×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 52: Oliebollen eten met Gordon

Vriendin 52: Oliebollen eten met Gordon
27.12.2013 -

‘Ik hoop wat meer innerlijke rust te vinden’


Vijftien oliebollen met vijftien vragen erin geprikt. Gordon mocht zelf kiezen welke tien hij wilde beantwoorden. Hij sprak openhartig over zijn liefdesleven, zijn carrière en het beeld dat mensen van hem hebben. “Er moet iemand zijn die opvalt, anders wordt het saai.”


Hoe kijk je terug op 2013?
“Het was een raar jaar, met enorme hoogte- en dieptepunten. Dat begon met het enorme debacle van LA the voices. Ik besloot daarmee te stoppen omdat ik er al tonnen in had gestopt en het niet meer rendabel was. Daarnaast liep mijn agenda vol met tv-opnamen. Het werd vervelend toen mijn ‘broertjes’ in de pers nare dingen over me riepen. Nadat ik tegen doktersadvies in toch bleef werken aan X factor, belandde ik in het ziekenhuis. Ik voelde me doodongelukkig toen ik helemaal alleen thuis lag en zelf 112 moest bellen. Vervolgens werd ik belazerd door een goed maatje, met wie ik al zeven jaar af en aan iets had. Het bleek helemaal niet uit te zijn met zijn vriendin, zoals hij wel tegen mij had gezegd… Ik ontmoette daarna Wesley en werd straalverliefd, maar helaas besloot hij dat hij toch geen homo was. Met twee gebroken harten op rij ging ik het huis in met Geer voor het tv-programma Effe geen cent te makken. Gelukkig was hij erg lief voor me. Toen kwam de weg naar boven: een opeenstapeling van successen. Mijn single Kom eens dichterbij werd nummer 1, en als eerste Nederlandse presentator ooit had ik in één week drie programma’s op de buis die allemaal boven de twee miljoen kijkers scoorden. Ik sluit het jaar dus lekker af. En ook op liefdesgebied gaat het weer goed. Maar daar zeg ik nog even niets over!”

Lees het hele interview met Gordon in Vriendin 52.

Plaats een reactie

Wat zie jij Gordon het liefst doen?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  bettievdkimmenade vr 27 dec '13 12:56

  Reactie: Geiten met Geer
  Iedereen mopperd op gordon hij is grof hij is zeer aan wezig iexereen weet wel te mopperen over hem maar kijk er door heen wat ik zie is een man ongeremt en zegt wat andere mensen denken. Lief aardig en spontaan. Als hij aan mijn deur zou staan zou ik wel een keer met hem willen gaan stappen. Dikke xxxx uit helmond
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  rebbeltje wo 1 jan '14 21:11

  Reactie: Geiten met Geer
  ja joh lekker gek doen doe maar want er is genoeg gezeur over hem . laat hem lekker hem zijn, waarom altijd dat gezeur over wat hij zegt ,mensen nemen ander mensen zo onder de loep dat je gek word , leven en laten leven
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |