×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 8: Nicole zet zich in voor Stichting Stiefmoeder Nederland

Vriendin 8: Nicole zet zich in voor Stichting Stiefmoeder Nederland
19.02.2014 - Redactie Vriendin

‘Toen ik met andere stiefmoeders sprak, veranderde mijn leven’


Omdat het contact met haar stiefkinderen moeizaam verliep, ging Nicole (39) op zoek naar hulp. Bij Stichting Stiefmoeder Nederland vond ze steun. “Ik help nu zelf stiefmoeders, ik weet als geen ander hoe ze zich voelen.”

‘Liefde op het eerste gezicht’, noemen Nicole en haar man Marcel (51) het moment dat ze elkaar voor het eerst zagen. Het verliefde stel wist meteen dat ze met elkaar verder wilden, maar ook dat ze hun relatie langzaamaan wilden opbouwen. Marcels vrouw was overleden en er was nog veel verdriet. Marcels kinderen, een dochter van destijds elf jaar en een zoon van negen jaar oud, hadden in hun jonge leven al veel meegemaakt. Nicole en Marcel wilden dat de kinderen alle tijd kregen om aan Nicole te wennen. In het begin kwam Nicole af en toe bij Marcel en de kinderen langs. Als ‘gewoon’ een vriendin van hun vader. Het klikte en met z’n vieren deden ze al snel veel leuke dingen.

Lees het hele verhaal van Nicole in Vriendin 8 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Kunnen jouw stiefkinderen het wel goed vinden met jou?

  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 21 feb '14 18:47

  Reactie: Ja, omdat...
  Ik denk dat je nooit de plaats van de moeder moet willen innemen. Zij is zij j jij bent jij..Dat voelt een kind gauw aan.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |