×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 1: De ambities van Cynthia Abma

Vriendin 1: De ambities van Cynthia Abma
03.01.2014 -

‘Ik doe nooit dingen om beroemd te worden’


Ze verliet eind vorig jaar de best bekeken tv-serie van Nederland om als presentatrice een nieuw avontuur aan te gaan bij SBS6. Maar hoe ambitieus Cynthia Abma (44) ook is, ze houdt in haar keuzes altijd rekening met haar gezin. “Als het thuis niet goed loopt, of als mijn kinderen niet gelukkig zijn, zit ik ook niet goed in mijn vel en kan ik niet presteren.”

Jij durft: GTST verruilen voor een nieuw programma als Show Vandaag!
“Nou ja, door alle heftige verhaallijnen kreeg ik na drie jaar toch het gevoel dat ik mezelf als Bianca Bouwhuis een beetje begon te herhalen. Naast GTST wilde ik daarom graag nog andere dingen doen, zoals de film De Marathon vorig jaar. Maar door het drukke werkschema bij GTST was dat bijna niet te combineren. Uiteindelijk heb ik in die drie jaar tijd alles mogen spelen wat mogelijk was en was ik gewoon toe aan nieuwe uitdagingen. Vier keer in de week een live tv-programma als Show Vandaag presenteren is wat dat betreft een carrièrewending van honderdtachtig graden.”

Lees het hele interview met Cynthia Abma in Vriendin 1.

Plaats een reactie

Vind je het jammer dat Cynthia Abma niet meer te zien is in GTST?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  astrid.kaagpols vr 3 jan '14 16:09

  Reactie: Ja, best wel!
  Ze had er beter gescheiden uit kunnen je raakt toch vertrouwd met de personage
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 do 9 jan '14 15:24

  Reactie: Ik kijk geen GTST
  Kan me voorstellen dat je na drie jaar iets anders wil. Het zal voor kijkers vast wennen zijn om een ander haar rol te zien spelen. Ik vind dat ze het bij Show Vandaag erg leuk doet !
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!