×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 8: Nicole zet zich in voor Stichting Stiefmoeder Nederland

Vriendin 8: Nicole zet zich in voor Stichting Stiefmoeder Nederland
19.02.2014 - Redactie Vriendin

‘Toen ik met andere stiefmoeders sprak, veranderde mijn leven’


Omdat het contact met haar stiefkinderen moeizaam verliep, ging Nicole (39) op zoek naar hulp. Bij Stichting Stiefmoeder Nederland vond ze steun. “Ik help nu zelf stiefmoeders, ik weet als geen ander hoe ze zich voelen.”

‘Liefde op het eerste gezicht’, noemen Nicole en haar man Marcel (51) het moment dat ze elkaar voor het eerst zagen. Het verliefde stel wist meteen dat ze met elkaar verder wilden, maar ook dat ze hun relatie langzaamaan wilden opbouwen. Marcels vrouw was overleden en er was nog veel verdriet. Marcels kinderen, een dochter van destijds elf jaar en een zoon van negen jaar oud, hadden in hun jonge leven al veel meegemaakt. Nicole en Marcel wilden dat de kinderen alle tijd kregen om aan Nicole te wennen. In het begin kwam Nicole af en toe bij Marcel en de kinderen langs. Als ‘gewoon’ een vriendin van hun vader. Het klikte en met z’n vieren deden ze al snel veel leuke dingen.

Lees het hele verhaal van Nicole in Vriendin 8 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Kunnen jouw stiefkinderen het wel goed vinden met jou?

  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 21 feb '14 18:47

  Reactie: Ja, omdat...
  Ik denk dat je nooit de plaats van de moeder moet willen innemen. Zij is zij j jij bent jij..Dat voelt een kind gauw aan.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!