×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 1: Manita werd na jarenlang proberen eindelijk moeder

Vriendin 1: Manita werd na jarenlang proberen eindelijk moeder
02.01.2014 -

‘Na 13 jaar wachten zijn we zo blij met ons kindje’


Dertien jaar keek Manita (40) uit naar het moederschap. Eén keer eerder raakte ze zwanger, maar na 21 weken verloor ze haar baby. Hoewel de kans op een nieuwe zwangerschap heel klein was, bleef Manita positief. Toen werd Lisa geboren, tot grote vreugde van Manita en haar man John (45).

Manita: “Mijn man is verminderd vruchtbaar. Daardoor was de kans dat ik spontaan zwanger zou raken maar 0,01 procent. John vond dat vreselijk, hij kon me niet geven wat ik zo graag wilde. We probeerden er het beste van te maken, waren samen gelukkig. We konden in een tweezits cabrio rijden, kochten een sloep, vaarden veel op de Loosdrechtse plassen. We probeerden van elkaar en de dingen die we wél hadden te genieten. Sommige stellen groeien door verdriet uit elkaar, maar wij groeiden juist naar elkaar toe. Dat komt volgens mij omdat wij heel goed met elkaar kunnen praten en omdat wij allebei altijd wel onze emoties uiten. Onze liefde voor elkaar is groot. Maar diep van binnen was er altijd nog de wens samen een kindje te krijgen. Na acht jaar in de medische molen raakte ik eindelijk zwanger. Na verschillende ivf-behandelingen in Nederland kwamen we in België terecht. De eerste ivf-behandeling daar was meteen succesvol. John en ik waren ontzettend blij. Maar het liep niet zoals we gehoopt hadden.”

Lees het hele verhaal van Manita in Vriendin 1 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij net als Manita een bijzondere zwangerschap gehad?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!