×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 4: Cindy’s leven veranderde voorgoed na een aanrijding

Vriendin 4: Cindy’s leven veranderde voorgoed na een aanrijding
21.01.2014 -

‘Verschrikkelijk: ik heb een fietser doodgereden’


Op een winteravond rijdt Cindy (35) naar huis als er voor haar auto plotseling een fietser verschijnt. Ze raakt de man met een enorme klap en hij is op slag dood. Twee jaar later worstelt Cindy nog met de gevolgen van deze verschrikkelijke gebeurtenis. “Dit drama draag ik de rest van mijn leven mee.”

Cindy: “In een paar seconden veranderde mijn leven die avond. Mijn kinderen waren bij hun vader en ik had met een vriend afgesproken. Ik ben zelfstandige en hij kwam me helpen met mijn administratie. Toen we klaar waren, wilde ik nog even bij mijn vader langs om iets op te halen. Mijn vriend ging mee. Toen we bij mijn auto aankwamen, bood hij nog aan om te rijden. Dat hoefde van mij niet. Ik had wel de hele dag gewerkt, maar voelde me niet erg moe. Het was een koude winteravond in januari, er was gladheid voorspeld en overal reden strooiwagens. Door de weersomstandigheden leek het me verstandig om het rustig aan te doen op de weg. Na een korte stop bij mijn vader reden we terug naar mijn huis. Toen gebeurde het.”

Lees het hele verhaal van Cindy in Vriendin 4 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Heb jij ook wel eens een (ernstig) auto-ongeluk meegemaakt?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  wendyt wo 22 jan '14 16:51

  Reactie: Ja
  Mijn broer is 17 jaar geleden dood gereden door een jongen, dit blijft je altijd bij al denk ik dat het na zoveel jaar voor die jongen die hem door reed ook elk jaar een marteling blijft. Ik heb hem vergeven maar het gemis en de pijn blijft
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wendyt wo 22 jan '14 16:51

  Reactie: Ja
  Mijn broer is 17 jaar geleden dood gereden door een jongen, dit blijft je altijd bij al denk ik dat het na zoveel jaar voor die jongen die hem door reed ook elk jaar een marteling blijft. Ik heb hem vergeven maar het gemis en de pijn blijft
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  tessa.vandenbosch.16 vr 24 jan '14 12:34

  Reactie: Ja
  Ik ben zelf bij een ongeluk betrokken geweest en heb daardoor blijvende schade aan mijn enkel overgehouden helaas.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Matje1970 ma 27 jan '14 15:08

  Reactie: Ja
  Samen met mijn familie. Ik was een meisje van 12. Mijn broertje van 3 1/2 maanden heeft het niet overleefd. Mijn ouders lagen drie weken op de IC en daarna een aantal maanden in een revalidatie centrum. Mijn zusje van toen 4 jaar en ik waren ongedeerd. Dit heeft een hele impact op ons gezin gehad. Het verdriet , de schuldgevoelens, de woede en het "waarom is dit mij overkomen "
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |