×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 5. Anne werd opgelicht door haar internetdate

Vriendin 5. Anne werd opgelicht door haar internetdate
28.01.2014 - Redactie Vriendin

‘Verliefd als ik was, trapte ik in al zijn leugens’


Smoorverliefd was Anne (34) op Robert, die leuke man die ze via een online datingsite had leren kennen. Wel leende hij veel geld van haar, maar hij beloofde dat ze dat allemaal terugkreeg als hij zijn BMW eenmaal had verkocht. Tot ze achter de waarheid komt. “Ik vertrouwde hem. We waren toch een stel?”

Anne: “Achteraf gezien had ik beter naar mijn gevoel moeten luisteren. Mijn eerste indruk van Robert was: deze man is niet oké. Hij had wallen onder zijn ogen en zag er afgepeigerd uit. Zijn uitstraling, de blik in zijn ogen, het voelde niet goed. Ook het verhaal waarmee hij me confronteerde, over de portemonnee die hij thuis zou zijn vergeten, klonk me vreemd in de oren. Maar ik negeerde de alarmbellen die bij me afgingen. Het was namelijk al te laat.’’
 

Lees het hele verhaal van Anne in Vriendin 5 en praat mee op het forum.

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

Heb jij slechte ervaring met internetdaten?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Beerrtje wo 29 jan '14 09:51

  Reactie: Nee, ik doe niet aan internetdaten
  ben voorzien
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 30 jan '14 08:22

  Reactie: Anders, namelijk...
  ik doe er niet aan mee ook al zou ik alleen zijn .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  BettyB do 30 jan '14 10:55

  Reactie: Nee, ik doe niet aan internetdaten
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 za 1 feb '14 17:19

  Reactie: Anders, namelijk...
  Gelukkig heb ik geluk gehad, heb daar mijn huidige man ontmoet en ben nu alweer ruim 5 jaar dolgelukkig met hem. het was voor mij de eerste keer en ik vond het wel doodeng. Heb echt een lot uit de loterij.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |