×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 52: Tess vergaf haar vriend zijn ontrouw uit liefde voor haar zoon

Vriendin 52: Tess vergaf haar vriend zijn ontrouw uit liefde voor haar zoon
27.12.2013 -

‘We willen dat ons kind opgroeit bij zijn beide ouders’


Het had weinig gescheeld of Tess (27) was als alleenstaande moeder aan 2014 begonnen. Haar vriend Jochem (30) was ontrouw en dat stelde hun relatie flink op de proef. Dankzij hun zoontje Tycho (6 maanden) zijn ze nu toch samen. “Tycho verdient een moeder en een vader die sámen zijn.”

Tess: “Mijn beste vriendin zei vorige week nog hoe knap ze het vond dat Jochem en ik na alle heftige gebeurtenissen van het afgelopen jaar nog steeds samen zijn. Ik ben ook heel trots dat wij onze relatiecrisis hebben overwonnen. Hoeveel vrouwen zouden na de ontrouw van hun man niet het bijltje erbij neergooien? Heel eerlijk gezegd: als ik niet zwanger was geweest, weet ik ook niet of ik bij Jochem was gebleven. Maar onze zoon Tycho is de bindende factor. We willen dat hij opgroeit bij zijn beide ouders. Ik heb nog steeds mijn moeilijke en onzekere momenten, maar als Jochem en ik onze zoon ’s ochtends uit bed halen en hij ons begroet met een glimlach, weet ik weer waarvoor we het doen. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst. Jochem en ik laten een zwaar 2013 achter ons, maar met een happy end.”

Lees het hele verhaal van Tess in Vriendin 52 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Zou jij hetzelfde als Tess hebben gedaan?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 27 dec '13 19:19

  Reactie: Nee, absoluut niet!
  hij doet het net zo makkelijk weer
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  zoey za 28 dec '13 14:44

  Reactie: Weet ik niet, zoiets moet je eerst zelf meemaken
  wel moeilijk maar ik denk dat ik het ook zou doen zeker met kinderen je moet er wek voor vechten.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Klaartje74 za 28 dec '13 16:46

  Reactie: Weet ik niet, zoiets moet je eerst zelf meemaken
  Het is altijd makkelijk te oordelen over een situatie waar je geen deel van uitmaakt. Pas wanneer je zelf 'in die schoenen staat' weet je hoe jij zult handelen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 30 dec '13 00:58

  Reactie: Nee, absoluut niet!
  Ik had mijn ex ook het vreemdgaan vergeven maar helaas deed hij het weer
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |