×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 2: een woningbrand vernietigde het droomhuis van Teunie en haar gezin

Vriendin 2: een woningbrand vernietigde het droomhuis van Teunie en haar gezin
07.01.2014 -

‘We verloren alles toen onze boerderij in vlammen opging’


Vorig jaar brandde de prachtige woonboerderij van Teunie (49) en haar man Leo tot de grond toe af. Ze raakten alles kwijt. Met veel hulp van andere mensen pakken ze het leven beetje bij beetje weer op. “Ik moet positief blijven en wil vooruit blijven kijken.”

Teunie: “Op dinsdagochtend 14 mei 2013 gebeurde het. Er was niemand thuis. Een buurjongen zag de vlammen uit het dak slaan en alarmeerde de brandweer en zijn ouders. Ik was aan het werk voor mijn goede doel. Ik zamel spullen in voor Roemenië en was bezig met het sorteren van kleding. Leo was ook aan het werk, toen de buurman hem belde met de mededeling dat de boerderij in brand stond. ‘Je hoeft je niet te haasten,’ had hij gezegd, ‘er is geen redden aan, het gaat zo snel.’ Leo was in de buurt en kwam eerst naar mij toe. Helemaal overstuur vertrok hij vervolgens naar de boerderij. Ik bleef juist heel kalm. Op dat moment hoefde ik ook nog niet te huilen. Ik ben rustig, met mijn eigen auto, naar huis gereden.”

Lees het hele verhaal van Teunie in Vriendin 2 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij ook ooit een woningbrand meegemaakt?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  margreet.verbeek.37 wo 8 jan '14 12:12

  Reactie: Nee
  het lijkt me heel erg
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Linda.Olsthoorn.Bunk do 9 jan '14 19:36

  Reactie: Nee
  Nee, nooit meegemaakt. Lijkt me ook doodeng om mee te maken. ( Zeker als je in huis bent ten tijde van de brand )
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 za 11 jan '14 18:45

  Reactie: Nee
  Maar het lijkt me verschrikkelijk om dat mee te maken.
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!