×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 5: Marja voelt het gemis van haar vriendin Karin goed aan

Vriendin 5: Marja voelt het gemis van haar vriendin Karin goed aan
28.01.2014 - Redactie Vriendin

‘Wij begrijpen elkaar, want we zijn allebei een kind verloren’


Anderhalf jaar geleden overleed Arendjan, de zoon van Karin (50), op 18-jarige leeftijd. Ook Marja (54) weet hoe het is om een kind te verliezen. De twee vriendinnen voelen elkaar goed aan. “Juist door Marja’s eerlijkheid hebben we echt contact.”

Karin: “In de week nadat mijn zoon Arendjan was overleden, nu anderhalf jaar geleden, leefden mijn man Sjoerd, onze jongste zoon Peter en ik in een roes. Het leven trok als een waas aan ons voorbij. Op zijn begrafenis droegen we zijn kist, maar eigenlijk beseften we niet dat onze geliefde Arendjan erin lag. Voor zover mogelijk was het een mooie dag. De zon scheen en indrukwekkend veel mensen brachten hem een laatste groet.''

 

 

Lees het hele verhaal van Karin en Marja in Vriendin 5 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Weet jij hoe het is om een kind te verliezen?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  valentino wo 29 jan '14 19:04

  Reactie: Ja, dat heb ik zelf meegemaakt
  helft van tweeling net voor de bevalling overleden,geen afscheid kunnen nemen gelukkig 1 kind gezond geboren en ondertussen al 30 jaar
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 31 jan '14 10:58

  Reactie: Nee, nooit meegemaakt
  Hoop dit nooit mee te maken. Voor hen die dit overkomen is heel veel sterkte
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |