×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 2: Patricia leefde jarenlang op te grote voet

Vriendin 2: Patricia leefde jarenlang op te grote voet
08.01.2014 -

‘Ik houd mijn schulden verborgen voor mijn vriend’


Patricia (34) woont al twee jaar samen met Sander (29). Maar hij weet niet dat zij jarenlang te veel heeft uitgegeven en daardoor nu dagelijks met schuldeisers wordt geconfronteerd. “Soms lig ik een half uur achter de bank, bang voor de deurwaarders.”

Patricia: “Hoe vaak ik al niet op het punt heb gestaan mijn vriend Sander het grote geheim over mijn schuld op te biechten... Liegen en bedriegen gaat me steeds moeilijker af, net als het verstoppen van de post en bankafschriften. Elke keer als de deurbel gaat, schrik ik. Is het visite, de postbode, of een deurwaarder? Maar ik weet dat als ik eenmaal de waarheid vertel, ik helemaal met de billen bloot moet. En dan stel ik Sander enorm teleur. Hij hoort dan dat ik al drie jaar lang tegen hem lieg en ik ben bang dat hij zo boos wordt, dat hij bij me weggaat. Ik zoek dus liever naar andere oplossingen om van mijn schuldeisers af te komen in de hoop dat Sander er nooit achter hoeft te komen welke fouten ik in mijn verleden heb gemaakt.”

Lees het hele verhaal van Patricia in Vriendin 2 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Houd jij ook een geheim verborgen voor je partner?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 8 jan '14 17:38

  Reactie: Nee
  hoi patricia Je kunt het maar beter aan sander vertellen Je zal denk ik wel met de billen bloot moeten Had jij de schulden al voor je relatie met sander ????? als jij inkomsten hebt en je betaald het van jou inkomen dan is het wel makkelijker Ik hoop dat sander een steun is voor jou als jij het Verteld hebt Sterkte er mee
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fatie do 9 jan '14 19:16

  Reactie: Nee
  fatie49
  Reageer!
  • Anonymous

   Dit is niet ok!

   Anoniem do 9 jan '14 19:28

   heel stom waarom als je van iemand houd hem te bedriegen nu loop je een risico als je het verteld dat hij zegt zoek het maar uit, of het ergste, je laat zitten, en dan ook nog door eigen schuld. ik zou niet met je willen ruilen, en ipv achter de bank te kruipen kun je beter gaan kijken of je hulp kan krijgen, of de mensen benaderen en een afspraak maken voor een betalingsregeling maar wil je toch sterkte wensen

Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |