×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 11: Vivians beste vriendin overleed aan een tumor in haar rug

Vriendin 11: Vivians beste vriendin overleed aan een tumor in haar rug
11.03.2014 - Redactie Vriendin

‘Soms lijkt het of Kelly op reis is maar niet terugkomt’


Vivian (27) en Kelly (27) waren hartsvriendinnen. Alles deden ze samen, totdat Kelly plotseling erg ziek werd. Het bleek kanker te zijn en nog geen jaar later overleed ze. Vivian mist haar elke dag en wil iedereen duidelijk maken: “Koester de mooie momenten met je vrienden, ik weet hoe waardevol ze zijn.”

2 jaar geleden had Kelly last van een ondraaglijke pijn in haar rug. Toch ging ze elke dag naar de basisschool waar ze stage liep. Vivian: “Ik vond het heel moeilijk om te zien dat Kelly zo veel pijn leed. Ik wilde haar helpen, maar wist niet hoe. Ook de fysiotherapeut naar wie haar huisarts haar had doorverwezen, had geen idee wat haar mankeerde. Pas toen Kelly onderzocht werd in het ziekenhuis, zagen de artsen wat er aan de hand was: Kelly had een tumor in haar onderrug. Omdat deze dicht bij een kransslagader lag, bleek opereren geen optie.’’

Lees het hele verhaal van Vivian in Vriendin 11 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Heb jij ook een goede vriendin verloren?

  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  elsingham wo 12 mrt '14 09:39

  Reactie: Ja, helaas wel
  Mijn goede vriendin Monique is 10 jaar geleden op 29-jarige leeftijd plotseling overleden aan een hartstilstand. Denk nog vaak aan haar.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  BettyB wo 12 mrt '14 17:22

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  maar wel mn allerbeste vriend, denk dat het net zo erg is.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jookie54 wo 12 mrt '14 18:35

  Reactie: Ja, helaas wel
  Het is inmiddels al bijna 10 jaar geleden maar ik mis haar nog dagelijks.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jookie54 wo 12 mrt '14 18:38

  Reactie: Ja, helaas wel
  Mijn allerbeste vriendin overleed aan uitzaaiingen in haar lever. Ze was een jaar ziek en in mei 2004 hebben we haar begraven. Al bijna 10 jaar geleden dus, maar ik mis haar nog elke dag.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  renate45 wo 12 mrt '14 19:42

  Reactie: Ja, helaas wel
  Pff ja mijn hartsvriendin al 28 jaar samen , S'smorgens beginnen met een kopje koffie als de kinderen naar school waren ....is in okt ook plotseling overleden....wat we dachten een gewone heup operatie.....maar ze bleek te ziek te zijn en is overleden ......wat is het super moeilijk om haar te missen ......voor al als het tien over half negen is in de ochtend pfffff.....
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 mrt '14 20:54

  Reactie: Ja, helaas wel
  Op 3. Juli alweer. 8 jaar. Geleden ! Op 25 jarige leeftijd is ze overleden aan kanker
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 wo 12 mrt '14 21:08

  Reactie: Ja, helaas wel
  Dat is al wel heel lang geleden, ze kreeg botkanker en is helaas overleden. Ze was net getrouwd en mamma geworden. Dat was vreselijk.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!