×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 11: Vivians beste vriendin overleed aan een tumor in haar rug

Vriendin 11: Vivians beste vriendin overleed aan een tumor in haar rug
11.03.2014 - Redactie Vriendin

‘Soms lijkt het of Kelly op reis is maar niet terugkomt’


Vivian (27) en Kelly (27) waren hartsvriendinnen. Alles deden ze samen, totdat Kelly plotseling erg ziek werd. Het bleek kanker te zijn en nog geen jaar later overleed ze. Vivian mist haar elke dag en wil iedereen duidelijk maken: “Koester de mooie momenten met je vrienden, ik weet hoe waardevol ze zijn.”

2 jaar geleden had Kelly last van een ondraaglijke pijn in haar rug. Toch ging ze elke dag naar de basisschool waar ze stage liep. Vivian: “Ik vond het heel moeilijk om te zien dat Kelly zo veel pijn leed. Ik wilde haar helpen, maar wist niet hoe. Ook de fysiotherapeut naar wie haar huisarts haar had doorverwezen, had geen idee wat haar mankeerde. Pas toen Kelly onderzocht werd in het ziekenhuis, zagen de artsen wat er aan de hand was: Kelly had een tumor in haar onderrug. Omdat deze dicht bij een kransslagader lag, bleek opereren geen optie.’’

Lees het hele verhaal van Vivian in Vriendin 11 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Heb jij ook een goede vriendin verloren?

  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  elsingham wo 12 mrt '14 09:39

  Reactie: Ja, helaas wel
  Mijn goede vriendin Monique is 10 jaar geleden op 29-jarige leeftijd plotseling overleden aan een hartstilstand. Denk nog vaak aan haar.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  BettyB wo 12 mrt '14 17:22

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  maar wel mn allerbeste vriend, denk dat het net zo erg is.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jookie54 wo 12 mrt '14 18:35

  Reactie: Ja, helaas wel
  Het is inmiddels al bijna 10 jaar geleden maar ik mis haar nog dagelijks.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jookie54 wo 12 mrt '14 18:38

  Reactie: Ja, helaas wel
  Mijn allerbeste vriendin overleed aan uitzaaiingen in haar lever. Ze was een jaar ziek en in mei 2004 hebben we haar begraven. Al bijna 10 jaar geleden dus, maar ik mis haar nog elke dag.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  renate45 wo 12 mrt '14 19:42

  Reactie: Ja, helaas wel
  Pff ja mijn hartsvriendin al 28 jaar samen , S'smorgens beginnen met een kopje koffie als de kinderen naar school waren ....is in okt ook plotseling overleden....wat we dachten een gewone heup operatie.....maar ze bleek te ziek te zijn en is overleden ......wat is het super moeilijk om haar te missen ......voor al als het tien over half negen is in de ochtend pfffff.....
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 mrt '14 20:54

  Reactie: Ja, helaas wel
  Op 3. Juli alweer. 8 jaar. Geleden ! Op 25 jarige leeftijd is ze overleden aan kanker
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 wo 12 mrt '14 21:08

  Reactie: Ja, helaas wel
  Dat is al wel heel lang geleden, ze kreeg botkanker en is helaas overleden. Ze was net getrouwd en mamma geworden. Dat was vreselijk.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |