×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 5. ‘Toen we begonnen, was zingen ons houvast’

Vriendin 5. ‘Toen we begonnen, was zingen ons houvast’
28.01.2014 -

Hoewel ze nooit zijn gestopt met optreden, en dus samenwerken, was het qua nieuwe albums twaalf jaar lang stil rond Loïs Lane. Nu zijn zussen Suzanne (51) en Monique (48) Klemann weer helemaal terug en stomen ze samen op volle kracht vooruit. “We moeten echt weer even van de tweede versnelling naar z’n vier schakelen.”


“Sorry hoor”, verontschuldigt Monique zich als ze Vriendin haar huis binnenlaat nadat we minutenlang in weer en wind hebben staan aanbellen. “De bel doet het niet, ik had geen idee dat je al voor de deur stond.” Haar zus Suzanne is er nog niet en Monique maakt van de gelegenheid gebruik om de eettafel nog even schoon te maken. Als even later Suzanne als een verzopen kat aan komt fietsen, legt ze uit dat ze op dit moment tijd tekort komen voor huishoudelijke klussen: “Het is nogal druk sinds we ons album As one uitbrachten. We moeten echt weer even van de tweede versnelling naar z’n vier schakelen. We kennen deze drukte natuurlijk nog van vroeger, maar er komt nu veel meer bij kijken. We hebben allebei een gezin en thuis gaat alles gewoon door, hoe niet-glamoureus dat ook klinkt…”

Lees het hele interview met Loïs Lane in Vriendin 5.

Plaats een reactie

Wat is het beste album van Loïs Lane?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  fb_371550643050543 zo 31 mei '15 13:40

  Reactie: Loïs Lane
  lois lane is leuk om naar te luisteren mijn lievenlings liedjes zijn hand en comabt en it,s because en tonight groetjes christine
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |