×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 2: Marly van der Velden is eindelijk gelukkig

Vriendin 2: Marly van der Velden is eindelijk gelukkig
07.01.2014 -

‘Ik laat me niet langer door angst leiden’


Jarenlang vocht ze tegen anorexia, maar GTST-actrice Marly van der Velden (25) blaakt nu van het zelfvertrouwen. Zo poseerde ze voor Playboy en speelde ze in Verliefd Op Ibiza. Ook wil ze meisjes met een eetstoornis inspireren. “Ik ben immers hét voorbeeld dat het wel goed kan komen.”

Onlangs sierde je naakt de speciale Kersteditie van Playboy. Hoe heb je dat ervaren?
“Te gek. Het poseren vond ik fantastisch, ik voelde me relaxed en ik heb geen moment spijt gehad. Ik dacht alleen maar: dit pakt niemand mij meer af. Ik houd van naaktfotografie, mits het binnen de normale grenzen gebeurt. Ik heb altijd gezegd: als Playboy komt, doe ik het meteen. Niet vanwege het geld, maar om een artistiek beelddocument voor later te hebben. Of ik nog overlegd heb met mijn ouders en vriend Mike? Eigenlijk niet. Mijn ouders zijn ruimdenkend en weten hoe ik ben. Ik ben niet impulsief en neem verstandige beslissingen. Bovendien, het is geen porno. Het zijn prachtige foto’s en ze zijn heel enthousiast. Ook Mike is supertrots. Er is een spread waar je Ibiza op de achtergrond ziet, die willen we uitvergroten voor aan de muur. Maar ik ga echt niet ons hele huis volhangen met mijn naaktfoto’s.”

Lees het hele interview met Marly in Vriendin 2.

Plaats een reactie

Waar ken jij Marly van der Velden van?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  anjaheesbeen vr 10 jan '14 16:34

  Reactie: Van GTST
  Marly haar intervieuw in vriendin was erg mooi. Ik ben helemaal weg van gtst en vind intervieuws met gtsters altijd super leuk.. Maar Marly is een toppertje. Leuk om nu meer over haar te weten!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!