×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 5. Anne werd opgelicht door haar internetdate

Vriendin 5. Anne werd opgelicht door haar internetdate
28.01.2014 - Redactie Vriendin

‘Verliefd als ik was, trapte ik in al zijn leugens’


Smoorverliefd was Anne (34) op Robert, die leuke man die ze via een online datingsite had leren kennen. Wel leende hij veel geld van haar, maar hij beloofde dat ze dat allemaal terugkreeg als hij zijn BMW eenmaal had verkocht. Tot ze achter de waarheid komt. “Ik vertrouwde hem. We waren toch een stel?”

Anne: “Achteraf gezien had ik beter naar mijn gevoel moeten luisteren. Mijn eerste indruk van Robert was: deze man is niet oké. Hij had wallen onder zijn ogen en zag er afgepeigerd uit. Zijn uitstraling, de blik in zijn ogen, het voelde niet goed. Ook het verhaal waarmee hij me confronteerde, over de portemonnee die hij thuis zou zijn vergeten, klonk me vreemd in de oren. Maar ik negeerde de alarmbellen die bij me afgingen. Het was namelijk al te laat.’’
 

Lees het hele verhaal van Anne in Vriendin 5 en praat mee op het forum.

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

Heb jij slechte ervaring met internetdaten?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Beerrtje wo 29 jan '14 09:51

  Reactie: Nee, ik doe niet aan internetdaten
  ben voorzien
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 30 jan '14 08:22

  Reactie: Anders, namelijk...
  ik doe er niet aan mee ook al zou ik alleen zijn .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  BettyB do 30 jan '14 10:55

  Reactie: Nee, ik doe niet aan internetdaten
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 za 1 feb '14 17:19

  Reactie: Anders, namelijk...
  Gelukkig heb ik geluk gehad, heb daar mijn huidige man ontmoet en ben nu alweer ruim 5 jaar dolgelukkig met hem. het was voor mij de eerste keer en ik vond het wel doodeng. Heb echt een lot uit de loterij.
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |