×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 52: Tess vergaf haar vriend zijn ontrouw uit liefde voor haar zoon

Vriendin 52: Tess vergaf haar vriend zijn ontrouw uit liefde voor haar zoon
27.12.2013 -

‘We willen dat ons kind opgroeit bij zijn beide ouders’


Het had weinig gescheeld of Tess (27) was als alleenstaande moeder aan 2014 begonnen. Haar vriend Jochem (30) was ontrouw en dat stelde hun relatie flink op de proef. Dankzij hun zoontje Tycho (6 maanden) zijn ze nu toch samen. “Tycho verdient een moeder en een vader die sámen zijn.”

Tess: “Mijn beste vriendin zei vorige week nog hoe knap ze het vond dat Jochem en ik na alle heftige gebeurtenissen van het afgelopen jaar nog steeds samen zijn. Ik ben ook heel trots dat wij onze relatiecrisis hebben overwonnen. Hoeveel vrouwen zouden na de ontrouw van hun man niet het bijltje erbij neergooien? Heel eerlijk gezegd: als ik niet zwanger was geweest, weet ik ook niet of ik bij Jochem was gebleven. Maar onze zoon Tycho is de bindende factor. We willen dat hij opgroeit bij zijn beide ouders. Ik heb nog steeds mijn moeilijke en onzekere momenten, maar als Jochem en ik onze zoon ’s ochtends uit bed halen en hij ons begroet met een glimlach, weet ik weer waarvoor we het doen. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst. Jochem en ik laten een zwaar 2013 achter ons, maar met een happy end.”

Lees het hele verhaal van Tess in Vriendin 52 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Zou jij hetzelfde als Tess hebben gedaan?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 27 dec '13 19:19

  Reactie: Nee, absoluut niet!
  hij doet het net zo makkelijk weer
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  zoey za 28 dec '13 14:44

  Reactie: Weet ik niet, zoiets moet je eerst zelf meemaken
  wel moeilijk maar ik denk dat ik het ook zou doen zeker met kinderen je moet er wek voor vechten.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Klaartje74 za 28 dec '13 16:46

  Reactie: Weet ik niet, zoiets moet je eerst zelf meemaken
  Het is altijd makkelijk te oordelen over een situatie waar je geen deel van uitmaakt. Pas wanneer je zelf 'in die schoenen staat' weet je hoe jij zult handelen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 30 dec '13 00:58

  Reactie: Nee, absoluut niet!
  Ik had mijn ex ook het vreemdgaan vergeven maar helaas deed hij het weer
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |