×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 1: De ambities van Cynthia Abma

Vriendin 1: De ambities van Cynthia Abma
03.01.2014 -

‘Ik doe nooit dingen om beroemd te worden’


Ze verliet eind vorig jaar de best bekeken tv-serie van Nederland om als presentatrice een nieuw avontuur aan te gaan bij SBS6. Maar hoe ambitieus Cynthia Abma (44) ook is, ze houdt in haar keuzes altijd rekening met haar gezin. “Als het thuis niet goed loopt, of als mijn kinderen niet gelukkig zijn, zit ik ook niet goed in mijn vel en kan ik niet presteren.”

Jij durft: GTST verruilen voor een nieuw programma als Show Vandaag!
“Nou ja, door alle heftige verhaallijnen kreeg ik na drie jaar toch het gevoel dat ik mezelf als Bianca Bouwhuis een beetje begon te herhalen. Naast GTST wilde ik daarom graag nog andere dingen doen, zoals de film De Marathon vorig jaar. Maar door het drukke werkschema bij GTST was dat bijna niet te combineren. Uiteindelijk heb ik in die drie jaar tijd alles mogen spelen wat mogelijk was en was ik gewoon toe aan nieuwe uitdagingen. Vier keer in de week een live tv-programma als Show Vandaag presenteren is wat dat betreft een carrièrewending van honderdtachtig graden.”

Lees het hele interview met Cynthia Abma in Vriendin 1.

Plaats een reactie

Vind je het jammer dat Cynthia Abma niet meer te zien is in GTST?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  astrid.kaagpols vr 3 jan '14 16:09

  Reactie: Ja, best wel!
  Ze had er beter gescheiden uit kunnen je raakt toch vertrouwd met de personage
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 do 9 jan '14 15:24

  Reactie: Ik kijk geen GTST
  Kan me voorstellen dat je na drie jaar iets anders wil. Het zal voor kijkers vast wennen zijn om een ander haar rol te zien spelen. Ik vind dat ze het bij Show Vandaag erg leuk doet !
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |