×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 8: Anouschka’s tweeling werd veel te vroeg geboren

Vriendin 8: Anouschka’s tweeling werd veel te vroeg geboren
19.02.2014 - Redactie Vriendin

‘Wat?! Nu al aan het werk? Mijn baby’s zijn net thuis’


De veel te vroeg geboren tweeling van Anouschka (24) was nog maar net uit het ziekenhuis, toen haar werkgever meldde dat haar verlof bijna afgelopen was. “Ik was met stomheid geslagen... Werk was wel het laatste waar ik aan dacht.”

“Met 26 weken had ik een echo gepland staan. Daar vertelde ik hoe ik me voelde, maar de echo zag er prima uit. Onze zoon en dochter deden het goed. Toch bleef ik bezorgd. De gynaecoloog maakte een extra inwendige echo om ons gerust te stellen. Toen bleek dat mijn baarmoederhals verkort was: een voorbode van ontsluiting.”

Lees het hele verhaal van Anouschka in Vriendin 8 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Heb jij iemand in je omgeving waarbij zijn of haar kindje ook veel te vroeg geboren is?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  liandaz wo 19 feb '14 17:13

  Reactie: Ja
  Dit is al jaren geleden gebeeurt. De baby in kwestie is nu een gezonde knul van 18 jaar
  Reageer!
  • Anonymous

   Dit is niet ok!

   Anoniem do 20 feb '14 07:14

   Het gaat hier niet om 1 knul maar om een tweeling bestaande uit een jongen en meisje.. & ze zijn nog niet eens een jaar! Dus, je hebt de verkeerde voor je!

  • Dit is niet ok!

   anouschka.sahabuddin do 20 feb '14 21:26

   Uhm, ze zijn toch echt nog maar een half jaar. En van mij.

 • Dit is niet ok!

  mamak77 vr 21 feb '14 07:24

  Reactie: Ja
  Hier ook een tweeling, geboren met 24 wkn. Ik had het 'geluk' dat mijn werkgever me maar lastig vond en mijn contract niet verlengde. Ik had dus erg lang verlof Hierdoor kon ik wel alle tijd en aandacht geven aan de kinderen. Gelukkig is de VOC de politiek aan het wakker schudden om de regelingen betreffende verlof aan te passen na een vroeggeboorte. Het is zo'n intens heftige periode! Hoe gaat het nu met je kanjers?
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   anouschka.sahabuddin ma 24 feb '14 21:29

   Het gaat heel erg goed! Zijn inmiddels alweer ruim een half jaar (3,5 gecorrigeerd). Finn heeft nog steeds een sonde, wat wel veel werk is, maar verder niet veel spannends. 24 weken, dat is net op het randje he? Hoe oud zijn ze nu? En alles goed met ze?

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!