×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 4: Cindy’s leven veranderde voorgoed na een aanrijding

Vriendin 4: Cindy’s leven veranderde voorgoed na een aanrijding
21.01.2014 -

‘Verschrikkelijk: ik heb een fietser doodgereden’


Op een winteravond rijdt Cindy (35) naar huis als er voor haar auto plotseling een fietser verschijnt. Ze raakt de man met een enorme klap en hij is op slag dood. Twee jaar later worstelt Cindy nog met de gevolgen van deze verschrikkelijke gebeurtenis. “Dit drama draag ik de rest van mijn leven mee.”

Cindy: “In een paar seconden veranderde mijn leven die avond. Mijn kinderen waren bij hun vader en ik had met een vriend afgesproken. Ik ben zelfstandige en hij kwam me helpen met mijn administratie. Toen we klaar waren, wilde ik nog even bij mijn vader langs om iets op te halen. Mijn vriend ging mee. Toen we bij mijn auto aankwamen, bood hij nog aan om te rijden. Dat hoefde van mij niet. Ik had wel de hele dag gewerkt, maar voelde me niet erg moe. Het was een koude winteravond in januari, er was gladheid voorspeld en overal reden strooiwagens. Door de weersomstandigheden leek het me verstandig om het rustig aan te doen op de weg. Na een korte stop bij mijn vader reden we terug naar mijn huis. Toen gebeurde het.”

Lees het hele verhaal van Cindy in Vriendin 4 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Heb jij ook wel eens een (ernstig) auto-ongeluk meegemaakt?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  wendyt wo 22 jan '14 16:51

  Reactie: Ja
  Mijn broer is 17 jaar geleden dood gereden door een jongen, dit blijft je altijd bij al denk ik dat het na zoveel jaar voor die jongen die hem door reed ook elk jaar een marteling blijft. Ik heb hem vergeven maar het gemis en de pijn blijft
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wendyt wo 22 jan '14 16:51

  Reactie: Ja
  Mijn broer is 17 jaar geleden dood gereden door een jongen, dit blijft je altijd bij al denk ik dat het na zoveel jaar voor die jongen die hem door reed ook elk jaar een marteling blijft. Ik heb hem vergeven maar het gemis en de pijn blijft
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  tessa.vandenbosch.16 vr 24 jan '14 12:34

  Reactie: Ja
  Ik ben zelf bij een ongeluk betrokken geweest en heb daardoor blijvende schade aan mijn enkel overgehouden helaas.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Matje1970 ma 27 jan '14 15:08

  Reactie: Ja
  Samen met mijn familie. Ik was een meisje van 12. Mijn broertje van 3 1/2 maanden heeft het niet overleefd. Mijn ouders lagen drie weken op de IC en daarna een aantal maanden in een revalidatie centrum. Mijn zusje van toen 4 jaar en ik waren ongedeerd. Dit heeft een hele impact op ons gezin gehad. Het verdriet , de schuldgevoelens, de woede en het "waarom is dit mij overkomen "
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |