×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 5. ‘Toen we begonnen, was zingen ons houvast’

Vriendin 5. ‘Toen we begonnen, was zingen ons houvast’
28.01.2014 -

Hoewel ze nooit zijn gestopt met optreden, en dus samenwerken, was het qua nieuwe albums twaalf jaar lang stil rond Loïs Lane. Nu zijn zussen Suzanne (51) en Monique (48) Klemann weer helemaal terug en stomen ze samen op volle kracht vooruit. “We moeten echt weer even van de tweede versnelling naar z’n vier schakelen.”


“Sorry hoor”, verontschuldigt Monique zich als ze Vriendin haar huis binnenlaat nadat we minutenlang in weer en wind hebben staan aanbellen. “De bel doet het niet, ik had geen idee dat je al voor de deur stond.” Haar zus Suzanne is er nog niet en Monique maakt van de gelegenheid gebruik om de eettafel nog even schoon te maken. Als even later Suzanne als een verzopen kat aan komt fietsen, legt ze uit dat ze op dit moment tijd tekort komen voor huishoudelijke klussen: “Het is nogal druk sinds we ons album As one uitbrachten. We moeten echt weer even van de tweede versnelling naar z’n vier schakelen. We kennen deze drukte natuurlijk nog van vroeger, maar er komt nu veel meer bij kijken. We hebben allebei een gezin en thuis gaat alles gewoon door, hoe niet-glamoureus dat ook klinkt…”

Lees het hele interview met Loïs Lane in Vriendin 5.

Plaats een reactie

Wat is het beste album van Loïs Lane?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  fb_371550643050543 zo 31 mei '15 13:40

  Reactie: Loïs Lane
  lois lane is leuk om naar te luisteren mijn lievenlings liedjes zijn hand en comabt en it,s because en tonight groetjes christine
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!