×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 4: Cindy’s leven veranderde voorgoed na een aanrijding

Vriendin 4: Cindy’s leven veranderde voorgoed na een aanrijding
21.01.2014 -

‘Verschrikkelijk: ik heb een fietser doodgereden’


Op een winteravond rijdt Cindy (35) naar huis als er voor haar auto plotseling een fietser verschijnt. Ze raakt de man met een enorme klap en hij is op slag dood. Twee jaar later worstelt Cindy nog met de gevolgen van deze verschrikkelijke gebeurtenis. “Dit drama draag ik de rest van mijn leven mee.”

Cindy: “In een paar seconden veranderde mijn leven die avond. Mijn kinderen waren bij hun vader en ik had met een vriend afgesproken. Ik ben zelfstandige en hij kwam me helpen met mijn administratie. Toen we klaar waren, wilde ik nog even bij mijn vader langs om iets op te halen. Mijn vriend ging mee. Toen we bij mijn auto aankwamen, bood hij nog aan om te rijden. Dat hoefde van mij niet. Ik had wel de hele dag gewerkt, maar voelde me niet erg moe. Het was een koude winteravond in januari, er was gladheid voorspeld en overal reden strooiwagens. Door de weersomstandigheden leek het me verstandig om het rustig aan te doen op de weg. Na een korte stop bij mijn vader reden we terug naar mijn huis. Toen gebeurde het.”

Lees het hele verhaal van Cindy in Vriendin 4 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Heb jij ook wel eens een (ernstig) auto-ongeluk meegemaakt?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  wendyt wo 22 jan '14 16:51

  Reactie: Ja
  Mijn broer is 17 jaar geleden dood gereden door een jongen, dit blijft je altijd bij al denk ik dat het na zoveel jaar voor die jongen die hem door reed ook elk jaar een marteling blijft. Ik heb hem vergeven maar het gemis en de pijn blijft
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wendyt wo 22 jan '14 16:51

  Reactie: Ja
  Mijn broer is 17 jaar geleden dood gereden door een jongen, dit blijft je altijd bij al denk ik dat het na zoveel jaar voor die jongen die hem door reed ook elk jaar een marteling blijft. Ik heb hem vergeven maar het gemis en de pijn blijft
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  tessa.vandenbosch.16 vr 24 jan '14 12:34

  Reactie: Ja
  Ik ben zelf bij een ongeluk betrokken geweest en heb daardoor blijvende schade aan mijn enkel overgehouden helaas.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Matje1970 ma 27 jan '14 15:08

  Reactie: Ja
  Samen met mijn familie. Ik was een meisje van 12. Mijn broertje van 3 1/2 maanden heeft het niet overleefd. Mijn ouders lagen drie weken op de IC en daarna een aantal maanden in een revalidatie centrum. Mijn zusje van toen 4 jaar en ik waren ongedeerd. Dit heeft een hele impact op ons gezin gehad. Het verdriet , de schuldgevoelens, de woede en het "waarom is dit mij overkomen "
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!