×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Barbara Straathof: 'Door mijn adoptie heb ik me altijd 'anders' gevoeld'

Barbara Straathof: 'Door mijn adoptie heb ik me altijd 'anders' gevoeld'
11.02.2014 -

Het bewogen leven van zangeres Barbara Straathof.


Als je als The voice halve finalist in een beroemde New Yorkse jazzclub mag zingen, kun je wel zeggen dat het je goed af gaat. Toch is dat niet altijd zo geweest. Weinig mensen kennen ‘het verhaal achter’ Barbara Straathof (38). “Mijn vader heeft me gered uit de oorlog in Libanon, hij is mijn held.”

Je had je niet zelf opgegeven voor The voice of Holland in 2012. Waarom niet?
“Mijn collega’s wisten dat ik ooit in een band had gezongen. Ik had op mijn werk weleens laten vallen dat ik droomde over het moment dat alle stoelen omdraaien voor mij. Ik dacht alleen dat dat mij nóóit zou gebeuren, dus ik had me niet aangemeld. Gelukkig deden mijn collega’s dat, want tijdens de auditie gebeurde er iets magisch: zodra ik begon te zingen, draaiden Marco en Trijntje hun stoel om, en uiteindelijk draaiden alle stoelen. Het voelde of ik werd opgetild en boven mezelf uitsteeg. Die auditie was een van de gelukkigste momenten van mijn leven. Dus ik ben mijn collega’s eeuwig dankbaar.”

Lees het hele interview met Barbara Straathof in Vriendin 7.

Plaats een reactie

Kijk jij graag naar The voice of Holland?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  pegske1983 di 11 feb '14 12:44

  Reactie: Anders, namelijk...
  seizoen 3 helemaal gevolgd de rest een beetje gekeken
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!