×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 52: Oliebollen eten met Gordon

Vriendin 52: Oliebollen eten met Gordon
27.12.2013 -

‘Ik hoop wat meer innerlijke rust te vinden’


Vijftien oliebollen met vijftien vragen erin geprikt. Gordon mocht zelf kiezen welke tien hij wilde beantwoorden. Hij sprak openhartig over zijn liefdesleven, zijn carrière en het beeld dat mensen van hem hebben. “Er moet iemand zijn die opvalt, anders wordt het saai.”


Hoe kijk je terug op 2013?
“Het was een raar jaar, met enorme hoogte- en dieptepunten. Dat begon met het enorme debacle van LA the voices. Ik besloot daarmee te stoppen omdat ik er al tonnen in had gestopt en het niet meer rendabel was. Daarnaast liep mijn agenda vol met tv-opnamen. Het werd vervelend toen mijn ‘broertjes’ in de pers nare dingen over me riepen. Nadat ik tegen doktersadvies in toch bleef werken aan X factor, belandde ik in het ziekenhuis. Ik voelde me doodongelukkig toen ik helemaal alleen thuis lag en zelf 112 moest bellen. Vervolgens werd ik belazerd door een goed maatje, met wie ik al zeven jaar af en aan iets had. Het bleek helemaal niet uit te zijn met zijn vriendin, zoals hij wel tegen mij had gezegd… Ik ontmoette daarna Wesley en werd straalverliefd, maar helaas besloot hij dat hij toch geen homo was. Met twee gebroken harten op rij ging ik het huis in met Geer voor het tv-programma Effe geen cent te makken. Gelukkig was hij erg lief voor me. Toen kwam de weg naar boven: een opeenstapeling van successen. Mijn single Kom eens dichterbij werd nummer 1, en als eerste Nederlandse presentator ooit had ik in één week drie programma’s op de buis die allemaal boven de twee miljoen kijkers scoorden. Ik sluit het jaar dus lekker af. En ook op liefdesgebied gaat het weer goed. Maar daar zeg ik nog even niets over!”

Lees het hele interview met Gordon in Vriendin 52.

Plaats een reactie

Wat zie jij Gordon het liefst doen?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  bettievdkimmenade vr 27 dec '13 12:56

  Reactie: Geiten met Geer
  Iedereen mopperd op gordon hij is grof hij is zeer aan wezig iexereen weet wel te mopperen over hem maar kijk er door heen wat ik zie is een man ongeremt en zegt wat andere mensen denken. Lief aardig en spontaan. Als hij aan mijn deur zou staan zou ik wel een keer met hem willen gaan stappen. Dikke xxxx uit helmond
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  rebbeltje wo 1 jan '14 21:11

  Reactie: Geiten met Geer
  ja joh lekker gek doen doe maar want er is genoeg gezeur over hem . laat hem lekker hem zijn, waarom altijd dat gezeur over wat hij zegt ,mensen nemen ander mensen zo onder de loep dat je gek word , leven en laten leven
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |