×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 3: Anita wil haar luxeleventje niet opgeven

Vriendin 3: Anita wil haar luxeleventje niet opgeven
15.01.2014 -

‘Ik weet dat mijn man vreemdgaat, maar ik zeg niets’.


Anita (42) is twaalf jaar samen met haar man Hidde (44). Ze doet net alsof ze niet doorheeft dat hij af en toe vreemdgaat. Ze is bang dat ze uiteindelijk zullen scheiden als ze hem ermee confronteert. “Ik moet er niet aan denken om met mijn kinderen op een flatje te wonen. Vreselijk.”Anita: “Natuurlijk ben ik niet achterlijk. Ik weet heus wel wat er gaat gebeuren als mijn man Hidde zijn weekendtas inpakt voor een avondje stappen in Groningen. Zogenaamd slaapt hij dan bij een vriend van hem, maar dat is er een die ik nog nooit heb gezien. En in zijn tas zit naast zijn aftershave en leukste kleding, toevallig ook altijd zijn sexy strakke Björn Borg-boxer. Maar ik doe net alsof ik gek ben. Ik kus mijn man gedag en wens hem een fijne avond toe. In de hoop dat hij dan, net als de vorige drie keren, de volgende dag weer vrolijk thuiskomt en, waarschijnlijk uit schuldgevoel, extra lief is voor mij en de kinderen.”

Lees het hele verhaal van Anita in Vriendin 3 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Wat zou jij doen als je Anita was?

  •  
  •  

12Reacties

 • Dit is niet ok!

  fatie wo 15 jan '14 16:12

  Reactie: Ik zou...
  Ik zou Het zelfde doen als Anita heel verstandig. Ze lost het goed op. Waarom zou je jezelf tekort doen . Met zo een haantje.!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  nathalie.debruijn.71 wo 15 jan '14 16:19

  Reactie: Ik zou...
  hem er wel mee confronteren maar dan op zo'n manier dat je hem laat weten dat je het accepteerd. niet dat je het leuk vind, of dat je het goedkeurt, maar dat je het accepteerd. ik denk dat je nog verrast zult zijn van zijn reactie. de kans is groot dat hij er dan alsnog mee stopt omdat de spanning eraf is. stopt hij er niet mee, dan is dat jammer. weet je hoeveel mensen een open relatie hebben?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dolfijn 1970 wo 15 jan '14 16:31

  Reactie: Ik zou...
  liever arm en gelukkig dan in weelde leven en bedrogen worden
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dolfijn 1970 wo 15 jan '14 16:31

  Reactie: Ik zou...
  liever arm en gelukkig dan in weelde leven en bedrogen worden
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Janneman1970 wo 15 jan '14 16:48

  Reactie: Ik zou...
  hem direct dumpen... Dan maar in een klein flatje zonder luxe, maar accepteren, nee nooit!!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 15 jan '14 16:48

  Reactie: Ik zou...
  Z'n poten breken en de eer aan mezelf houden! Dan maar "op een flatje"
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Langedame wo 15 jan '14 19:07

  Reactie: Ik zou...
  hem meteen de deur wijzen dan maar een flatje! Daar kan je heel gelukkig zijn. Maar het is net wat je zelf wilt, als zij dit zo wil dan is het natuurlijk haar goed recht.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  De.Bren. wo 15 jan '14 20:04

  Reactie: Ik zou...
  Liever op een flatje wonen en een gelukkig en zeker bestaan leven, ipv bedrogen worden en mijzelf voor liegen. Dat is t toch niet waard ..
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 15 jan '14 20:10

  Reactie: Ik zou...
  De eer aan mij zelf houden en hem verlaten. Liever gelukkig met kinderen in een klein flatje. Wie weet kom je ooit weer de liefde van je leven tegen. Dat is veel belangrijker dan geld.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 18 jan '14 22:01

  Reactie: Ik zou...
  Ik zou hem laten weten dat je weet dat hij een andere partner naast jou heeft en vragen of hij het veilig doet. Dan kun je daarna nog besluiten of je bij hem wilt blijven of niet.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 19 jan '14 13:38

  Reactie: Ik zou...
  toch voor dat flatje kiezen. Dan maar kleiner wonen en geen cent te makken dan een kerel die je bedriegt. Wat voor signaal geef je hiermee af aan je kinderen ????? Dat het geoorloofd is om vreemd te gaan en dat het heel normaal is. Waar is je zelfrespect gebleven.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  eline77 wo 22 jan '14 17:24

  Reactie: Ik zou...
  voor mezelf kiezen en weg gaan. heb dat ook gedaan met 5 kids en we zijn allemaal rustiger en ik voel me gelukkig ondanks slechte financiën
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |