×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 7: Nancy heeft 2 banen omdat ze het anders niet redt

Vriendin 7: Nancy heeft 2 banen omdat ze het anders niet redt
12.02.2014 - Redactie Vriendin

Nancy werkt in de thuiszorg én als postbode.


Nancy (42) is elke dag druk in de weer. Ze heeft twee banen: ze werkt in de thuiszorg en brengt ook post rond. Vrijwel elk uurtje in de week is ze aan de slag, anders komt ze financieel niet rond. “Soms lig ik maar te woelen en te piekeren. We komen er wel, maar het valt niet mee.''

De weken van Nancy  zitten zo vol, dat het niet meevalt een moment te vinden om haar verhaal te vertellen. Ze heeft twee banen, omdat haar gezin anders financieel niet rondkomt. Daarom werkt Nancy zoveel ze kan. “Het zijn drukke weken”, vertelt ze. “Altijd maar haasten. Van de ene baan naar de andere en tussendoor houd ik de boel thuis draaiende.”

 

 Lees het hele verhaal van Nancy in Vriendin 7 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij ook problemen om financieel rond te komen?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  natiejj wo 12 feb '14 11:26

  Reactie: Ja, nu meer dan vroeger
  Het lijkt wel of t per maand lastiger word...
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 feb '14 19:43

  Reactie: Ja, nu meer dan vroeger
  De maand duurt eigenlijk 3 weken te lang!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  CarlaCM do 13 feb '14 05:14

  Reactie: Ja, nu meer dan vroeger
  Ik heb ook 2 banen en red 't toch niet.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Batman do 13 feb '14 11:59

  Reactie: Ja, nu meer dan vroeger
  Wegens een scheiding is het financieel echt een heeeeeeeeeeeel stuk minder.
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!