×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Elli Kramer: 'Ik ben zo trots op Sven'

Elli Kramer: 'Ik ben zo trots op Sven'
04.02.2014 -

In 2010 stormde de zoon van Elli Kramer (53) de tribune op om haar te omhelzen nadat hij Olympisch goud won.


Ook in Sotsji staat ze weer klaar voor Sven (27), die de liefde voor het schaatsen met de paplepel kreeg ingegoten. “Sven stond op zijn derde al op het ijs. Hij schaatste zonder stoeltje, wij hielden hem gewoon vast.”

Deze week is het zover: Sven gaat naar de Olympische Winterspelen in Sotsji. Wat zijn jouw verwachtingen? “O, die heb ik niet, ik wil vooral gaan genieten van de races van mijn zoon. We zien wel. Ik weet wat hij ervoor gedaan heeft: heel hard trainen. Hij trainde twee keer per dag, en dan komt er nog verzorging bij om zijn conditie en gezondheid op peil te houden... Het was gewoon een dagtaak. Sven heeft voor de Spelen natuurlijk wel iets in zijn hoofd: hij wil alsnog goud halen op de tien kilometer. Maar je weet nooit of dat lukt, er kan zo veel gebeuren. Tijdens de Olympische Spelen van 2010 had hij ook bepaalde doelen in zijn hoofd. Dat heeft hij nu minder. Hij beseft beter dat het anders kan lopen dan je vooraf hoopt: hij wisselde vier jaar geleden per ongeluk verkeerd van baan en liep daardoor de gouden medaille op de tien kilometer mis. Maar winnen blijft natuurlijk zijn doel. Voor mij als moeder wordt het in Sotsji wel extra spannend hierdoor.”

Lees het hele interview met Elli Kramer in Vriendin 6.

Plaats een reactie

Hou jij van schaatsen?

    •  
    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |