×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 10: ‘Mijn man ging naar zijn werk en kwam nooit meer thuis’

Vriendin 10: ‘Mijn man ging naar zijn werk en kwam nooit meer thuis’
05.03.2014 - Redactie Vriendin

Een bedrijfsongeval kostte Anja’s man zijn leven.


Toen Anja’s (52) man Hans (47) in 2010 overleed als gevolg van een val op zijn werk, veranderde haar toekomst in één klap. “We fantaseerden altijd over hoe we later met z’n tweetjes op de veranda koffie zouden drinken. Dat zal nooit gebeuren.”

Anja: “’Misschien is het beter dat je even gaat zitten.’ Het zijn woorden die niemand ooit hoopt te horen. Maar op die fatale woensdagochtend in 2010 hoorde ik die woorden wél.”

Anja kwam net binnenlopen op haar oppasadres, waar ze die dag gastouder zou zijn. Het was de moeder van haar oppaskind die Anja het eerste slechte nieuws vertelde. Anja: “Ze was net gebeld. Ik moest meteen naar huis, zei ze, er was een ongeluk gebeurd. Het leek of er honderdduizend naalden in mijn lijf werden gestoken. Een gevoel dat ik nog steeds heb als ik eraan terugdenk. Het leek wel eeuwen te duren totdat ze zei wíe dat ongeluk dan had gehad. Het bleek om mijn man Hans te gaan.’’

Lees het hele verhaal van Anja in Vriendin 10 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Ken jij iemand die ook een bedrijfsongeval heeft meegemaakt?

    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |