×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 52: Tess vergaf haar vriend zijn ontrouw uit liefde voor haar zoon

Vriendin 52: Tess vergaf haar vriend zijn ontrouw uit liefde voor haar zoon
27.12.2013 -

‘We willen dat ons kind opgroeit bij zijn beide ouders’


Het had weinig gescheeld of Tess (27) was als alleenstaande moeder aan 2014 begonnen. Haar vriend Jochem (30) was ontrouw en dat stelde hun relatie flink op de proef. Dankzij hun zoontje Tycho (6 maanden) zijn ze nu toch samen. “Tycho verdient een moeder en een vader die sámen zijn.”

Tess: “Mijn beste vriendin zei vorige week nog hoe knap ze het vond dat Jochem en ik na alle heftige gebeurtenissen van het afgelopen jaar nog steeds samen zijn. Ik ben ook heel trots dat wij onze relatiecrisis hebben overwonnen. Hoeveel vrouwen zouden na de ontrouw van hun man niet het bijltje erbij neergooien? Heel eerlijk gezegd: als ik niet zwanger was geweest, weet ik ook niet of ik bij Jochem was gebleven. Maar onze zoon Tycho is de bindende factor. We willen dat hij opgroeit bij zijn beide ouders. Ik heb nog steeds mijn moeilijke en onzekere momenten, maar als Jochem en ik onze zoon ’s ochtends uit bed halen en hij ons begroet met een glimlach, weet ik weer waarvoor we het doen. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst. Jochem en ik laten een zwaar 2013 achter ons, maar met een happy end.”

Lees het hele verhaal van Tess in Vriendin 52 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Zou jij hetzelfde als Tess hebben gedaan?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 27 dec '13 19:19

  Reactie: Nee, absoluut niet!
  hij doet het net zo makkelijk weer
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  zoey za 28 dec '13 14:44

  Reactie: Weet ik niet, zoiets moet je eerst zelf meemaken
  wel moeilijk maar ik denk dat ik het ook zou doen zeker met kinderen je moet er wek voor vechten.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Klaartje74 za 28 dec '13 16:46

  Reactie: Weet ik niet, zoiets moet je eerst zelf meemaken
  Het is altijd makkelijk te oordelen over een situatie waar je geen deel van uitmaakt. Pas wanneer je zelf 'in die schoenen staat' weet je hoe jij zult handelen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 30 dec '13 00:58

  Reactie: Nee, absoluut niet!
  Ik had mijn ex ook het vreemdgaan vergeven maar helaas deed hij het weer
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!