×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 1: Manita werd na jarenlang proberen eindelijk moeder

Vriendin 1: Manita werd na jarenlang proberen eindelijk moeder
02.01.2014 -

‘Na 13 jaar wachten zijn we zo blij met ons kindje’


Dertien jaar keek Manita (40) uit naar het moederschap. Eén keer eerder raakte ze zwanger, maar na 21 weken verloor ze haar baby. Hoewel de kans op een nieuwe zwangerschap heel klein was, bleef Manita positief. Toen werd Lisa geboren, tot grote vreugde van Manita en haar man John (45).

Manita: “Mijn man is verminderd vruchtbaar. Daardoor was de kans dat ik spontaan zwanger zou raken maar 0,01 procent. John vond dat vreselijk, hij kon me niet geven wat ik zo graag wilde. We probeerden er het beste van te maken, waren samen gelukkig. We konden in een tweezits cabrio rijden, kochten een sloep, vaarden veel op de Loosdrechtse plassen. We probeerden van elkaar en de dingen die we wél hadden te genieten. Sommige stellen groeien door verdriet uit elkaar, maar wij groeiden juist naar elkaar toe. Dat komt volgens mij omdat wij heel goed met elkaar kunnen praten en omdat wij allebei altijd wel onze emoties uiten. Onze liefde voor elkaar is groot. Maar diep van binnen was er altijd nog de wens samen een kindje te krijgen. Na acht jaar in de medische molen raakte ik eindelijk zwanger. Na verschillende ivf-behandelingen in Nederland kwamen we in België terecht. De eerste ivf-behandeling daar was meteen succesvol. John en ik waren ontzettend blij. Maar het liep niet zoals we gehoopt hadden.”

Lees het hele verhaal van Manita in Vriendin 1 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij net als Manita een bijzondere zwangerschap gehad?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |