×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 9: Sandra viel ruim 50 kilo af

Vriendin 9: Sandra viel ruim 50 kilo af
25.02.2014 - Redactie Vriendin

‘Ik geniet: ik ben geen uitgeblust dikkerdje meer!’


Hoe ongelukkig ze ook met haar gewicht was, het lukte Sandra (43) maar niet om er iets aan te doen. Dankzij de steun van haar man Marco (46) en een confronterende uitspraak van haar zoon Dennis (8) is ze nu op haar streefgewicht. “Voor mijn zoon wilde ik een vrolijke, energieke moeder zijn.”

Sandra: “Rond mijn 20e ging ik een keer met vriendinnen naar het strand. Ik herinner me die dag alsof het gisteren was. Ik woog toen 90 kilo en durfde me op mijn handdoek niet te bewegen, terwijl mijn vriendinnen bij het water stonden te badmintonnen. Jaloers dacht ik: waarom heb ík niet zo’n lichaam? Ik wilde me het liefst verschuilen achter mijn handdoek. Hoe anders is dat nu. Laatst ging ik met mijn man en zoon naar het zwembad en stapte ik zelfverzekerd de kleedhokjes uit. In bikini nog wel! Een jaar geleden ben ik ruim vijftig kilo afgevallen en sindsdien voel ik me beter dan ooit.’’

Lees het hele verhaal van Sandra in Vriendin 9 en praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Ben jij zelf ook veel kilo afgevallen?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  Inky1963 do 27 feb '14 08:44

  Reactie: Ja
  Dank zij een maagverkleining in Mei 2012 ben ik 40 kilo afgevallen en kan ik gewoon weer in bikini.. Ik voel mij weer lekker in mijn vel zitten, heb minder las van kwaaltjes zoals versleten knieën, kan gewoon weer maatje 40/42 aan.. Heerlijk gewoon..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  cindy.bron do 27 feb '14 10:14

  Reactie: Nee
  Ik zou het wel heel graag willen. Ga ook zeker even lezen wat ze ervoor heeft gedaan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  after-eden do 27 feb '14 10:56

  Reactie: Nee
  Ben wel hard bezig wat kilo's kwijt te raken. Maar het is zó moeilijk! Snel lezen hoe Sandra het gedaan heeft!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen do 27 feb '14 10:58

  Reactie: Nee
  nee het lukt mij niet heb veel medicjnen waar k aan van ben aangekomen en mijn schiltklier werkt te snel van 56 kl naar 85 kl heb al wat traantjes gelaten voel me zo vet
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Claudia Jansen do 13 mrt '14 12:55

  Reactie: Ja
  Op dit moment ben ik zelf net 40 kilo afgevallen, maar ik word een beetje verdrietig van het verhaal van Sandra. In tegenstelling tot haar voelde ik mezelf geen uitgeblust dikkerdje en deed ik wel alles met mijn kinderen wat ik wilde. Pech voor die mensen die er wat van wilden denken! Aan alle mensen die me nu vragen of ik me zó goed voel, leg ik uit dat ik me hiervoor ook prima voelde. Tuurlijk, het gaat allemaal net iets makkelijker en er is wat leukere kleding te koop, maar in mijn geval (en ook dat van Sandra) is dat altijd een keuze geweest. Ik heb altijd de keuze gehad om minder te snoepen en/of gezonder te eten. Wat ik ook erg jammer vind is dat er echt een negatief beeld wordt neergezet van zwaardere vrouwen. Niet durven te zwemmen, geen aandacht krijgen van de mannen, etc. Zelf heb ik hier nooit moeite mee gehad en ik denk dat dit voor een groot deel aan je persoonlijkheid ligt, i.p.v. aan je uiterlijk. Hopelijk zijn er geen meiden met een eetstoornis die dit verhaal lezen! Wat ik ook vervelend vind zijn mensen die je nu opeens gaan aanspreken (wat zie je er goed uit!). Ik ben nog steeds mezelf, niks veranderd, en dat wil ik ook graag blijven. Alleen met 40 kilo minder mee te sjouwen. Sandra, respect voor jou hoor. Ik denk dat we hetzelfde dieet gevolgd hebben en van hetzelfde gewicht gekomen zijn. Het is alleen jammer dat je verhaal vrij negatief overkomt.
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!