×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 5: Marja voelt het gemis van haar vriendin Karin goed aan

Vriendin 5: Marja voelt het gemis van haar vriendin Karin goed aan
28.01.2014 - Redactie Vriendin

‘Wij begrijpen elkaar, want we zijn allebei een kind verloren’


Anderhalf jaar geleden overleed Arendjan, de zoon van Karin (50), op 18-jarige leeftijd. Ook Marja (54) weet hoe het is om een kind te verliezen. De twee vriendinnen voelen elkaar goed aan. “Juist door Marja’s eerlijkheid hebben we echt contact.”

Karin: “In de week nadat mijn zoon Arendjan was overleden, nu anderhalf jaar geleden, leefden mijn man Sjoerd, onze jongste zoon Peter en ik in een roes. Het leven trok als een waas aan ons voorbij. Op zijn begrafenis droegen we zijn kist, maar eigenlijk beseften we niet dat onze geliefde Arendjan erin lag. Voor zover mogelijk was het een mooie dag. De zon scheen en indrukwekkend veel mensen brachten hem een laatste groet.''

 

 

Lees het hele verhaal van Karin en Marja in Vriendin 5 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Weet jij hoe het is om een kind te verliezen?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  valentino wo 29 jan '14 19:04

  Reactie: Ja, dat heb ik zelf meegemaakt
  helft van tweeling net voor de bevalling overleden,geen afscheid kunnen nemen gelukkig 1 kind gezond geboren en ondertussen al 30 jaar
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 31 jan '14 10:58

  Reactie: Nee, nooit meegemaakt
  Hoop dit nooit mee te maken. Voor hen die dit overkomen is heel veel sterkte
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!