×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 2: een woningbrand vernietigde het droomhuis van Teunie en haar gezin

Vriendin 2: een woningbrand vernietigde het droomhuis van Teunie en haar gezin
07.01.2014 -

‘We verloren alles toen onze boerderij in vlammen opging’


Vorig jaar brandde de prachtige woonboerderij van Teunie (49) en haar man Leo tot de grond toe af. Ze raakten alles kwijt. Met veel hulp van andere mensen pakken ze het leven beetje bij beetje weer op. “Ik moet positief blijven en wil vooruit blijven kijken.”

Teunie: “Op dinsdagochtend 14 mei 2013 gebeurde het. Er was niemand thuis. Een buurjongen zag de vlammen uit het dak slaan en alarmeerde de brandweer en zijn ouders. Ik was aan het werk voor mijn goede doel. Ik zamel spullen in voor Roemenië en was bezig met het sorteren van kleding. Leo was ook aan het werk, toen de buurman hem belde met de mededeling dat de boerderij in brand stond. ‘Je hoeft je niet te haasten,’ had hij gezegd, ‘er is geen redden aan, het gaat zo snel.’ Leo was in de buurt en kwam eerst naar mij toe. Helemaal overstuur vertrok hij vervolgens naar de boerderij. Ik bleef juist heel kalm. Op dat moment hoefde ik ook nog niet te huilen. Ik ben rustig, met mijn eigen auto, naar huis gereden.”

Lees het hele verhaal van Teunie in Vriendin 2 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij ook ooit een woningbrand meegemaakt?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  margreet.verbeek.37 wo 8 jan '14 12:12

  Reactie: Nee
  het lijkt me heel erg
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Linda.Olsthoorn.Bunk do 9 jan '14 19:36

  Reactie: Nee
  Nee, nooit meegemaakt. Lijkt me ook doodeng om mee te maken. ( Zeker als je in huis bent ten tijde van de brand )
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 za 11 jan '14 18:45

  Reactie: Nee
  Maar het lijkt me verschrikkelijk om dat mee te maken.
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |