kinderen naar school waren ....is in okt ook plotseling overleden....wat we dachten een gewone heup operatie.....maar ze bleek te ziek te zijn en is overleden ......wat is het super moeilijk om haar te missen ......voor al als het tien over half negen is in de ochtend pfffff.....
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 mrt '14 20:54

  Reactie: Ja, helaas wel
  Op 3. Juli alweer. 8 jaar. Geleden ! Op 25 jarige leeftijd is ze overleden aan kanker
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 wo 12 mrt '14 21:08

  Reactie: Ja, helaas wel
  Dat is al wel heel lang geleden, ze kreeg botkanker en is helaas overleden. Ze was net getrouwd en mamma geworden. Dat was vreselijk.
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |