×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 2: Marly van der Velden is eindelijk gelukkig

Vriendin 2: Marly van der Velden is eindelijk gelukkig
07.01.2014 -

‘Ik laat me niet langer door angst leiden’


Jarenlang vocht ze tegen anorexia, maar GTST-actrice Marly van der Velden (25) blaakt nu van het zelfvertrouwen. Zo poseerde ze voor Playboy en speelde ze in Verliefd Op Ibiza. Ook wil ze meisjes met een eetstoornis inspireren. “Ik ben immers hét voorbeeld dat het wel goed kan komen.”

Onlangs sierde je naakt de speciale Kersteditie van Playboy. Hoe heb je dat ervaren?
“Te gek. Het poseren vond ik fantastisch, ik voelde me relaxed en ik heb geen moment spijt gehad. Ik dacht alleen maar: dit pakt niemand mij meer af. Ik houd van naaktfotografie, mits het binnen de normale grenzen gebeurt. Ik heb altijd gezegd: als Playboy komt, doe ik het meteen. Niet vanwege het geld, maar om een artistiek beelddocument voor later te hebben. Of ik nog overlegd heb met mijn ouders en vriend Mike? Eigenlijk niet. Mijn ouders zijn ruimdenkend en weten hoe ik ben. Ik ben niet impulsief en neem verstandige beslissingen. Bovendien, het is geen porno. Het zijn prachtige foto’s en ze zijn heel enthousiast. Ook Mike is supertrots. Er is een spread waar je Ibiza op de achtergrond ziet, die willen we uitvergroten voor aan de muur. Maar ik ga echt niet ons hele huis volhangen met mijn naaktfoto’s.”

Lees het hele interview met Marly in Vriendin 2.

Plaats een reactie

Waar ken jij Marly van der Velden van?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  anjaheesbeen vr 10 jan '14 16:34

  Reactie: Van GTST
  Marly haar intervieuw in vriendin was erg mooi. Ik ben helemaal weg van gtst en vind intervieuws met gtsters altijd super leuk.. Maar Marly is een toppertje. Leuk om nu meer over haar te weten!
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |