×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 3: Anita wil haar luxeleventje niet opgeven

Vriendin 3: Anita wil haar luxeleventje niet opgeven
15.01.2014 -

‘Ik weet dat mijn man vreemdgaat, maar ik zeg niets’.


Anita (42) is twaalf jaar samen met haar man Hidde (44). Ze doet net alsof ze niet doorheeft dat hij af en toe vreemdgaat. Ze is bang dat ze uiteindelijk zullen scheiden als ze hem ermee confronteert. “Ik moet er niet aan denken om met mijn kinderen op een flatje te wonen. Vreselijk.”Anita: “Natuurlijk ben ik niet achterlijk. Ik weet heus wel wat er gaat gebeuren als mijn man Hidde zijn weekendtas inpakt voor een avondje stappen in Groningen. Zogenaamd slaapt hij dan bij een vriend van hem, maar dat is er een die ik nog nooit heb gezien. En in zijn tas zit naast zijn aftershave en leukste kleding, toevallig ook altijd zijn sexy strakke Björn Borg-boxer. Maar ik doe net alsof ik gek ben. Ik kus mijn man gedag en wens hem een fijne avond toe. In de hoop dat hij dan, net als de vorige drie keren, de volgende dag weer vrolijk thuiskomt en, waarschijnlijk uit schuldgevoel, extra lief is voor mij en de kinderen.”

Lees het hele verhaal van Anita in Vriendin 3 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Wat zou jij doen als je Anita was?

  •  
  •  

12Reacties

 • Dit is niet ok!

  fatie wo 15 jan '14 16:12

  Reactie: Ik zou...
  Ik zou Het zelfde doen als Anita heel verstandig. Ze lost het goed op. Waarom zou je jezelf tekort doen . Met zo een haantje.!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  nathalie.debruijn.71 wo 15 jan '14 16:19

  Reactie: Ik zou...
  hem er wel mee confronteren maar dan op zo'n manier dat je hem laat weten dat je het accepteerd. niet dat je het leuk vind, of dat je het goedkeurt, maar dat je het accepteerd. ik denk dat je nog verrast zult zijn van zijn reactie. de kans is groot dat hij er dan alsnog mee stopt omdat de spanning eraf is. stopt hij er niet mee, dan is dat jammer. weet je hoeveel mensen een open relatie hebben?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dolfijn 1970 wo 15 jan '14 16:31

  Reactie: Ik zou...
  liever arm en gelukkig dan in weelde leven en bedrogen worden
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dolfijn 1970 wo 15 jan '14 16:31

  Reactie: Ik zou...
  liever arm en gelukkig dan in weelde leven en bedrogen worden
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Janneman1970 wo 15 jan '14 16:48

  Reactie: Ik zou...
  hem direct dumpen... Dan maar in een klein flatje zonder luxe, maar accepteren, nee nooit!!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 15 jan '14 16:48

  Reactie: Ik zou...
  Z'n poten breken en de eer aan mezelf houden! Dan maar "op een flatje"
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Langedame wo 15 jan '14 19:07

  Reactie: Ik zou...
  hem meteen de deur wijzen dan maar een flatje! Daar kan je heel gelukkig zijn. Maar het is net wat je zelf wilt, als zij dit zo wil dan is het natuurlijk haar goed recht.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  De.Bren. wo 15 jan '14 20:04

  Reactie: Ik zou...
  Liever op een flatje wonen en een gelukkig en zeker bestaan leven, ipv bedrogen worden en mijzelf voor liegen. Dat is t toch niet waard ..
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 15 jan '14 20:10

  Reactie: Ik zou...
  De eer aan mij zelf houden en hem verlaten. Liever gelukkig met kinderen in een klein flatje. Wie weet kom je ooit weer de liefde van je leven tegen. Dat is veel belangrijker dan geld.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 18 jan '14 22:01

  Reactie: Ik zou...
  Ik zou hem laten weten dat je weet dat hij een andere partner naast jou heeft en vragen of hij het veilig doet. Dan kun je daarna nog besluiten of je bij hem wilt blijven of niet.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 19 jan '14 13:38

  Reactie: Ik zou...
  toch voor dat flatje kiezen. Dan maar kleiner wonen en geen cent te makken dan een kerel die je bedriegt. Wat voor signaal geef je hiermee af aan je kinderen ????? Dat het geoorloofd is om vreemd te gaan en dat het heel normaal is. Waar is je zelfrespect gebleven.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  eline77 wo 22 jan '14 17:24

  Reactie: Ik zou...
  voor mezelf kiezen en weg gaan. heb dat ook gedaan met 5 kids en we zijn allemaal rustiger en ik voel me gelukkig ondanks slechte financiën
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |