×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 2: Daniëlle en Steven hebben een gezin dankzij een zaaddonor

Vriendin 2: Daniëlle en Steven hebben een gezin dankzij een zaaddonor
08.01.2014 -

Als samen een kind krijgen niet lukt


Hun gezin is alles voor Daniëlle (30) en Steven (42). Dankzij een zaaddonor kregen ze drie kinderen: Mees (2,5) en de tweeling Pim en Fiene (4 maanden). “Niet iedereen begrijpt de keuze voor een zaaddonor. Maar ach, in praktijk is Steven gewoon de vader!”

Daniëlle: “Steven en ik waren pas een half jaar samen toen ik mijn Mirena-spiraaltje liet verwijderen omdat ik last had van de bijwerkingen. We besloten het op z’n beloop te laten; we waren gek op elkaar en wilden allebei graag kinderen. Maar een half jaar later was ik nog maar één keer ongesteld geworden. De huisarts verwees me door naar de gynaecoloog, die na een onderzoek zei dat ik leed aan PCOS, het polycysteus ovariumsyndroom. Bij PCOS blijft de eisprong, en dus ook de menstruatie, gedurende langere periodes uit en dat vermindert de vruchtbaarheid. Ze konden proberen om met medicatie een cyclus op te wekken, maar dan wilden ze wel eerst zeker weten dat bij Steven alles in orde was. Daarom zou hij een zaad- en een bloedonderzoek krijgen. Steven is geboren met een hazelip. Nu we toch al zo uitgebreid onderzocht werden, wilden we ook graag weten of dit erfelijk was. Daarom werd er bij hem meteen bloed afgenomen voor een DNA-onderzoek.”

Lees het hele verhaal van Daniëlle in Vriendin 2 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij net als Daniëlle kinderen van een donor?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!