×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Barbara Straathof: 'Door mijn adoptie heb ik me altijd 'anders' gevoeld'

Barbara Straathof: 'Door mijn adoptie heb ik me altijd 'anders' gevoeld'
11.02.2014 -

Het bewogen leven van zangeres Barbara Straathof.


Als je als The voice halve finalist in een beroemde New Yorkse jazzclub mag zingen, kun je wel zeggen dat het je goed af gaat. Toch is dat niet altijd zo geweest. Weinig mensen kennen ‘het verhaal achter’ Barbara Straathof (38). “Mijn vader heeft me gered uit de oorlog in Libanon, hij is mijn held.”

Je had je niet zelf opgegeven voor The voice of Holland in 2012. Waarom niet?
“Mijn collega’s wisten dat ik ooit in een band had gezongen. Ik had op mijn werk weleens laten vallen dat ik droomde over het moment dat alle stoelen omdraaien voor mij. Ik dacht alleen dat dat mij nóóit zou gebeuren, dus ik had me niet aangemeld. Gelukkig deden mijn collega’s dat, want tijdens de auditie gebeurde er iets magisch: zodra ik begon te zingen, draaiden Marco en Trijntje hun stoel om, en uiteindelijk draaiden alle stoelen. Het voelde of ik werd opgetild en boven mezelf uitsteeg. Die auditie was een van de gelukkigste momenten van mijn leven. Dus ik ben mijn collega’s eeuwig dankbaar.”

Lees het hele interview met Barbara Straathof in Vriendin 7.

Plaats een reactie

Kijk jij graag naar The voice of Holland?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  pegske1983 di 11 feb '14 12:44

  Reactie: Anders, namelijk...
  seizoen 3 helemaal gevolgd de rest een beetje gekeken
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |