×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Barbara Straathof: 'Door mijn adoptie heb ik me altijd 'anders' gevoeld'

Barbara Straathof: 'Door mijn adoptie heb ik me altijd 'anders' gevoeld'
11.02.2014 -

Het bewogen leven van zangeres Barbara Straathof.


Als je als The voice halve finalist in een beroemde New Yorkse jazzclub mag zingen, kun je wel zeggen dat het je goed af gaat. Toch is dat niet altijd zo geweest. Weinig mensen kennen ‘het verhaal achter’ Barbara Straathof (38). “Mijn vader heeft me gered uit de oorlog in Libanon, hij is mijn held.”

Je had je niet zelf opgegeven voor The voice of Holland in 2012. Waarom niet?
“Mijn collega’s wisten dat ik ooit in een band had gezongen. Ik had op mijn werk weleens laten vallen dat ik droomde over het moment dat alle stoelen omdraaien voor mij. Ik dacht alleen dat dat mij nóóit zou gebeuren, dus ik had me niet aangemeld. Gelukkig deden mijn collega’s dat, want tijdens de auditie gebeurde er iets magisch: zodra ik begon te zingen, draaiden Marco en Trijntje hun stoel om, en uiteindelijk draaiden alle stoelen. Het voelde of ik werd opgetild en boven mezelf uitsteeg. Die auditie was een van de gelukkigste momenten van mijn leven. Dus ik ben mijn collega’s eeuwig dankbaar.”

Lees het hele interview met Barbara Straathof in Vriendin 7.

Plaats een reactie

Kijk jij graag naar The voice of Holland?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  pegske1983 di 11 feb '14 12:44

  Reactie: Anders, namelijk...
  seizoen 3 helemaal gevolgd de rest een beetje gekeken
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |