×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 51: Een dag voor Kerst zegt de man van Yvon dat hij van haar wil scheiden

Vriendin 51: Een dag voor Kerst zegt de man van Yvon dat hij van haar wil scheiden
18.12.2013 -

‘Hoe kon hij ons gezin verlaten? Op Kerstavond nog wel!’


Yvon (41) wist dat het tussen haar en haar man Freek (43) al een tijd niet zo lekker ging. Maar dat hij wilde scheiden kwam als donderslag bij heldere hemel. “Ik dacht: vroeg of laat realiseert hij zich heus wel dat hij niet zonder zijn gezin kan.”

Yvon: “De aanloop naar Kerst vorig jaar leek op die van de voorgaande jaren: in de woonkamer stond onze mooi versierde kerstboom en de stol voor het ontbijt lag al klaar. Op Kerstavond zat ik ook gewoon, zoals elk jaar, met mijn man Freek en onze kinderen in de kerk om de avondmis bij te wonen. Maar een paar uur later, toen we weer thuis waren en de kinderen in bed lagen, zei Freek, terwijl we naast elkaar op de bank zaten: ‘Ik wil niet meer, ik ga bij je weg.’ Ik voelde de grond onder mijn voeten wegzakken. Ons huwelijk verkeerde al ruim een jaar in zwaar weer en Freek had een maand eerder gezegd dat hij twijfelde of hij nog wel met me verder wilde. Daar schrok ik van, maar ik dacht: het komt vast niet écht tot een scheiding. Vroeg of laat realiseert hij zich dat hij niet zonder zijn gezin kan. En nu had hij dus tóch besloten definitief een einde te maken aan ons huwelijk. Hoe kon hij alles wat we hadden weggooien? En dan ook nog eens met de Kerstdagen voor de deur?”

Lees het hele verhaal van Yvon in Vriendin 51 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Heeft het bij jou ook even geduurd voor je over je scheiding heen was?

  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  monique.mentink wo 18 dec '13 17:25

  Reactie: Ja
  Maar achteraf had ik niet zo bang hoeven zijn de knoop door te hakken. Ik deed dat trouwens net voor Pasen. Niet bewust, maar toen wist ik het pas zeker - eind maart 2008. En ik had het al zo vaak gehoord en gelezen, maar nu heb ik het ervaren: 'what doesn't kill you, makes you stronger'! Monique
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 19 dec '13 12:54

  Reactie: Nee
  Hij heeft mij zo bedonderd, dat ik er zo klaar mee was. Mij financieel helemaal uitgekleed, en allerlei onwaarheden tegen onze zogenaamde vrienden verteld. De rest zal ik maar voor mezelf houden.. Al is dat moeilijk
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 24 dec '13 09:26

  Reactie: Nee
  ik was zo klaar met hem, nadat hij me voor zoveelste heeft bedonderd.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!