×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 1: De ambities van Cynthia Abma

Vriendin 1: De ambities van Cynthia Abma
03.01.2014 -

‘Ik doe nooit dingen om beroemd te worden’


Ze verliet eind vorig jaar de best bekeken tv-serie van Nederland om als presentatrice een nieuw avontuur aan te gaan bij SBS6. Maar hoe ambitieus Cynthia Abma (44) ook is, ze houdt in haar keuzes altijd rekening met haar gezin. “Als het thuis niet goed loopt, of als mijn kinderen niet gelukkig zijn, zit ik ook niet goed in mijn vel en kan ik niet presteren.”

Jij durft: GTST verruilen voor een nieuw programma als Show Vandaag!
“Nou ja, door alle heftige verhaallijnen kreeg ik na drie jaar toch het gevoel dat ik mezelf als Bianca Bouwhuis een beetje begon te herhalen. Naast GTST wilde ik daarom graag nog andere dingen doen, zoals de film De Marathon vorig jaar. Maar door het drukke werkschema bij GTST was dat bijna niet te combineren. Uiteindelijk heb ik in die drie jaar tijd alles mogen spelen wat mogelijk was en was ik gewoon toe aan nieuwe uitdagingen. Vier keer in de week een live tv-programma als Show Vandaag presenteren is wat dat betreft een carrièrewending van honderdtachtig graden.”

Lees het hele interview met Cynthia Abma in Vriendin 1.

Plaats een reactie

Vind je het jammer dat Cynthia Abma niet meer te zien is in GTST?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  astrid.kaagpols vr 3 jan '14 16:09

  Reactie: Ja, best wel!
  Ze had er beter gescheiden uit kunnen je raakt toch vertrouwd met de personage
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 do 9 jan '14 15:24

  Reactie: Ik kijk geen GTST
  Kan me voorstellen dat je na drie jaar iets anders wil. Het zal voor kijkers vast wennen zijn om een ander haar rol te zien spelen. Ik vind dat ze het bij Show Vandaag erg leuk doet !
  Reageer!

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |