×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 1: Voetreflextherapie hielp Penny van haar slaapprobleem af

Vriendin 1: Voetreflextherapie hielp Penny van haar slaapprobleem af
03.01.2014 -

‘Voor het eerst kon ik hele nachten doorslapen’


Jarenlang kampte Penny (52) met slaapproblemen. Ze dacht dat het altijd zo zou blijven. Maar na een paar bezoeken aan de voetreflextherapeut sliep ze als een roos. “Ik wist niet wat me overkwam. Ik sliep wel acht uur!”

Penny: “Ik had vrijwel nooit moeite om in slaap te vallen, maar na de scheiding van mijn ouders werd ik van het kleinste geluidje meteen wakker. We wonen in een stad, dus ’s nachts is het nooit stil. Je hoort een hond die blaft, iemand die thuiskomt, auto’s die voorbijrijden, jongeren die uitgaan en door onze straat fietsen. Ook als mijn man snurkte of zich omdraaide, schrok ik wakker. Meestal was ik meteen zo alert dat ik daarna ook niet meer in slaap viel. Acht uur achter elkaar slapen lukte me eigenlijk nooit, hoogstens als we op vakantie waren of in een huisje in het bos zaten, waar het extreem stil was ’s nachts. Maar zelfs dan waren er vaak nog geluiden waar ik wakker van werd. Vaak zag ik letterlijk ieder uur van de klok voorbijkomen. Ik stond steevast op met het gevoel dat ik nog uren door had willen slapen en ik was overdag nooit echt fit.”

Lees het hele verhaal van Penny in Vriendin 1 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij ook slaapproblemen?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  valentino wo 6 aug '14 20:18

  Reactie: Ja
  Duurt wel een uur voor ik slaap en ben wel 4x per nacht wakker
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!