×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 2: Marly van der Velden is eindelijk gelukkig

Vriendin 2: Marly van der Velden is eindelijk gelukkig
07.01.2014 -

‘Ik laat me niet langer door angst leiden’


Jarenlang vocht ze tegen anorexia, maar GTST-actrice Marly van der Velden (25) blaakt nu van het zelfvertrouwen. Zo poseerde ze voor Playboy en speelde ze in Verliefd Op Ibiza. Ook wil ze meisjes met een eetstoornis inspireren. “Ik ben immers hét voorbeeld dat het wel goed kan komen.”

Onlangs sierde je naakt de speciale Kersteditie van Playboy. Hoe heb je dat ervaren?
“Te gek. Het poseren vond ik fantastisch, ik voelde me relaxed en ik heb geen moment spijt gehad. Ik dacht alleen maar: dit pakt niemand mij meer af. Ik houd van naaktfotografie, mits het binnen de normale grenzen gebeurt. Ik heb altijd gezegd: als Playboy komt, doe ik het meteen. Niet vanwege het geld, maar om een artistiek beelddocument voor later te hebben. Of ik nog overlegd heb met mijn ouders en vriend Mike? Eigenlijk niet. Mijn ouders zijn ruimdenkend en weten hoe ik ben. Ik ben niet impulsief en neem verstandige beslissingen. Bovendien, het is geen porno. Het zijn prachtige foto’s en ze zijn heel enthousiast. Ook Mike is supertrots. Er is een spread waar je Ibiza op de achtergrond ziet, die willen we uitvergroten voor aan de muur. Maar ik ga echt niet ons hele huis volhangen met mijn naaktfoto’s.”

Lees het hele interview met Marly in Vriendin 2.

Plaats een reactie

Waar ken jij Marly van der Velden van?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  anjaheesbeen vr 10 jan '14 16:34

  Reactie: Van GTST
  Marly haar intervieuw in vriendin was erg mooi. Ik ben helemaal weg van gtst en vind intervieuws met gtsters altijd super leuk.. Maar Marly is een toppertje. Leuk om nu meer over haar te weten!
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |