×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 5. ‘Toen we begonnen, was zingen ons houvast’

Vriendin 5. ‘Toen we begonnen, was zingen ons houvast’
28.01.2014 -

Hoewel ze nooit zijn gestopt met optreden, en dus samenwerken, was het qua nieuwe albums twaalf jaar lang stil rond Loïs Lane. Nu zijn zussen Suzanne (51) en Monique (48) Klemann weer helemaal terug en stomen ze samen op volle kracht vooruit. “We moeten echt weer even van de tweede versnelling naar z’n vier schakelen.”


“Sorry hoor”, verontschuldigt Monique zich als ze Vriendin haar huis binnenlaat nadat we minutenlang in weer en wind hebben staan aanbellen. “De bel doet het niet, ik had geen idee dat je al voor de deur stond.” Haar zus Suzanne is er nog niet en Monique maakt van de gelegenheid gebruik om de eettafel nog even schoon te maken. Als even later Suzanne als een verzopen kat aan komt fietsen, legt ze uit dat ze op dit moment tijd tekort komen voor huishoudelijke klussen: “Het is nogal druk sinds we ons album As one uitbrachten. We moeten echt weer even van de tweede versnelling naar z’n vier schakelen. We kennen deze drukte natuurlijk nog van vroeger, maar er komt nu veel meer bij kijken. We hebben allebei een gezin en thuis gaat alles gewoon door, hoe niet-glamoureus dat ook klinkt…”

Lees het hele interview met Loïs Lane in Vriendin 5.

Plaats een reactie

Wat is het beste album van Loïs Lane?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  fb_371550643050543 zo 31 mei '15 13:40

  Reactie: Loïs Lane
  lois lane is leuk om naar te luisteren mijn lievenlings liedjes zijn hand en comabt en it,s because en tonight groetjes christine
  Reageer!

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |