×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 2: Patricia leefde jarenlang op te grote voet

Vriendin 2: Patricia leefde jarenlang op te grote voet
08.01.2014 -

‘Ik houd mijn schulden verborgen voor mijn vriend’


Patricia (34) woont al twee jaar samen met Sander (29). Maar hij weet niet dat zij jarenlang te veel heeft uitgegeven en daardoor nu dagelijks met schuldeisers wordt geconfronteerd. “Soms lig ik een half uur achter de bank, bang voor de deurwaarders.”

Patricia: “Hoe vaak ik al niet op het punt heb gestaan mijn vriend Sander het grote geheim over mijn schuld op te biechten... Liegen en bedriegen gaat me steeds moeilijker af, net als het verstoppen van de post en bankafschriften. Elke keer als de deurbel gaat, schrik ik. Is het visite, de postbode, of een deurwaarder? Maar ik weet dat als ik eenmaal de waarheid vertel, ik helemaal met de billen bloot moet. En dan stel ik Sander enorm teleur. Hij hoort dan dat ik al drie jaar lang tegen hem lieg en ik ben bang dat hij zo boos wordt, dat hij bij me weggaat. Ik zoek dus liever naar andere oplossingen om van mijn schuldeisers af te komen in de hoop dat Sander er nooit achter hoeft te komen welke fouten ik in mijn verleden heb gemaakt.”

Lees het hele verhaal van Patricia in Vriendin 2 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Houd jij ook een geheim verborgen voor je partner?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 8 jan '14 17:38

  Reactie: Nee
  hoi patricia Je kunt het maar beter aan sander vertellen Je zal denk ik wel met de billen bloot moeten Had jij de schulden al voor je relatie met sander ????? als jij inkomsten hebt en je betaald het van jou inkomen dan is het wel makkelijker Ik hoop dat sander een steun is voor jou als jij het Verteld hebt Sterkte er mee
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fatie do 9 jan '14 19:16

  Reactie: Nee
  fatie49
  Reageer!
  • Anonymous

   Dit is niet ok!

   Anoniem do 9 jan '14 19:28

   heel stom waarom als je van iemand houd hem te bedriegen nu loop je een risico als je het verteld dat hij zegt zoek het maar uit, of het ergste, je laat zitten, en dan ook nog door eigen schuld. ik zou niet met je willen ruilen, en ipv achter de bank te kruipen kun je beter gaan kijken of je hulp kan krijgen, of de mensen benaderen en een afspraak maken voor een betalingsregeling maar wil je toch sterkte wensen

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!