×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 8: Nicole zet zich in voor Stichting Stiefmoeder Nederland

Vriendin 8: Nicole zet zich in voor Stichting Stiefmoeder Nederland
19.02.2014 - Redactie Vriendin

‘Toen ik met andere stiefmoeders sprak, veranderde mijn leven’


Omdat het contact met haar stiefkinderen moeizaam verliep, ging Nicole (39) op zoek naar hulp. Bij Stichting Stiefmoeder Nederland vond ze steun. “Ik help nu zelf stiefmoeders, ik weet als geen ander hoe ze zich voelen.”

‘Liefde op het eerste gezicht’, noemen Nicole en haar man Marcel (51) het moment dat ze elkaar voor het eerst zagen. Het verliefde stel wist meteen dat ze met elkaar verder wilden, maar ook dat ze hun relatie langzaamaan wilden opbouwen. Marcels vrouw was overleden en er was nog veel verdriet. Marcels kinderen, een dochter van destijds elf jaar en een zoon van negen jaar oud, hadden in hun jonge leven al veel meegemaakt. Nicole en Marcel wilden dat de kinderen alle tijd kregen om aan Nicole te wennen. In het begin kwam Nicole af en toe bij Marcel en de kinderen langs. Als ‘gewoon’ een vriendin van hun vader. Het klikte en met z’n vieren deden ze al snel veel leuke dingen.

Lees het hele verhaal van Nicole in Vriendin 8 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Kunnen jouw stiefkinderen het wel goed vinden met jou?

  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 21 feb '14 18:47

  Reactie: Ja, omdat...
  Ik denk dat je nooit de plaats van de moeder moet willen innemen. Zij is zij j jij bent jij..Dat voelt een kind gauw aan.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |