×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 52: Oliebollen eten met Gordon

Vriendin 52: Oliebollen eten met Gordon
27.12.2013 -

‘Ik hoop wat meer innerlijke rust te vinden’


Vijftien oliebollen met vijftien vragen erin geprikt. Gordon mocht zelf kiezen welke tien hij wilde beantwoorden. Hij sprak openhartig over zijn liefdesleven, zijn carrière en het beeld dat mensen van hem hebben. “Er moet iemand zijn die opvalt, anders wordt het saai.”


Hoe kijk je terug op 2013?
“Het was een raar jaar, met enorme hoogte- en dieptepunten. Dat begon met het enorme debacle van LA the voices. Ik besloot daarmee te stoppen omdat ik er al tonnen in had gestopt en het niet meer rendabel was. Daarnaast liep mijn agenda vol met tv-opnamen. Het werd vervelend toen mijn ‘broertjes’ in de pers nare dingen over me riepen. Nadat ik tegen doktersadvies in toch bleef werken aan X factor, belandde ik in het ziekenhuis. Ik voelde me doodongelukkig toen ik helemaal alleen thuis lag en zelf 112 moest bellen. Vervolgens werd ik belazerd door een goed maatje, met wie ik al zeven jaar af en aan iets had. Het bleek helemaal niet uit te zijn met zijn vriendin, zoals hij wel tegen mij had gezegd… Ik ontmoette daarna Wesley en werd straalverliefd, maar helaas besloot hij dat hij toch geen homo was. Met twee gebroken harten op rij ging ik het huis in met Geer voor het tv-programma Effe geen cent te makken. Gelukkig was hij erg lief voor me. Toen kwam de weg naar boven: een opeenstapeling van successen. Mijn single Kom eens dichterbij werd nummer 1, en als eerste Nederlandse presentator ooit had ik in één week drie programma’s op de buis die allemaal boven de twee miljoen kijkers scoorden. Ik sluit het jaar dus lekker af. En ook op liefdesgebied gaat het weer goed. Maar daar zeg ik nog even niets over!”

Lees het hele interview met Gordon in Vriendin 52.

Plaats een reactie

Wat zie jij Gordon het liefst doen?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  bettievdkimmenade vr 27 dec '13 12:56

  Reactie: Geiten met Geer
  Iedereen mopperd op gordon hij is grof hij is zeer aan wezig iexereen weet wel te mopperen over hem maar kijk er door heen wat ik zie is een man ongeremt en zegt wat andere mensen denken. Lief aardig en spontaan. Als hij aan mijn deur zou staan zou ik wel een keer met hem willen gaan stappen. Dikke xxxx uit helmond
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  rebbeltje wo 1 jan '14 21:11

  Reactie: Geiten met Geer
  ja joh lekker gek doen doe maar want er is genoeg gezeur over hem . laat hem lekker hem zijn, waarom altijd dat gezeur over wat hij zegt ,mensen nemen ander mensen zo onder de loep dat je gek word , leven en laten leven
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!