×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 3: Anita wil haar luxeleventje niet opgeven

Vriendin 3: Anita wil haar luxeleventje niet opgeven
15.01.2014 -

‘Ik weet dat mijn man vreemdgaat, maar ik zeg niets’.


Anita (42) is twaalf jaar samen met haar man Hidde (44). Ze doet net alsof ze niet doorheeft dat hij af en toe vreemdgaat. Ze is bang dat ze uiteindelijk zullen scheiden als ze hem ermee confronteert. “Ik moet er niet aan denken om met mijn kinderen op een flatje te wonen. Vreselijk.”Anita: “Natuurlijk ben ik niet achterlijk. Ik weet heus wel wat er gaat gebeuren als mijn man Hidde zijn weekendtas inpakt voor een avondje stappen in Groningen. Zogenaamd slaapt hij dan bij een vriend van hem, maar dat is er een die ik nog nooit heb gezien. En in zijn tas zit naast zijn aftershave en leukste kleding, toevallig ook altijd zijn sexy strakke Björn Borg-boxer. Maar ik doe net alsof ik gek ben. Ik kus mijn man gedag en wens hem een fijne avond toe. In de hoop dat hij dan, net als de vorige drie keren, de volgende dag weer vrolijk thuiskomt en, waarschijnlijk uit schuldgevoel, extra lief is voor mij en de kinderen.”

Lees het hele verhaal van Anita in Vriendin 3 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Wat zou jij doen als je Anita was?

  •  
  •  

12Reacties

 • Dit is niet ok!

  fatie wo 15 jan '14 16:12

  Reactie: Ik zou...
  Ik zou Het zelfde doen als Anita heel verstandig. Ze lost het goed op. Waarom zou je jezelf tekort doen . Met zo een haantje.!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  nathalie.debruijn.71 wo 15 jan '14 16:19

  Reactie: Ik zou...
  hem er wel mee confronteren maar dan op zo'n manier dat je hem laat weten dat je het accepteerd. niet dat je het leuk vind, of dat je het goedkeurt, maar dat je het accepteerd. ik denk dat je nog verrast zult zijn van zijn reactie. de kans is groot dat hij er dan alsnog mee stopt omdat de spanning eraf is. stopt hij er niet mee, dan is dat jammer. weet je hoeveel mensen een open relatie hebben?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dolfijn 1970 wo 15 jan '14 16:31

  Reactie: Ik zou...
  liever arm en gelukkig dan in weelde leven en bedrogen worden
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dolfijn 1970 wo 15 jan '14 16:31

  Reactie: Ik zou...
  liever arm en gelukkig dan in weelde leven en bedrogen worden
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Janneman1970 wo 15 jan '14 16:48

  Reactie: Ik zou...
  hem direct dumpen... Dan maar in een klein flatje zonder luxe, maar accepteren, nee nooit!!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 15 jan '14 16:48

  Reactie: Ik zou...
  Z'n poten breken en de eer aan mezelf houden! Dan maar "op een flatje"
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Langedame wo 15 jan '14 19:07

  Reactie: Ik zou...
  hem meteen de deur wijzen dan maar een flatje! Daar kan je heel gelukkig zijn. Maar het is net wat je zelf wilt, als zij dit zo wil dan is het natuurlijk haar goed recht.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  De.Bren. wo 15 jan '14 20:04

  Reactie: Ik zou...
  Liever op een flatje wonen en een gelukkig en zeker bestaan leven, ipv bedrogen worden en mijzelf voor liegen. Dat is t toch niet waard ..
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 15 jan '14 20:10

  Reactie: Ik zou...
  De eer aan mij zelf houden en hem verlaten. Liever gelukkig met kinderen in een klein flatje. Wie weet kom je ooit weer de liefde van je leven tegen. Dat is veel belangrijker dan geld.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 18 jan '14 22:01

  Reactie: Ik zou...
  Ik zou hem laten weten dat je weet dat hij een andere partner naast jou heeft en vragen of hij het veilig doet. Dan kun je daarna nog besluiten of je bij hem wilt blijven of niet.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 19 jan '14 13:38

  Reactie: Ik zou...
  toch voor dat flatje kiezen. Dan maar kleiner wonen en geen cent te makken dan een kerel die je bedriegt. Wat voor signaal geef je hiermee af aan je kinderen ????? Dat het geoorloofd is om vreemd te gaan en dat het heel normaal is. Waar is je zelfrespect gebleven.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  eline77 wo 22 jan '14 17:24

  Reactie: Ik zou...
  voor mezelf kiezen en weg gaan. heb dat ook gedaan met 5 kids en we zijn allemaal rustiger en ik voel me gelukkig ondanks slechte financiën
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!